Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι σαν τα karpouzia ένα πράγμα. Αγοράζεις 2 ίδια εξωτερικά με το ίδιο βάρος και το ένα σου βγαίνει γλύκισμα ενώ το άλλο ...κολοκύθα! Κατά τα άλλα όμως και στις 2 περιπτώσεις ...karpouzia αγόρασες (υποτίθεται). 😛 Συγκρινεις μηλα με καρπουζα και με μπερδευεις φιλε Το θέμα ειναι οτι το φτηνοτερο apple laptop κανει 1200. Αν θες OSX σε laptop, απο εκει ξεκινάς. Μερος του branding της Apple είναι και το οτι δεν μπορει να τα παρει ο οποιοσδήποτε. Αν δεν ήταν έτσι, θα μπορουσαν να βγάλουν και λαπτοπ με πλαστικο και μια IPS HD οθόνη για να ριξουν το κοστος, αντι να τσιγκουνευονται με 128 Gigs SSD. Δεν λεω οτι είναι καλό η κακό, αυτά είναι τα δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Karpouzac είπε Συγκρινεις μηλα με καρπουζα και με μπερδευεις φιλε Το θέμα ειναι οτι το φτηνοτερο apple laptop κανει 1200. Αν θες OSX σε laptop, απο εκει ξεκινάς. Μερος του branding της Apple είναι και το οτι δεν μπορει να τα παρει ο οποιοσδήποτε. Αν δεν ήταν έτσι, θα μπορουσαν να βγάλουν και λαπτοπ με πλαστικο και μια IPS HD οθόνη για να ριξουν το κοστος, αντι να τσιγκουνευονται με 128 Gigs SSD. Δεν λεω οτι είναι καλό η κακό, αυτά είναι τα δεδομένα Mια προσθηκη/παρατηρηση: Επισημη τιμη στην Ευρωπη στο apple store Ιταλιας ειναι 1379€ για το μοντελο των 128GB με με dual(!) core intel ultra low voltage cpu των 5 watt, οποτε περι τα 1400€ Ελλαδα. Η εκδοση με 256GB ssd και παλι dual(!) core intel ultra low voltage cpu των 5 watt ειναι στα 1629€ στην Ιταλια, οποτε περι τα 1650€ Ελλαδα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Παρά πολλοί που σχολιάζουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι είτε 16χρονα είτε 25αρηδες που δεν έχουν καμία επαφή με σοβαρές επαγγελματικές δραστηριότητες. 19 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καλά το αν έχω samsung/Windows δεν καταλαβαίνω που κολλάει με αυτό που έγραψα περί ηλικίας των σχολιαστών αλλά ας απαντήσω... Έπεσες μέσα κατά το ήμισυ Βλέπω δεν σπαταλάς χώρο στο dock για συντομεύσεις σε προγράμματα που αφορούν τις σοβαρές επαγγελματικές σου δραστηριότητες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 16 minutes ago, gnsX said: Βλέπω δεν σπαταλάς χώρο στο dock για συντομεύσεις σε προγράμματα που αφορούν τις σοβαρές επαγγελματικές σου δραστηριότητες! Εσυ παλι σπαταλας χρονο για να παρατηρεις τι κανουν οι αλλοι .Ξερεις πως λεγεται αυτο ετσι? Αληθεια ολα αυτα τα douper μηχανηματα που εχετε θα βαλετε καμμια φωτο ετσι για την εγκυροτητα της υποθεσης η' σας παρακολουθει η NSA και δεν τα βαζετε στο ιντερνετ . 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, gnsX said: Βλέπω δεν σπαταλάς χώρο στο dock για συντομεύσεις σε προγράμματα που αφορούν τις σοβαρές επαγγελματικές σου δραστηριότητες! Θες να τα βλέπεις συνεχώς στο dock για να τα καμαρώνεις? Ή υπάρχουν guidelines για το πως ακριβώς θα έπρεπε να είναι η επαγγελματική χρήση σε ένα laptop/tablet? Να βάλω wallpaper και τη σύμβασή μου καθώς και τη βεβαίωση αποδοχών? 😛 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynabyte Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έπεσες μέσα κατά το ήμισυ 🤣😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εσυ παλι σπαταλας χρονο για να παρατηρεις τι κανουν οι αλλοι .Ξερεις πως λεγεται αυτο ετσι? 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Θες να τα βλέπεις συνεχώς στο dock για να τα καμαρώνεις? Ή υπάρχουν guidelines για το πως ακριβώς θα έπρεπε να είναι η επαγγελματική χρήση σε ένα laptop/tablet? Triggered! Ο φιλος gnsx ειπε αυτο που ειπε και ο billdanos: οτι δεν χρειαζεται να βλέπεις τα επαγγελματικα προγραμματα συνεχώς στο dock για να τα καμαρώνεις. Μπραβο στην φιλη , το ιδιο κανω και εγω στο macbook air(γιατι ειναι για εμενα ακαταλληλο για επαγγελματικο εργαλειο, οποτε ειναι για home use αποκλειστικα) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από haHa 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, haHa said: Triggered! Ο φιλος gnsx ειπε αυτο που ειπε και ο billdanos: οτι δεν χρειαζεται να βλέπεις τα επαγγελματικα προγραμαμτα συνεχώς στο dock για να τα καμαρώνεις. Μπραβο στην φιλη , το ιδιο κανω και εγω στο macbook air(γιατι ειναι για εμενα ακαταλληλο για επαγγελματικο εργαλειο, οποτε ειναι για home use αποκλειστικα) Έχω μια φίλη που έχει ανοιχτό στο air ένα word καθημερινά και από αυτό βγάζει 3000 το μήνα. Θεωρείται πως η συγκεκριμένη χρήση του air είναι επαγγελματική ή ...οικιακή? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dancer είπε φιλε εισαι περα για περα λαθος γτ επαγγελματιας σιγουρα δε προκειτε να αγορασει το air 1)γτ με 13 ιντσες δουλεια δεν κανεις, 2)οι επιδοσεις ενδιαφερουν τους παντες κανεις μεχρι σημερα δεν ηρθε να μου πει οτι τον ενδιαφερει μονο η μπαταρια. εκτος αν εννοεις επαγγελματια ενα bloggger και επομενως εκει δεν μας ενδιαφερουν ουτε οι ιντσες ουτε οι επιδοσεις μονο broswing 3 ώρες πριν, hted είπε Φίλε πέρα για πέρα δεν έχεις ιδέα τι λες! Σε πολλά επαγγέλματα 13' είναι υπεραρκετές όταν ταξιδεύεις. Και η μπαταρία παίζει τρομαχτικό ρόλο. Όπως το να έχεις ασφαλές μηχάνημα (bitlocker/filevault ειναι δεδομένα) Δηλάδη όσοι επαγγελματίες αγοράζουν air,pro,xps, surface book ...bloggers όλοι ε; Τι άλλο θα ακούσουμε. Επαγγελματία εννόω πολλά άτομα που περνούνε απίστευτες ώρες τις ζωής τους σε ξενοδοχεία, lounges αεροδρομίων, έχουν συναντήσεις με πελάτες συνέχεια κλπ. Και γιατί υποθέτεις οτι ένας επαγγελματίας οταν επιστρέψει απο το ταξίδι του δεν έχει docking station ή desktop ή κάτι άλλο; 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Παρά πολλοί που σχολιάζουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι είτε 16χρονα είτε 25αρηδες που δεν έχουν καμία επαφή με σοβαρές επαγγελματικές δραστηριότητες. 18 λεπτά πριν, gnsX είπε Βλέπω δεν σπαταλάς χώρο στο dock για συντομεύσεις σε προγράμματα που αφορούν τις σοβαρές επαγγελματικές σου δραστηριότητες! Γραφει ο dancer το πρωτο πόστ. Του απαντά ο hted. Σχολιάζω την άποψη του hted συμφωνώντας μαζί του περι της προφανούς δυνατότητας χρήσης των ιντσών σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Κι έρχεται ο gnsX και γραφει αυτο. Αφενός ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου σε κάθε θεμα Apple και ψαχνεις το dock μου να δεις τι έχει και τι όχι . Αφετέρου πουθενά δεν έγραψα οτι εγώ προσωπικά κάνω επαγγελματική χρήση. Καλα το οτι θα βγάλεις συμπέρασμα για τα apps που έχει ο άλλος απο το dock , το αφήνω ασχολίαστο..... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εσυ παλι σπαταλας χρονο για να παρατηρεις τι κανουν οι αλλοι .Ξερεις πως λεγεται αυτο ετσι? Αληθεια ολα αυτα τα douper μηχανηματα που εχετε θα βαλετε καμμια φωτο ετσι για την εγκυροτητα της υποθεσης η' σας παρακολουθει η NSA και δεν τα βαζετε στο ιντερνετ . Το λεω γιατι εκεινη για να αντικρουσει το ισχυρισμο του αλλου εβαλε και τον μπουκωσε .Εσεις απο την αλλη πολυ μπλα-μπλα και απο κοκο τιποτα . Είμαι στη ναυτιλιακή του πατέρα μου αυτή τη στιγμή (καταλαβαίνεις)) οπότε είναι από TeamViewer (paid έκδοση, δεν είμαι πτωχός να έχω την free). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έχω μια φίλη που έχει ανοιχτό στο air ένα word καθημερινά και από αυτό βγάζει 3000 το μήνα. Θεωρείται πως η συγκεκριμένη χρήση του air είναι επαγγελματική ή ...οικιακή? 😛 Θα ήταν επαγγελματική και 2 ευρώ αν έβγαζε. Εγώ έχω έναν φίλο - λέμε τώρα - που έχει το MS Paint ανοιχτό καθημερινά και βγάζει 10K το μήνα => δηλ. έχει επαγγελματικό μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γραφει ο dancer το πρωτο πόστ. Του απαντά ο hted. Σχολιάζω την άποψη του hted συμφωνώντας μαζί του περι της προφανούς δυνατότητας χρήσης των ιντσών σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Κι έρχεται ο gnsX και γραφει αυτο. Αφενός ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου σε κάθε θεμα Apple και ψαχνεις το dock μου να δεις τι έχει και τι όχι . Αφετέρου πουθενά δεν έγραψα οτι εγώ προσωπικά κάνω επαγγελματική χρήση. Καλα το οτι θα βγάλεις συμπέρασμα για τα apps που έχει ο άλλος απο το dock , το αφήνω ασχολίαστο..... Αγαπητή δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα ούτε υπονόησα κάτι. Αυτά που λέτε είναι φαντασιώσεις δικές σου και του πιλτανου. Εγώ είπα τι είδα στη φωτό σου, δεν υπάρχει κρυφό νόημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχω μια φίλη που έχει ανοιχτό στο air ένα word καθημερινά και από αυτό βγάζει 3000 το μήνα. Θεωρείται πως η συγκεκριμένη χρήση του air είναι επαγγελματική ή ...οικιακή? 😛 Ειπε κανενας το αντιθετο; Απλα εγραψα οτι ειναι "για εμενα ακαταλληλο για επαγγελματικο εργαλειο, οποτε ειναι για home use αποκλειστικα" και ετσι δεν εχω στο dock shortcuts επαγγελματικων εφαρμογων, ακριβως οπως δεν εχει η φιλη πιο πανω. Μερικοι βεβαια εγιναν αυτοματα triggered... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, randomcat said: Θα ήταν επαγγελματική και 2 ευρώ αν έβγαζε. Εγώ έχω έναν φίλο - λέμε τώρα - που έχει το MS Paint ανοιχτό καθημερινά και βγάζει 10K το μήνα => δηλ. έχει επαγγελματικό μηχάνημα. Ωραία. Εκτός όμως από το γεγονός πως με αυτό το laptop βγάζει χρήματα, το θέλει ταυτόχρονα συνεχώς ...ετοιμοπόλεμο κάθε φορά που σηκώνει το καπάκι! Και αυτό γίνεται καθημερινά και σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια. Ξέρεις, δεν κολλάει κάτι και παγώνει μέχρι και ο κέρσορας του mouse, δεν σκάει restart από το πουθενά στη μέση μιας παρουσίασης και στο καπάκι μαζί με το reboot αρχίζει να περνάει με τις ώρες τα updates 1/30, 2/30, 3/30 ->restart ->4/30, 5/30, 6/30 -> restart -> 7/30, 8/30 ... και άλλα τέτοια μικρά χαριτωμένα που όμως είναι αρκετά για να σε κάνουν να ακούς "windows" και να τα φαντάζεσαι μόνο για χρήση στο σπίτι... Έγινα υπερβολικός προφανώς, αλλά είναι όλα βγαλμένα από τη ζωή... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gnsX είπε Αγαπητή δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα ούτε υπονόησα κάτι. Αυτά που λέτε είναι φαντασιώσεις δικές σου και του πιλτανου. Εγώ είπα τι είδα στη φωτό σου, δεν υπάρχει κρυφό νόημα Και εγω αυτο που λες καταλαβα, κανενα συμπερασμα δεν ειδα να εκφραζεται. Το ιδιο που ειπε και ο billdanos: οτι δεν χρειαζεται να βλέπεις τα επαγγελματικα προγραμματα συνεχώς στο dock για να τα καμαρώνεις. Οτι μερικοι εγιναν αυτοματα triggered και λοιπες φαντασιωσεις δειχνει βεβαια πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα