Ferox Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα ομάδα. Είμαι στην αναζήτηση ενός πλυντήριου/στεγνωτήριου. Δεν ξέρω γενικά τι παίζει από θέμα ποια μάρκα είναι η καλύτερη κλπ. Οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα η αγορά να γίνει από μαγαζί που προσφέρει δόσεις. Το μπάτζετ μέχρι 800-1000€
Comic maniak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ferox είπε Θα ήθελα η αγορά να γίνει από μαγαζί που προσφέρει δόσεις. Το μπάτζετ μέχρι 800-1000€ Δεν ξερω και πολυ απο αυτα αλλα προσωπικα θα κοιτουσα στον Κοτσοβολο. Εχει μεγαλη ποικιλια και προσφορες και προσφερει δοσεις . Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Comic maniak
djcat Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλύτερη μάρκα, ειδικά στα πλυντήρια, θεωρείται η Miele. Τώρα το αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα είναι άλλο ερώτημα...
dhmak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) AEG L 87695WD Από τον Άυγουστο του 2014 με εβδομαδιαία περίοιυ χρήση, σκυλί, πολύ καλό και ως πλυντήριο και ως στεγνωτήριο Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από dhmak
papoys1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 PITSOS πλυντήριο - στεγνωτήριο δεν έχω πρόχειρο μοντέλο αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα κυκλοφορεί πλέον. Βαδίζει στα 11 χρόνια.Σχεδόν καθημερινό πλύσιμο ,σήμερα 2 πλύσεις.Καμία βλάβη μέχρι σήμερα.Για στέγνωμα ελάχιστες φορές το έχουμε χρησιμοποιήσει γιατί καίει και πολύ.Μετά το στύψιμο στην απλωταριά.
Ferox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Miele είναι πολύ ακριβά ρε συ. 2000€ δεν υπάρχει περίπτωση. Τώρα θέλω σίγουρα κ στεγνωτήριο λόγο εληψη χώρου. Και κάποιο μοντέλο καινούργιο. Του 2014 είναι αρκετά παλιό.
Pintsie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα! Εγώ έχω ένα της indesit έκανε κοντά στα 500 όταν το πήρα (πριν 3 χρόνια) και είναι πολύ καλό! Έχει διάφορες επιλογές για στέγνωμα (πχ, τελείως στεγνά για αποθήκευση, για κρέμασμα, για σιδέρωμα που τα βγάζει νωπά και μετά απλά με χρόνο που βάζεις εσύ). Το έχω ευχαριστηθεί. Μην νομίζεις ότι τα βγάζει πάντα στεγνά. Πχ αν βάλω μέσα και κάποια πετσέτα, δεν θα βγουν ποτέ στεγνά. Εγώ το είχα πάρει για 2 λόγους: για να πλένω και να στεγνώνω υφάσματα που ράβω και είναι πολύ μεγάλα να τα απλώσω (δεν έχω και μεγάλο μπαλκόνι) και για να ρουφάει τρίχες από το σκύλο που έχουν όλα τα ρούχα/σεντόνια! Σε γενικές γραμμές, πάντως, αν κάνεις τυπικά αυτά που λέει (πχ πλύσιμο 8 κιλά, στέγνωμα όμως 6, χωρίς πετσέτες μέσα που ρουφάνε πολύ νερό κτλ) και ανοίξεις την πόρτα με το που τελειώσει και δεν ξανανωπίσουν από τους υδρατμούς, τα βγάζει στεγνά τελείως. Έχει και ένα πρόγραμμα 30 λεπτών στο στεγνωτήριο που φρεσκάρει κάποιο ρούχο αν θες (πχ από κάπνα κτλ) 1
plasTOST Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά έχω επιλέξει τα παρακάτω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το κόστος τον Φεβρουάριο που τα πήρα ήταν περίπου στα 1000 και λίγο παρακάτω. Θεωρώ ότι πλέον τα βρίσκεις και λιγότερο. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ: LG F4J8VS2W (προσοχή γιατί υπάρχουν 3-4 μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα κυρίως στον ατμό- αν και κατεβάζεις ότι πρόγραμμα θες στο κινητό και το περνάς στο πλυντήριο) ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ: RC9055AP2F (Το επέλεξα επειδή έχει αντλίες θερμότητας και έχει λίγο μικρότερη κατανάλωση σε ρεύμα). Επειδή έγινε αναφορά στα Miele τα αντίστοιχα σε δυνατότητες μοντέλα πάνε πολύ ακριβά. Ότι πουλάνε στα γνωστά μεγάλα μαγαζιά είναι ξεστοκάρισμα της Miele. Υπήρχε μία προσφορά από την Miele η οποία για αγορά κάθε συσκευής πάνω από 1000€ σου έδινε δώρο την 10ετή εγγύηση.
Ferox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, plasTOST είπε Προσωπικά έχω επιλέξει τα παρακάτω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το κόστος τον Φεβρουάριο που τα πήρα ήταν περίπου στα 1000 και λίγο παρακάτω. Θεωρώ ότι πλέον τα βρίσκεις και λιγότερο. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ: LG F4J8VS2W (προσοχή γιατί υπάρχουν 3-4 μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα κυρίως στον ατμό- αν και κατεβάζεις ότι πρόγραμμα θες στο κινητό και το περνάς στο πλυντήριο) ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ: RC9055AP2F (Το επέλεξα επειδή έχει αντλίες θερμότητας και έχει λίγο μικρότερη κατανάλωση σε ρεύμα). Επειδή έγινε αναφορά στα Miele τα αντίστοιχα σε δυνατότητες μοντέλα πάνε πολύ ακριβά. Ότι πουλάνε στα γνωστά μεγάλα μαγαζιά είναι ξεστοκάρισμα της Miele. Υπήρχε μία προσφορά από την Miele η οποία για αγορά κάθε συσκευής πάνω από 1000€ σου έδινε δώρο την 10ετή εγγύηση. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αλλα ψαχνω ενα πλυντηριο/στεγνωτήριο σε μια συσκευη και οχι ξεχωριστα. εγω βρει καποια σαν αυτο Morris CDW-12810 και LG F4J9JH2T αλλα δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι καλυτερο ή καποιο αλλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Αν αντεχει η τσεπη σου αυτο ....Ο "ηρωας" του σπιτιου μου . https://www.morris.gr/product.asp?catid=455&title=morris.gr-φροντίδα-ρούχων-πλυντήρια-στεγνωτήρια-ρούχων-morris-cdr-13132-πλυντηριο-στεγνωτηριο-ρουχων-12kg
Ferox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν αντεχει η τσεπη σου αυτο ....Ο "ηρωας" του σπιτιου μου . https://www.morris.gr/product.asp?catid=455&title=morris.gr-φροντίδα-ρούχων-πλυντήρια-στεγνωτήρια-ρούχων-morris-cdr-13132-πλυντηριο-στεγνωτηριο-ρουχων-12kg Δεν υπαρχει καπου διαθεσιμο αυτο νομιζω
bromiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ferox είπε Δεν υπαρχει καπου διαθεσιμο αυτο νομιζω Να πάρεις ξεχωριστά πλυντήριο και στεγνωτήριο… Αν έχεις έλλειψη χώρου μπορείς με ένα ράφι να τοποθετήσεις κάτω το πλυντήριο και επάνω του το στεγνωτήριο …
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ferox είπε Δεν υπαρχει καπου διαθεσιμο αυτο νομιζω Μια χαρα παρχει https://www.skroutz.gr/s/10524507/Morris-CDR-12812.html https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/168729-morris-cdr-12812
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Indesit έχω κι εγώ, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και είναι και οικονομικά.
Ferox Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα παρχει https://www.skroutz.gr/s/10524507/Morris-CDR-12812.html https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/168729-morris-cdr-12812 Αυτό είναι άλλο με αυτό που έγραψες παραπάνω. Το έχω δει αυτό και είναι μέσα στις επιλογές μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα