Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει ενα θεματάκι με ένα έγγαφο word.. "Εξαφανίστηκε¨ και δεν μπορώ να καταλάβω τι και πώς έγινε γιατι 

το έπαθε ο πατέρας μου.. Γράφει μια εργασία σχεδόν 2 χρόνια.. ξαφνικά ενω επεξεργάστηκε το εγγραφο του 25/10/18

δεν είναι πλέον στη θεση του, στον κάδο ανακύκλωσης δεν είναι, και έχει μέσα αρχεία απο απρίλιο, οπότε δεν έχει αδειάσει καδο,

στο word σκεφτηκα να παω ανοιγμα προσφατα αρχεία και τσουπ νάτο, αλλα όταν το ανοιγω εμφνανίζει αυτο που έχει σκρινσοτ..

εν το μεταξύ στην αναζήτηση των windows κανονικοτατα το εμφανίζει και οταν το ανοιγω παλι μου δειχνει οτι μετονομάστηκε ή χάθηκε κτλ

ανοιξα οτι εγγραφο word βρηκα αλλα παλι τπτ..

Έχεις κανεις ιδέα πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη..??

Τον κόπο του λυπάμαι γιατι για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι μεγάλο θέμα :P

image.png.5e87faa7682bde91f804db72f4a4742a.png

Δημοσ.

Για δες αν υπάρχει κάτι στην παρακάτω διαδρομή:
C:\Users\[Όνομα_χρήστη]\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles

Αλλιώς μήπως να προσπαθήσεις με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων; Θα πρέπει όμως να το τρέξεις από κάποιο εξωτερικό μέσο μέσο, π.χ. usb φλασάκι, άρα θέλεις κάτι portable, όπως π.χ. το Recuva Portable.

Γενικά, όσο χρησιμοποιείται ο υπολογιστής τόσο μειώνονται οι πιθανότητες ανάκτησης, γιατί μπορεί να καλυφθεί το αρχείο από κάποια άλλη εγγραφή που θα κάνει το λειτουργικό.

Δημοσ.

Δεν έχει κάτι στα Unsaved FIles δυστυχως.. το προγραμμα μου εμφανιζει  διεγραμμενα αρχεια αλλα οχι αυτο που θελω.. 

Ευχαριστώ για την βοήθεια ομως!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, αλλά ούτε και έχω πάθει ποτέ κάτι τέτοιο, παρόλο που εργάζομαι σχεδόν καθημερινά με αρχεία Word.
Φαντάζομαι δεν υπάρχει και backup, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα...
Κρίμα πάντως να χάσει δουλειά δύο χρόνων. Από εδώ και πέρα οπωσδήποτε backup σε οτιδήποτε σημαντικό!

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να ειναι χειριστικο το προβλημα, δηλαδη κατα λαθος να μετακινησε το αρχειο ή τον φακελο που περιερχει το αρχειο σε καποιο αλλο μερος, πχ καποιο αλλο φακελο, δισκο ή εξωτερικο μεσο αποθηκευσης.

Παντως το Recuva επρεπε να στο δειχνει αν ειχε σβηστει τελειως απο τον δισκο και δεν εχει γραψει πολλα καινουρια πραγματα εκει.

Δημοσ.

Θέμα χειρισμού φαντάζομαι κ εγω.. καμια μετονομασια τπτ τετοιο..απλα μ κανει εντύπωση το ότι εμφανίζεται στην αναζήτηση και μετα μ βγαζει σφάλμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paniero90 είπε

Θέμα χειρισμού φαντάζομαι κ εγω.. καμια μετονομασια τπτ τετοιο..απλα μ κανει εντύπωση το ότι εμφανίζεται στην αναζήτηση και μετα μ βγαζει σφάλμα

Από τι βλέπω δεν είσαι κοντά στον υπολογιστή. Πήγενε μια βόλτα και βλέπε από κοντά το θέμα. Ψάξε βάση ημερομηνία η προσπάθησε μέσω restore point. 

Δημοσ.

Απο βδομαδα θα ειμαι εκει θα το τσεκαρω και απο κοντα,

Παντως με εναν εκτεταμενο ελεγχο του recuva επανηλθε ενα αρχειο που το εδειχνε σε καλη κατασταση αλλα το βγαζει corrupt το word

Δημοσ.

Στην αναζήτηση που είπες ότι στο βγάζει, αν κάνεις δεξί κλικ->εμφάνιση στον φάκελο ή κάπως έτσι θα σε πάει εκεί που το βρίσκει. Το μέγεθος του είναι σωστό; Δηλαδή ανταποκρίνεται περίπου στον όγκο της εργασίας ή είναι πολύ μικρό;

Μήπως το αρχείο βρίσκεται σε path μεγαλύτερο των 128 χαρακτήρων; Προσπάθησε να μικρύνεις τους parent φάκελους με τα μεγάλα ονόματα, ή το όνομα τους αρχείου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...