Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, x-tra είπε

Για τα Candy ποια ειναι η αποψη σας ?

Candy = Hoover
Παλαιότερα ήταν καλά πλυντήρια, πλέον έχει πέσει αισθητά η ποιότητά τους.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, rafa1919 είπε

Candy = Hoover
Παλαιότερα ήταν καλά πλυντήρια, πλέον έχει πέσει αισθητά η ποιότητά τους.

Δηλαδη φιλε μου τα indesit & whirlpool που ειναι πανω κατω ιδια τιμη τα θεωρεις καλυτερα ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, x-tra είπε

Δηλαδη φιλε μου τα indesit & whirlpool που ειναι πανω κατω ιδια τιμη τα θεωρεις καλυτερα ?

Τα Whirlpool ναι. Για τα Indesit - Hotpoint (ίδια εταιρεία) έχω ορισμένες αμφιβολίες όσον αφορά το quality control αλλά εξακολουθούν να είναι καλύτερα σε long-term reliability από τα Candy - Hoover.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν επιτρέπεται μια γνώμη να εκφράσω για τα πλυντήρια Candy,
όχι μόνο από τις κριτικές στο ίντερνετ αλλά και ως πρώην κάτοχος.

Λοιπόν - γνώμη μου - τα Candy είναι μονολεκτικά: άθλια.
Και λειτουργικά άθλια και από αξιοπιστία άθλια.
Φίλος του μάστορα είχα γίνει,
μέχρι που άλλαξα πλυντήριο και ...χάσαμε επαφές.

Υπόψιν, η Candy εξαγόρασε πριν χρόνια τα δικαιώματα χρήσης της επωνυμίας Hoover στην Ευρώπη,
οπότε
1. η αμερικάνικη Hoover δεν έχει σχέση με τα ευρωπαϊκά πλυντήρια Candy
2. γενικότερα οι ευρωπαϊκές λευκές συσκευές Hoover είναι κατ' ουσίαν Candy

Τελευταία την Candy εξαγόρασε η κινεζική Haier
https://www.haier.com/global/candy/
οπότε υπάρχουν ελπίδες να ανεβάσει ποιότητα στο μέλλον.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

Αν επιτρέπεται μια γνώμη να εκφράσω για τα πλυντήρια Candy,
όχι μόνο από τις κριτικές στο ίντερνετ αλλά και ως πρώην κάτοχος.

Λοιπόν - γνώμη μου - τα Candy είναι μονολεκτικά: άθλια.
Και λειτουργικά άθλια και από αξιοπιστία άθλια.
Φίλος του μάστορα είχα γίνει,
μέχρι που άλλαξα πλυντήριο και ...χάσαμε επαφές.

Υπόψιν, η Candy εξαγόρασε πριν χρόνια τα δικαιώματα χρήσης της επωνυμίας Hoover στην Ευρώπη,
οπότε
1. η αμερικάνικη Hoover δεν έχει σχέση με τα ευρωπαϊκά πλυντήρια Candy
2. γενικότερα οι ευρωπαϊκές λευκές συσκευές Hoover είναι κατ' ουσίαν Candy

Τελευταία την Candy εξαγόρασε η κινεζική Haier
https://www.haier.com/global/candy/
οπότε υπάρχουν ελπίδες να ανεβάσει ποιότητα στο μέλλον.

Οποτε τι προτεινεις σε αυτη την τιμη ?

Δημοσ.

Εμείς πήραμε αυτό την περασμένη εβδομάδα:

https://www.skroutz.gr/s/15149336/Whirlpool-FWDG97168WS.html

Μέχρι στιγμής όλα οκ, δύο πράγματα είναι αρνητικά για εμένα:

1ον Η κατανάλωση που είναι αρκετά πάνω με το αν έπαιρνες στεγνωτήριο μόνο του (βέβαια εκεί θα δώσεις 800 ευρώ μόνο για το στεγνωτήριο)

2ον και σημαντικότερο για εμένα. Δεν έχει θήκη που να μαζεύονται τα χνούδια και συνεπώς τα περισσότερα εξ' αυτών καταλήγουν στο λάστιχο της πόρτας, οκ θα μου πεις, αλλά μερικά από αυτά μένουν στα ίδια τα ρούχα. Αλλά και εδώ δυστυχώς κάτω από 1000αρικο δεν βρίσκεις πλυντήριο-στεγνωτήριο με αποσπώμενη θήκη για τα χνούδια.

Γενικά ευχαριστημένοι είμαστε και με το πλύσιμο και με το στέγνωμα. Θα δείξει τώρα πόσο θα κρατήσει...

Δημοσ.
Στις 16/10/2020 στις 5:10 ΜΜ, kaktos77 είπε

Εμείς πήραμε αυτό την περασμένη εβδομάδα:

https://www.skroutz.gr/s/15149336/Whirlpool-FWDG97168WS.html

Μέχρι στιγμής όλα οκ, δύο πράγματα είναι αρνητικά για εμένα:

1ον Η κατανάλωση που είναι αρκετά πάνω με το αν έπαιρνες στεγνωτήριο μόνο του (βέβαια εκεί θα δώσεις 800 ευρώ μόνο για το στεγνωτήριο)

2ον και σημαντικότερο για εμένα. Δεν έχει θήκη που να μαζεύονται τα χνούδια και συνεπώς τα περισσότερα εξ' αυτών καταλήγουν στο λάστιχο της πόρτας, οκ θα μου πεις, αλλά μερικά από αυτά μένουν στα ίδια τα ρούχα. Αλλά και εδώ δυστυχώς κάτω από 1000αρικο δεν βρίσκεις πλυντήριο-στεγνωτήριο με αποσπώμενη θήκη για τα χνούδια.

Γενικά ευχαριστημένοι είμαστε και με το πλύσιμο και με το στέγνωμα. Θα δείξει τώρα πόσο θα κρατήσει...

Ποσο το πηρες ?

Στεγνωνει καλα , και εγω για αυτο κοιταω για αυτο σε ρωταω

Δημοσ.

Το πήρα 404 ευρώ. Βάζουμε σεντόνια και πετσέτες 1.5 ώρα και τα βγάζει σχεδόν ολόστεγνα. Δηλαδή στο 2ωρο θα είναι τελείως για ντουλάπα. Τα δικά του προγράμματα έχουν στέγνωμα 3-4 ώρες που είναι πολλές, οπότε για αυτό το ρυθμίζουμε εμείς λιγότερο. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Το πήρα 404 ευρώ. Βάζουμε σεντόνια και πετσέτες 1.5 ώρα και τα βγάζει σχεδόν ολόστεγνα. Δηλαδή στο 2ωρο θα είναι τελείως για ντουλάπα. Τα δικά του προγράμματα έχουν στέγνωμα 3-4 ώρες που είναι πολλές, οπότε για αυτό το ρυθμίζουμε εμείς λιγότερο. 

τελειωει μονο του το προγραμμα του στεγνωτηριου η πρεπει να το κλεισεις εσυ, γιατι ολοι λενε οτι σταματαει και πρπει να το κλεισεις χειροκινητα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, x-tra είπε

τελειωει μονο του το προγραμμα του στεγνωτηριου η πρεπει να το κλεισεις εσυ, γιατι ολοι λενε οτι σταματαει και πρπει να το κλεισεις χειροκινητα

Τελειώνει κανονικά μόνο του. Αν δεν το βγάλεις από την πρίζα ή δεν βγάλεις τα ρούχα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξανάδουλεύει για λίγο και αυτό είναι η λειτουργία fresh care κάπως έτσι λέγεται, δεν είναι δηλαδή πρόβλημα του πλυντηρίου.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...