spuroskak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/16030383/AOC-C27G1.html εκανα παραγγελία αυτής της οθόνης μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για τα 144hz και γενικα ευχαριστώ
KiriosD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Αν τα αξιοποιείς τα hz της οθόνης έχει καλώς αν όχι δε βλέπεις διαφορά ανάποδα το πας, πρώτα παραγγέλνεις και μετά ρωτάς;
spuroskak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, KiriosD είπε Αν τα αξιοποιείς τα hz της οθόνης έχει καλώς αν όχι δε βλέπεις διαφορά ανάποδα το πας, πρώτα παραγγέλνεις και μετά ρωτάς; Γιατί να μην τα αξιοποίησω τα hz φίλε μου για gaming την θέλω
Diskimpex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Απο εγγυηση τι παιζει .Βλεπω λιγοι την πουλανε
spuroskak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, spuroskak είπε Γιατί να μην τα αξιοποίησω τα hz φίλε μου για gaming την θέλω Έχεις δίκιο δεν γράφει κάπου αλλά νομίζω 3 χρόνια θα τους πάρω αύριο ένα τηλ 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Απο εγγυηση τι παιζει .Βλεπω λιγοι την πουλανε
Trailbandit Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 6:38 ΜΜ, spuroskak είπε Γιατί να μην τα αξιοποίησω τα hz φίλε μου για gaming την θέλω Για να αξιοποιήσεις τα Hz της οθόνης σου πρέπει το σύστημά σου να σηκώνει τόσα και παραπάνω FPS στον τίτλο που παίζεις. Αν πχ παίζεις witcher 3 σε μια 1050 και σηκώνεις πχ 60fps στα settings που παίζεις τότε τα 144hz δεν έχουν νόημα. Αν παίζεις lol ή cs go και σηκώνεις πάνω από 150 fps τότε έχει νόημα. Κατά τα άλλα AOC δεν έχω/είχα οπότε δεν ξέρω για ποιότητα και αξιοπιστία. Βλέπω όμως ότι έχει DC backilight που σημαίνει ότι δεν κάνει flicker το οποίο την κάνει πιο ξεκούραστη στο μάτι. Εχει 1ms response το οποίο είναι εξαιρετικό, έχει καλό articulation και μπορείς να την ρυθμίσεις σωστά, και υποστηρίζει freesync το οποίο αν έχεις AMD γραφικά μετράει, αν έχεις Nvidia είναι άχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα