d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Οχι δυστυχως . Δεν πειραζει του χρονου.. Δεν το περιμενα οτι θα τα εχω βολευτει τοσο πολυ ειναι τελεια αρκετα καλυτερος ηχος απο οτι περιμενα, παναλαφρα, στεκονται ευκολα και αν προσθεσουν και ηχοακυρωση αντε γεια.. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laziokos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Είναι πιο γρήγορο από το 92% μέχρι να αποφασίσει σε 1-2 χρόνια η apple ότι θέλει και άλλο χρημα και να βάλει περιορισμό στον επεξεργαστή... Μετα υποθέτω ότι θα σέρνεται περισσότερο από το 92% των συσκευών. Άντε καλορίζικο....εγώ ευχαριστώ δεν θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Να ετοιμάζεται ένα pro 11 256gb space grey με pencil παρακαλώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
project.breeze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Θα δημιουργήσει εσωτερικό ανταγωνισμό με τα macbook ή μου φαίνεται; Νομίζω ότι το να βγαίνει ένα τόσο high end tablet με τιμή κοντά σε αυτές ενός ultrabook δεν θα είναι ιδιαίτερα βιώσιμη λύση. Βέβαια μιλάμε για την Apple που έχει ορδές fanboys. Θα το δούμε σε λίγες μέρες λοιπόν πως θα πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, paragontikos είπε οχι να μη βαλει type-c να μεινει με lighting, να προσαρμοστουν οι κατασκευαστές σε αυτους !! Τώρα θα μας.λενε ότι όλοι έβαλαν USB C επειδη το έβαλε η applel!Μπράβο τους που κατάλαβαν το λάθος τους.Του χρόνου λογικα θα περάσει και στα iPhone οπότε δεν θα χρειάζονται 2 διαφορετικά καλώδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, morgan21 είπε Πήρα xs, aw 4 , και με το που βγει το 12.9 το χτύπησα day one. Θα φτιάξω και ένα δυνατό ηυ και είμαι κομπλέ για φέτος 😛 Χμ..Κάτι κέρδισες εσύ.. θες να με ξανα βαφτίσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Arkin είπε Ενώ σε cpu GPU είναι ότι δυνατότερο υπάρχει σε οθόνη χωλαίνει. Full HD lcd σε τέτοιες διαγώνιους δεν έχει καθόλου καλο ppi. Ήθελε 1440p και oled. Η τιμή είναι οκ όμως για αυτά που δίνει. Στα 500 το 11αρι θα είναι πολύ καλή αγορά Καταρχην οτιδηποτε κοντα στα 300ppi ειναι εξαιρετικο. Δευτερον σε αυτες τις ιντσες αν ηθελε oled επρεπε να βαλει κοντα 4κ αναλυση για να εχει σχεδον το ιδιο αποτελεσμα λογω pentile με αποτελεσμα κοστος και μπαταρια εκτος απο τα γνωστα θεματα της oled σε ποιο μεγαλες ιντσες. Η τιμη ξεκιναει απο τα 900. Κατα τα αλλα εκει στην apple εχουν ξεφυγει εντελως με τον A12x. Ηταν που ηταν κορυφη τωρα αλλαξαν γαλαξια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Να ετοιμάζεται ένα pro 11 256gb space grey με pencil παρακαλώ! space grey λες ε ?Προβληματιζομαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως ειναι αξιοσημειωτο το ποσο NON-compatible ειναι οι apple συσκευες μεταξυ τους. Αν καποιος εχει apple laptop, apple iphone και apple ipad pro και θελει να παει ενα ταξιδι, χρειαζεται α) 3 διαφορετικα ενσυρματα ακουστικα και β) 2 διαφορετικα καλωδια φορτισης Ενω αν εχει apple laptop, lg smartphone και samsung tablet και θελει να παει ενα ταξιδι, χρειαζεται: α) 1 ενσυρματo ακουστικo και β) 1 καλωδιo φορτισης Ας ελπισουμε οτι θα θα μπει το ανωτερο usb-c και στα iphone απο του χρονου, για να μπορουνε οι χρηστες apple να απολαμβανουν την ευχρηστια και τη συνεργασια που απολαμβανουν διαφορετικες συσκευες μεταξυ τους. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από haHa 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Και το ερώτημα είναι αν φτάσεις να ξεπεράσεις τα 1000 ευρώ για ταμπλετ παίρνεις το iPad Pro η το surface? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Τα σπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kalotina75 είπε φοβαμαι την ελληνικη τιμη Να την φοβάσαι φίλε μου γιατί έχει και μεγάλο στομάχι ο Φεσσας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, vasilis77 είπε Χμ..Κάτι κέρδισες εσύ.. θες να με ξανα βαφτίσεις?? Δεν κέρδισα τίποτα απλά έχω μια υγιές επιχείρηση και είμαι λίγο γκατζετακιας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, haHa είπε Παντως ειναι αξιοσημειωτο το ποσο NON-compatible ειναι οι apple συσκευες μεταξυ τους. Αν καποιος εχει apple laptop, apple iphone και apple ipad pro και θελει να παει ενα ταξιδι, χρειαζεται α) 3 διαφορετικα ενσυρματα ακουστικα και β) 2 διαφορετικα καλωδια φορτισης Ενω αν εχει apple laptop, lg smartphone και samsung tablet και θελει να παει ενα ταξιδι, χρειαζεται: α) 1 ενσυρματo ακουστικo και β) 1 καλωδιo φορτισης Ας ελπισουμε οτι θα θα μπει το ανωτερο usb-c και στα iphone απο του χρονου, για να μπορουνε οι χρηστες apple να απολαμβανουν την ευχρηστια και τη συνεργασια που απολαμβανουν διαφορετικες συσκευες μεταξυ τους. Μια μόνο παρατήρηση. Το usbc στο MacBook μου είναι ήδη πολύ χαλαρό και το καλώδιο ξεκουμπώνει χωρίς να το θέλω. Αντίθετα στο iPhone το lightning συνεχίζει να έχει πολύ σίγουρο κούμπωμα. Δυστυχως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ααααχχχχ του χρόνου θ αναβαθμιστω εγώ Τουμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα