Προς το περιεχόμενο

audigy 1 i soundstorm??

teri_vti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Estisa ena mixanimataki me tin new asus a7n8x-e i opoia exei onboard ixo soundstorm,pio analutika exei ektos apo mic kai line in 3 ksexoristous eksodus mia gia front ,mia gia rear kai mia gia center+sub akrivos opos exei diladi piso mia audigy.Einai kali i apokodikopoiisi k o ixos pou vgazei k ti leei sugritika me mia audigy 1?? troei apo to cpu kai kovei epidoseis sto pc epidi einai onboard?Episis exei spdif out ,auti einai ousiastika auto pou onomazoumai sto hifi coaxial??

Δημοσ.

Έχω και εγώ mobo με soundstorm (ΑΒΙΤ ΝF7-S v2). Δεν τρώει τίποτα από την cpu (AthlonXP 2100+). Χρησιμοποιώ την audigy μου πάντως. Ο ήχος του soundstorm μου φαινόταν λίγο μουντός στα ηχεία μου (Creative Inspire 5.1). Σε άλλους πάλι φαίνεται οκ. Ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις και τις 2 και να αποφασίσεις τί σου αρέσει περισσότερο :D

Δημοσ.

Ολες οι καρτες κανουν αποκωδικοποιηση dts μεσω του προγραμματος αναπαραγωγης (power dvd,win dvd π.χ full εκδοσεις παντα)

Απλα οι audigy2 εχουν ενσωματωμενη αυτη τη δυνατοτητα απο τους drivers τους

Δημοσ.

Ολες οι καρτες κανουν αποκωδικοποιηση dts μεσω του προγραμματος αναπαραγωγης (power dvd,win dvd π.χ full εκδοσεις παντα)

Απλα οι audigy2 εχουν ενσωματωμενη αυτη τη δυνατοτητα απο τους drivers τους

eisai sigouros oti kanoun pragmati apokodikopoihsi dts??

me audigy 1 den exw kataferei pote na akousw dts..

Δημοσ.

eisai sigouros oti kanoun pragmati apokodikopoihsi dts??

me audigy 1 den exw kataferei pote na akousw dts..

Nαι απλα μαλλον δεν ειχες την full εκδοση του προγραμματος αναπαραγωγης και δεν εκανε αποκωδικοποιηση dts

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...