Προς το περιεχόμενο

Με 8πύρηνη CPU, Face ID και USB-C, το νέο iPad Pro «είναι πιο γρήγορο από το 92% όλων των φορητών υπολογιστών»


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

5.9mm παχος!! Wow και παλι wow... 11ιντσες στις διαστασεις του παλιου 9.7 και ακομα ποιο μαζεμενο...

Σοβαρη υποψηφιοτητα για αναβαθμηση του air2 μου!... 

Μια σκεψη... η χρηση ενος ipad για everyday browsing , για music playback, για διαβασμα , για σημειωσεις, για για για... για να κανεις οτιδηποτε κανεις στο 95% των καθημερινων ασχολιων σου, ειναι απλα ΟΤΙ καλυτερο.. αντικαθηστα ενα pc η laptop για πλακα , το χεις παντα μαζι σου, κτλ κτλ.. 

οταν δινει καποιος 500-1000ε για ενα κινητο, θεωρω οτι ειναι απο παραλογο εως ξεφτιλα να κρινει και να λεει οτι πχ ενα ipad δεν δικαιολογει τα λεφτα του κτλ...

ειναι ενα απιστευτο πολυεργαλειο.

εαν τωρα καποιος δεν θελει πολυεργαλειο και θελει κατι ποιο εξειδικευμενο για κατι συγκεκριμενο οκ μπορει να δει αυτο που τον βολευει. Και ειναι φυσιολογικο!

Γράφοντας τη διπλωματική στο MacBook έχω δίπλα ανοιχτό το iPad με φορτωμένες εικόνες,πίνακες, ο,τι θέλω να βλέπω παράλληλα. 

Ζητάει η καθηγήτρια κάποια papers να της βρούμε,κατεβάζω τα pdf στο iPad το παίρνω μαζί και τα βλέπουμε επί τόπου. 

Άπειρο browsing, επεξεργασία φωτογραφιών, live streaming Από nova στο χωριό κλπ. 

Δε μπορώ να με φανταστώ χωρίς iPad. Το να έχω μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις με το 9.7" μου, θα ήταν φοβερό. Αλλά οκ είναι το μοντέλο με SIM & 128gb , δηλ είχε κοστίσει πολλά, οπότε θα το έχω για καιρό ακόμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nεκρα τα windows στο surface διαβαζω , μαλλον νεκρο και το surface απο τα συμφραζομενα σας ειδικα με i7,δεν πανε μια τα 10 διαβαζω,σε λιγο θα διαβασω οτι δεν υπαρχει και αλλη εναλλακτικη και μονο το iPad ..Ρε τι γινεται, τελοσπαντων ας μην χαλασουμε το τοπικ με μακακιες τωρα..

On a side note το demo με το AR στο PS ηταν πολυ ωραιο!

 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 hours ago, haHa said:

Ισχυει, το φθηνο ipad 9.7" των 300€ ειναι εξαιρετικο value for money και υπεραρκετο για το 90% των χρηστων που συνηθως στα tablet κανουν browsing, netflix και social media.

Με προβληματίζει η κατάσταση που δημιουργείται, διότι αγόρασα στα 449€ προ 1 έτους (προσφορά Γερμανού) το iPad Pro 9.7 κι απ’ ότι βλέπω δε θα μπορέσω να το αντικαταστήσω όταν έρθει ο καιρός με κάτι καλύτερο χωρίς να δώσω μια περιουσία. Βασικό μείον και deal breaker για μένα στο απλό iPad των 300€ είναι η απουσία laminated display. Δεν μπορώ να επιστρέψω σε iPad με μη laminated display...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δεν ξέρω αν το θίξατε το θέμα, αλλά γιατί οι εκδόσεις mini σταμάτησαν; Έχω 2.5 χρόνια το mini 4 και δεν υπάρχει το 5 ή κάτι αντίστοιχο στις 8 ίντσες για να μεταβώ εκεί. Γιατί ρε Apple???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας πιστεύω είχαν - έχουν ή δουλέψει iPad και είναι ένα άριστο προϊόν για casual gaming και media/social consumption. Τώρα αν εσύ αυτό που λες είναι ότι το συγκεκριμένο απευθύνετε αποκλειστικά σε artists/photographers τότε καλή τύχη με τις πωλήσεις... Αν όμως στην ουσία απευθύνετε στον normal χρήστη , τότε ναι , η χρήση του είναι αυτή που γράφω στην αρχή και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε iPad ότι έτσι είναι.

Δυστυχώς για εμάς, είναι πολλά επαγγέλματα που ούτε καν υπάρχουν στην Ελλάδα. Λανθασμένα επίσης, έχουν πολλοί συνδέσει τα μηχανάκια της Apple με artists/photographers οπως λες κι εσύ.

Παρέθεσα τα courses που διοργανώνει η Apple στα Apple Store ανά τον κόσμο. Εκεί έχει ένα κάρο πληροφορίες σχετικά. Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει πάμπολλους τομείς όπου χρησιμοποιούνται από την ιατρική, μέχρι το AR development. Ακόμα και Swift υπάρχει πλέον στην πλατφόρμα.

 

Υ.Γ. Πολλοί βλέπω χλευάζουν το γεγονός ότι ο Cook ανέφερε πουλήθηκαν παραπάνω iPad απ' ό,τι πουλήθηκαν laptop. ΑΝ είχαν δει την παρουσίαση θα έβλεπαν το γράφημα που ξεκάθαρα έδειχνε ότι πούλησε παραπάνω iPad απ' ό,τι κάθε κατασκευαστής laptop ξεχωριστά. Δηλαδή παραπάνω από τα laptop που πούλησε η HP, παραπάνω από τα  laptop που πούλησε η Dell, κ.ο.κ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Παιδιά δεν ξέρω αν το θίξατε το θέμα, αλλά γιατί οι εκδόσεις mini σταμάτησαν; Έχω 2.5 χρόνια το mini 4 και δεν υπάρχει το 5 ή κάτι αντίστοιχο στις 8 ίντσες για να μεταβώ εκεί. Γιατί ρε Apple???

Γιατι προφανως δεν ειχαν τις  απαιτουμενες πωλησεις και πλεον ο μεσος ορος των κινητων στις οθονες εχει ανεβει  κατα πολυ απο την ελευση του mini  .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, cf2233 είπε

Δεν ξέρω πόσοι που γράφετε εδώ έχετε iPad Pro ή όχι. Σαν long time Apple user, πολύ πριν τα μάθει και η κουτσή Μαρία, έχω να πω ότι για άλλη μια φορά ο Cook έδωσε ρεσιταλ marketing για features τα οποία δεν δικαιολογούν τις τιμές.

Ως κάτοχος iPad Pro 10.5 είμαι ευχαριστημένος ναι μεν με την συσκευή αλλά η έλλειψη file manager αποτελεί μέγα foul σε μία συσκευή που πλέον απαιτεί τέτοια ποσά. Πέρυσι το αγόρασα με την προοπτική το Files που έταξε η Apple να δώσει μεγαλύτερη αυτονομία στο iPad ώστε να μην κουβαλάω μαζί μου όλη την ώρα το MacBook Pro. Δυστυχώς αυτό που παρέδωσε τελικά είναι πολύ περιορισμένο. Το ότι κάποιοι το θεωρείτε περιττό ή έχετε βρει πλάγιο τρόπο να δουλευετε όπως εγώ μέσω πχ Documents της Readdle δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί απαράδεκτη κίνηση εκ μέρους της Apple μετά από τόσα χρονια αλλά και για τα χρήματα που ζητάει.

 Αν δεν ασχολείσαι με digital art, photoshop και τα συναφή το Pro είναι περιττό. Ναι είναι εξαιρετικό για την χρήση σημειώσεων κτλ αλλά με την κυκλοφορία του απλού iPad που υποστηρίζει το Pencil, το Pro έχασε άλλο ένα βασικό κίνητρο αγοράς. Το 90% των εφαρμογών δεν μπορούν να στρεσάρουν την πρώτη γενιά iPad Pro πόσο μάλλον τις επόμενες. Αν κάποιος είναι επαγγελματίας που δουλευει photoshop με ένα κάρο layers τότε ίσως και να έχει ένα πολύ καλό λόγο να το αποκτήσει. Και γράφω "ίσως" γιατί εχω τις αμφιβολίες μου για το αν οι προηγούμενες γενιές Pro δεν είναι ικανές να το τρέξουν επίσης πολύ καλά.

Όσο για τα παιχνίδια που είδα να αναφέρονται αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όσοι ασχολούνται με gaming καταλαβαίνουν τι εννοώ. Τόσα χρόνια εξάλλου δεν έχω δει και κανέναν να κάνει σε iPad ή iPhone hardcore gaming, η Apple ζει στον κόσμο του αζώτου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και καταντάει γραφική. Ναι καμία αμφιβολία το iPad Pro μπορεί να αποδωσει καλά γραφικά αλλά αυτός που ασχολείται με το gaming δεν θα το προτιμήσει.

Από εκεί και πέρα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του και μπορεί κάλιστα να το αγοράσει ακόμα και αν δεν το αξιοποιήσει πλήρως. Η δική μου κριτική αφορά καθαρά την νοοτροπία που έχει αποκτήσει η Apple υπό την ηγεσία του Cook όπου τα πάντα είναι ένας αριθμός, το line up παραμένει σε όλα τα προιόντα ένα μπέρδεμα από άποψη τιμών και specs, και βέβαια ανεβαίνουν οι τιμές απλά για να ανέβουν.

Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σχεδόν σε όλα από όσα γράφεις. Και απαντάω σε εσένα γιατί αναφέρεις ότι είσαι παλιός χρήστης και έχεις και ipad. Επίσης είδα ότι γράφεις λογικά μεν, θεωρώ όμως ότι έχεις λάθος οπτική.

File manager φυσικά και έχει το ipad, είτε το δικό του, είτε τρίτων (πχ το documents που αναφέρεις και είναι εξαιρετικό). Και το pc (win) έχει τον explorer όμως εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Directory opus που είναι κλάσεις ανώτερο. Δεν είναι λοιπόν πλάγιος τρόπος αλλά θέμα απαιτήσεων και ευκολίας του χρήστη. Με τι βολεύεται ο καθένας με λίγα λόγια. 

Και δεν είναι μόνο για digital art, photoshop, και συναφή. Σαφώς έχει κλίση στα πιο δημιουργικά/καλλιτεχνικά επαγγέλματα και εκεί αν είδες βασίστηκε σχεδόν όλη η παρουσίαση της apple, όμως το ότι μπορείς να δουλέψεις ένα σχεδόν πλήρες office, να δεις παρουσιάσεις, να δεις pdf, πλέον με την νέα έκδοση ανοίγεις μέχρι και τεράστια autocad, ποιοι είναι οι επαγγελματίες που χρειάζονται φορητό pc και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και με ένα ipad; Ειδικά με usb c. Αν και πριν υπήρχαν λύσεις είτε wireless, είτε με αντάπτορες, κλπ.

Όσο για τα παιχνίδια, gamers δεν είναι μόνο οι -λίγοι- hardcore (που εκεί δεν πας ουτέ καν σε κονσόλα). Είναι τα εκατομμύρια απλοί χρήστες που δεν μπορούν να λιώσουν μπροστά σε μια κονσόλα, αλλά θέλουν να απολαύσουν εύκολα, γρήγορα, απροβλημάτιστα και με καλά γραφικά casual ή και λίγο πιο δυνατά games από τον καναπέ τους, το κρεββάτι τους, σε ένα ταξίδι, στον ελεύθερο χρόνο τους. Εξάλλου η apple από αυτά τα παιχνίδια έγινε αυτό που είναι σήμερα... Η σύγκριση με το xbox έγινε για λόγους σύγκρισης ισχύος και όχι συστημάτων που ανήκουν φυσικά σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες!

Εγώ λοιπόν προτιμώ ένα τέτοιο τερατάκι που να κατεβάζω από ένα store, στο μπαμ και χωρίς εγκαταστάσεις, κωδικούς, ρυθμίσεις, κλπ, προγραμματάκια που κάνουν απροβλημάτιστα αυτά που υπόσχονται και στην ουσία με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα σοβαρά προγράμματα ενός pc. Documents 6 (δωρεάν) για file management, cloud management και downloads από το internet, ms office ή πολλά άλλα apps (δωρεάν ή επί πληρωμή) για office documents, scanners software για σκανάρισμα εγγράφων, σημειώσεις με το pen, affinity photo (22€) για αντι-photoshop, luma fusion (22€) για αντι-premiere, filmic pro (~25€) για εκπληκτικές δυνατότητες φωτογράφισης, τρομερά προγράμματα dj και μουσικής, δεκάδες ιατρικές εφαρμογές που δεν βρίσκεις καν σε pc, και πολλά πολλά άλλα.

Ακόμα και για επαγγελματίες που δεν μπορούν να κάνουν πλήρως τη δουλειά τους από ένα τέτοιο μηχάνημα, κυρίως λόγω της φύσης του ως φορητή συσκευή, όπως ίσως αρχιτέκτονες, 3D designers, προγραμματιστές, κλπ είναι ένα εργαλείο που μπορούν να έχουν πληροφορίες, σημειώσεις και παρουσιάσεις της δουλειά τους on the go.

Και αν η μόνη σύγκριση που μπορεί να γίνει είναι με ένα surface pro, στο μεν ipad έχεις ίσως λιγότερες, πιο εστιασμένες επιλογές που όμως δουλεύουν εύκολα, γρήγορα και εξαιρετικά, στο surface έχεις το χαοτικό οικοσύστημα των windows με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως εκατομμύρια εφαρμογές που όμως άλλες δεν θα έχουν touch δυνατότητες, άλλες δεν θα τρέχουν σωστά, άλλες θα είναι ακριβές, οπότε πάλι καταλήγεις στις λίγες και καλές που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Επεξ/σία από nikosjc
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Γιατι προφανως δεν ειχαν τις  απαιτουμενες πωλησεις και πλεον ο μεσος ορος των κινητων στις οθονες εχει ανεβει  κατα πολυ απο την ελευση του mini  .

Έχεις δίκιο. Απλά κι εμείς που μείναμε με το μίνι και σιγά σιγά τη δείχνει την ηλικία του τι θα κάνουμε; Θα αναγκαστούμε να πάμε στο ipad 2018 το δεκάρι χωρίς να μας βολεύει όμως το μέγεθος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Έχεις δίκιο. Απλά κι εμείς που μείναμε με το μίνι και σιγά σιγά τη δείχνει την ηλικία του τι θα κάνουμε; Θα αναγκαστούμε να πάμε στο ipad 2018 το δεκάρι χωρίς να μας βολεύει όμως το μέγεθος...

E νομιζω πως  αυτο ισχυει σε ολα τα προιοντα καποια στιγμη για μια σειρα απο λογους ερχετε το τελος χρησης τους !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Έχεις δίκιο. Απλά κι εμείς που μείναμε με το μίνι και σιγά σιγά τη δείχνει την ηλικία του τι θα κάνουμε; Θα αναγκαστούμε να πάμε στο ipad 2018 το δεκάρι χωρίς να μας βολεύει όμως το μέγεθος...

Κι εγώ θα ήθελα τις δυνατότητες του s9+ στο μέγεθος του s9 αλλά δεν... Όλα τα σοβαρά κινητά εκεί παίζουν πλέον κι έτσι αναγκάζεσαι να πάρεις το μεγαλύτερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, haHa είπε

Παντως ειναι αξιοσημειωτο το ποσο NON-compatible ειναι οι apple συσκευες μεταξυ τους.
Αν καποιος εχει apple laptop, apple iphone και apple ipad pro και θελει να παει ενα ταξιδι, χρειαζεται
α) 3 διαφορετικα ενσυρματα ακουστικα και
β) 2 διαφορετικα καλωδια φορτισης 

και αν εχεις οποιοδηποτε macbook pro που εχει magsafe θα θελεις διαφορετικα καλωδια φορτισης . Απλα σε καθημερινη χρηση δεν χρειαζεται να τα κουβαλας μαζι σου γιατι ολα εχουν μεγαλη αυτονομια. Εγω με το ipad pro (10,5) και macbook pro που τα χρησιμοποιω για δουλεια, ποτέ δεν παιρνω φορτιστες καθημερινες (δεν αντεχω αλλα καλωδια μαζι μου). Απλα κοιταζω να ειναι φορτισμενα το πρωι.

Νομιζω οτι αφου εγινε η αρχη ολα θα περασουν σε usb-c πια, που ειναι και το φυσιολογικο.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Κι εγώ θα ήθελα τις δυνατότητες του s9+ στο μέγεθος του s9 αλλά δεν... Όλα τα σοβαρά κινητά εκεί παίζουν πλέον κι έτσι αναγκάζεσαι να πάρεις το μεγαλύτερο...

Αυτή όμως η "μεγαλομανία" (δεν έχει καμία σχέση η ερμηνεία της λέξης απλά το λέω περιπαικτικά) θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί υπάρχουν κι άλλοι πελάτες. Έχουν κολλήσει με το μότο bigger is better. Η Samsung έφερε τις όλο και πιο μεγάλες οθόνες κι όλοι ακολούθησαν και η Apple έφερε τις πιο ψηλές τιμές και όλοι ακολούθησαν κι εκεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Αυτή όμως η "μεγαλομανία" (δεν έχει καμία σχέση η ερμηνεία της λέξης απλά το λέω περιπαικτικά) θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί υπάρχουν κι άλλοι πελάτες. Έχουν κολλήσει με το μότο bigger is better. Η Samsung έφερε τις όλο και πιο μεγάλες οθόνες κι όλοι ακολούθησαν και η Apple έφερε τις πιο ψηλές τιμές και όλοι ακολούθησαν κι εκεί

Δεν υπαρχουν αλλοι πελατες αυτο προσπαθω να σου εξηγησω .

Αν υπηρχε ικανοποιητικος αριθμος τετοιων πελατων που να ηθελαν το mini   θα ηταν ακομα στην παραγωγη .Ειστε ελαχιστοι προφανως και δεν αξιζει αυτο το προιον να συνεχισει να παραγεται .

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, Makis38 είπε

Εδώ δεν ψοφάει το Air 2, 3.5 χρόνια ούτε κιχ και δεν βρίσκω λόγο...(λέμε)...

Ποιό Air  ρε συ! Έχω ολοζώντανο σπαρταριστό 2 (σκέτο 2, όχι air :P) το  οποίο βέβαια είναι απλώς φορτωμένο με κάτι puzzle και απλά παιχνιδάκια για τα πιτσιρίκια.

12 ώρες πριν, nikosjc είπε

iPad Pro:

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις ακριβως όπως και με ένα pc.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις οπως και με ένα pc, αλλά καλύτερα ή ευκολότερα ή και τα δυο.

Υπαρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις οπως και με ένα pc, αλλά τα κάνεις δυσκολότερα ή ακριβότερα.

Υπαρχουν και λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις, που δεν μπορείς με το pc! (Λόγω φορητότητας, ειδικών εφαρμογών, κλπ).

Υπαρχουν ελάχιστα (ίσως και καθόλου) πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις όπως και με ένα pc. Ειδικά με τις βελτιώσεις του νέου μοντέλου, δεν νομίζω ότι υστερεί σε τίποτα από ένα pc.

Όπου pc = desktop, laptop, surface, Mac ή windows.

Σύγκριση με άλλο tablet νομίζω δεν υπάρχει.

Οταν με το iPad Pro 9,7 διετίας+, κάνω rendering μονταρισμένο 4k color grading video, με μεγαλύτερη σταθερότητα, λειτουργικότητα και ευκολία απ´οτι σε ένα πολύ δυνατό pc με το premiere, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πω...

Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ τα ipad τις μόνες σωστά κοστολογημένες συσκευές τις Apple.

Έχουμε 3 ipad σπίτι που απολαμβάνουμε και γενικά δεν με φαντάζομαι ποτέ χωρίς κάποιο ipad.

Τώρα... έχοντας πει το παραπάνω... δεν πιστεύω οτι ακόμα ακούω συγκρίσεις με desktop. ΔΕΝ συγκρίνονται τα tablet (όλα τα tablet, ios, android είτε pro είτε whatever) με τα pc! Άλλη δουλειά κάνει το ένα και άλλη το άλλο. Δεν πρέπει καν να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους, δεν τους αξίζει (ούτε στα tablet ούτε στα pc), είναι απλά διαφορετικά. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

PC: Ανάπτυξη εφαρμογών! (ακόμα και το ios δεν αναπτύσεται σε tablet, αναπτύσεται σε κάποιο desktop!), παιχνίδια (όχι ποδοσφαιράκια και απλά παιχνιδάκια, υπάρχει λόγος που υπάρχουν κάρτες γραφικών που απο μόνες τους κοστίζουν 1500 ευρώ ας πούμε), multimedia (3d animation σε tablet? Θέλω να δω αυτή τη μέρα!), βιομηχανικές εφαρμογές και μπλα μπλα μπλα (άπειρα).

Τα tablet είναι κατασκευασμένα για consumption και προσπαθούν και δίνουν οτι μπορούν και για production (κάθε μοντέλο όλο και καλύτερα αλλά καμία σχέση με desktop)

32 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Παιδιά δεν ξέρω αν το θίξατε το θέμα, αλλά γιατί οι εκδόσεις mini σταμάτησαν; Έχω 2.5 χρόνια το mini 4 και δεν υπάρχει το 5 ή κάτι αντίστοιχο στις 8 ίντσες για να μεταβώ εκεί. Γιατί ρε Apple???

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι. Είναι κάτι που δεν θέλω να σκέφτομαι, το mini είναι το ιδανικό μου μέγεθος αλλά βέβαια οι απαιτήσεις και η "δουλειά" για την οποία το χρειάζομαι, θα με κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...