Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Να πούμε ότι τα Windows 10 είναι επίσης ένα πάρα πολύ σταθερό λειτουργικο το Linux αφήστε το στην άκρη δεν είναι για τη μάζα. Επί εποχές Vista σίγουρα ήταν πολύ σταθερότερα τα Mac. Στα Windows 10 δεν έχω δει μπλε οθόνη ακόμα 24/7 στους 11 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Xzidique είπε Αν σου δοθεί η ευκαιρία ρώτησε κάποιον κάτοχο συσκευής Apple που δεν έχει σχέση με την τεχνολογία τι επεξεργαστή έχει ο Apple υπολογιστής/τηλέφωνο/ταμπλετ του και γιατί το αγόρασε. Και γιατί πρέπει να ξέρει; Ξέρεις εσύ τι επεξεργαστή έχει το πλυντήριο σου; Ο υπολογιστής είναι μια συσκευή, πλέον. Δεν ζούμε στη δεκαετία του '80 που υπολογιστή αγόραζαν μόνο οι σχετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μάλιστα , ο μέσος χρήστης Apple δεν ξέρει τι επεξεργαστή έχει ενώ ο μέσης χρήστης Windows στα λεει μπαμ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Μάλιστα , ο μέσος χρήστης Apple δεν ξέρει τι επεξεργαστή έχει ενώ ο μέσης χρήστης Windows στα λεει μπαμ μπαμ Ε ναι.... βέβαια 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 8:09 ΜΜ, haHa είπε O ssd του air και των περισσοτερων high-end ultrabook δεν εχει καμια σχεση με τον ssd που αναφερεις. αδερφε εγω δε κοιτω τα μιλισεκοντς πιο γρηγορο η χωρητκοτητα ειναι ιδια ....παρτε οτι θελετε δημοκρατια εχουμε σχεδον..εγω παντως θα επερνα surface σε ταμπλετ note 9 σε κινητο κ σε laptop dell ..κ ειχα iphone, mac air 2009..εγω θελω να απλουστευω τη ζωη μου...οχι πχ κινητο χωρις ακουστικα bleutooth..k φορτιστη τον 5ε k σου λει πλερωσε κ παρε τον γρηγορο φορτιστη...εγω δε εχω αναγκη να δειχνω το μηλο το φαγωμενο...η εποχη της ποζας περασε τουλαχιστον για μενα...κ εχω smartphone απο τους first οταν ημουν λονδινο...10 χρονια plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xzidique Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, margaritagr είπε Μάλιστα , ο μέσος χρήστης Apple δεν ξέρει τι επεξεργαστή έχει ενώ ο μέσης χρήστης Windows στα λεει μπαμ μπαμ Γιατί προσπαθείς να γυρίσεις την κουβέντα σε MacOS vs Windows; Μετά φωνάζετε γιατί πλακωνόμαστε. Ανέφερα εγώ σε κάποιο από τα ποστ μου τι κάνει ο μέσος χρήστης Windows; @margaritagr τι Mac έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 8:09 ΜΜ, haHa είπε O ssd του air και των περισσοτερων high-end ultrabook δεν εχει καμια σχεση με τον ssd που αναφερεις. παρε ρε μαγκα dual core cpu k ασε εμας με τους ταπεινους octa core k w10 που ειναι το καλυτερο os αυτη τη στιγμη...εχουμε διαφορετικη αποψη ..εχουμ μερικοι τη βλακεια να βαζουν απεναντι ενα mac με ενα λαπτοπ των 200ε οχι ρε παληκαρι βαλε με στα ιδια χρηματα λαπτοπ...να δουμε τι ψαρια πιανουν...γκεγκε...κ τι εγινε που ειναι pci ssd εχω βαλει κ εγω σε ενα λαπτοπ παλιο pci( samsung sd) k τι εγινε τα 128 εγιναν 1 τερρα ,2018 εχουμε σας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες κ μας τα εχετε κανει τσουρεκια δε γουσταρω την εταιρια τι να κανουμε...εχεις μετοχες ..καποτε λεγανε 4 ιντσες ειναι το μεγεθος κ τωρα περασανε κ τους κινεζους σε μεγεθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 w10 το καλυτερο OS? σας τα εχουμε κανει τσουρεκια? Δες σε τι θεμα εισαι καλυτερα, και μαθε να απευθυνεσαι σε συμφουριτες αλλιως μην γραφεις καθολου 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, bilspa είπε παρε ρε μαγκα dual core cpu k ασε εμας με τους ταπεινους octa core k w10 που ειναι το καλυτερο os αυτη τη στιγμη...εχουμε διαφορετικη αποψη ..εχουμ μερικοι τη βλακεια να βαζουν απεναντι ενα mac με ενα λαπτοπ των 200ε οχι ρε παληκαρι βαλε με στα ιδια χρηματα λαπτοπ...να δουμε τι ψαρια πιανουν...γκεγκε...κ τι εγινε που ειναι pci ssd εχω βαλει κ εγω σε ενα λαπτοπ παλιο pci( samsung sd) k τι εγινε τα 128 εγιναν 1 τερρα ,2018 εχουμε σας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες κ μας τα εχετε κανει τσουρεκια δε γουσταρω την εταιρια τι να κανουμε...εχεις μετοχες ..καποτε λεγανε 4 ιντσες ειναι το μεγεθος κ τωρα περασανε κ τους κινεζους σε μεγεθος... Μπαίνω σε πειρασμό να πω ... « πήγαινε ρε μάγκα σε Windows thread να συζητήσεις.......και άσε εμάς τους πτωχούς στην δυστυχία των Apple συσκευών μας, .........αλλά δεν το λέω συγκρατούμαι... Ο τόνος σου δεν προάγει την συζήτηση. Έχεις δικαίωμα στην άποψη και τις προτιμήσεις σου, αλλά εξήγησε μας γιατί είσαι εδώ και όχι σε Win thread ? Καλό βράδυ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε w10 το καλυτερο OS? σας τα εχουμε κανει τσουρεκια? Δες σε τι θεμα εισαι καλυτερα, και μαθε να απευθυνεσαι σε συμφουριτες αλλιως μην γραφεις καθολου εγω βλεπω σε τι θεμα ειμαι αλλα μας εεχετε τρελανει με την μηλοεταιρια...οταν λετε το καλυτερο os (πανε μαζι για εσας αυτα mac k os) k ναι ειναι το καλυτερο os εχεις επιχειρηματα για το αντιθετο ...αν κανει κατι διαφορετικο καινοτομο θα τη προτιμησω ξανα εγω κοιτω την τσεπη μου κ την ευχαριστηση μου δε γουσταρω μπελαλιδικα πραγματα τι να κανω ειμαι μαζοχα..απολαυσε το μac σου κ ασε εμας στη τυφλα μας... 5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Μπαίνω σε πειρασμό να πω ... « πήγαινε ρε μάγκα σε Windows thread να συζητήσεις.......και άσε εμάς τους πτωχούς στην δυστυχία των Apple συσκευών μας, .........αλλά δεν το λέω συγκρατούμαι... Ο τόνος σου δεν προάγει την συζήτηση. Έχεις δικαίωμα στην άποψη και τις προτιμήσεις σου, αλλά εξήγησε μας γιατί είσαι εδώ και όχι σε Win thread ? Καλό βράδυ.... δε θα σου απαντουσα ..αλλα μερικοι ειναι φανατισμενοι εκανα ενα χιουμορ ...με τη χωριτηκοτητα(δε μπηκα καν σε λεπτομερεια τη ταχυτητα εχει απλα τοση χωρητικοτητα εχουν τα κινητα πια) κ το αλλουμινιο κ μερικοι ειναι τοσο πορωμενοι που βλεπουν σαν το δον κιχωτη παντου εχθρους..φανταστικους εγω προσωπικα δε ειμαι ισλαμιστης φανατικος δυστηχως ιο πιο πολλοι με apple ειναι ,κ να παω σε Windows thread..αλλα κοιτα ποσοι απο εσας βριζεται microsoft samsung huawei.... στα αντιστoιχα thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το OSX με έχει κρεμάσει λιγότερες φορές απ' ότι τα Windows 😁 (Βέβαια άλλη χρήση το ένα, άλλη το άλλο αλλά σαν αριθμός είναι σίγουρα μικρότερος, άσχετο με το θέμα αλλά ετσ ) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 https://9to5mac.com/2018/11/01/macbook-air-geekbench-results/ Τσάμπα λοιπόν "επαναστατήσατε" μερικοί, μιας και το air συνεχίζει να απευθύνεται στο κοινό που το προτιμούσε από την πρώτη του έκδοση. Πλέον έχει αναβαθμισμένες επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο, σε συνδυασμό με μια πολύ καλή οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε https://9to5mac.com/2018/11/01/macbook-air-geekbench-results/ Τσάμπα λοιπόν "επαναστατήσατε" μερικοί, μιας και το air συνεχίζει να απευθύνεται στο κοινό που το προτιμούσε από την πρώτη του έκδοση. Πλέον έχει αναβαθμισμένες επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο, σε συνδυασμό με μια πολύ καλή οθόνη. Ηταν σιγουρο οπως ειπαμε οτι θα ηταν πιο γρηγορο απο το BASE model του προηγουμενου macbook air, που φοραγε επεξεργαστη του 2015. Εδω ακομα και το ταπεινο macbook 12" ηταν πιο γρηγορο απο το BASE model του παλιου air. Το ερωτημα ειναι αν θα ηταν πιο γρηγορο απο το i7 model του παλιου air σε sustained load. Στις 31/10/2018 στις 10:37 ΠΜ, haHa είπε 1. Καλα δεν ειναι και κανα κατορθωμα να ειναι εστω και ελαχιστα πιο γρηγορο απο μηχανημα του 2015. Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι λιγο πιο αργο σε sustained load απο το air i7 του 2015, θα το δουμε με τις πρωτες μετρησεις. Ενδεικτικα για το τι κλαση επεξεργαστη εχει το καινουριο macbook air ειναι οτι ειναι μολις ~5% πιο γρηγορο απο το 12" macbook 2017. https://www.macrumors.com/2018/11/01/first-macbook-air-2018-benchmark/ Αναφορά σε κείμενο Equipped with a 1.6GHz Intel Core i5-8210Y chip and 16GB of RAM, the benchmarked MacBook Air earned a single-core score of 4248 and a multi-core score of 7828. It's faster than the fastest Core M chip in the 2017 MacBook models, but not by much. The 1.4GHz MacBook earned a single-core score of 3925 and a multi-core score of 7567, Ιδια διαφορα φαινεται να εχει και με το macbook air i7 του 2015(δυστυχως δεν εχουμε ακομα μετρησεις για sustained load) : https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10471286 Eιναι λοιπον μολις ~5% πιο γρηγορο απο το παναλαφρο macbook 12" του 2017 με τον αδυναμο ultra low voltage επεξεργαστη σειρας Y και μολις ~5% ταχυτερο απο το macbook air i7 του 2015, μηχανημα που βγηκε πριν 3.5 χρονια. Δηλαδη, αν εγω θελησω να αναβαθμισω το macbook air μου μετα απο 3,5 χρονια, θα δω μονο 5% καλυτερες επιδοσεις σε cpu και δεν ξερουμε ακομα για sustained load. Επιβεβαιωνεται λοιπον οτι ειναι μηχανημα που απευθυνεται σε ατομα που μπορουσαν να ικανοποιηθουν απο τις επιδοσεις του παναλαφρου macbook 12" με τον αδυναμο επεξεργαστη ultra low voltage Core M. -------------------------------------------------------------------- Tελος, επιβεβαιωθηκε οτι τα ultrabooks που προταθηκαν εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα σε επιδοσεις και αντοχη στο χρονο. Ενδεικτικα το dell xps 13 και το hp spectre, παρολο που ειναι λεπτοτερα και ελαφρυτερα , εχουν 85-100% καλυτερες επιδοσεις: https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10454711 https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10559999 https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10568677 Aς ελπισουμε οτι σε επομενη του εκδοση/αναβαθμιση, το macbook air θα μπορεσει να καλυψει αυτην την τεραστια διαφορα σε επιδοσεις/αντοχη στο χρονο με λεπτοτερα και ελαφρυτερα λαπτοπ. Τωρα δυστυχως η apple δεν τα καταφερε. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από haHa 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xzidique Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε https://9to5mac.com/2018/11/01/macbook-air-geekbench-results/ Τσάμπα λοιπόν "επαναστατήσατε" μερικοί, μιας και το air συνεχίζει να απευθύνεται στο κοινό που το προτιμούσε από την πρώτη του έκδοση. Πλέον έχει αναβαθμισμένες επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο, σε συνδυασμό με μια πολύ καλή οθόνη. Κάτσε να το κάνουν benchmark το λαπτοπ στο cinebench και στα υπόλοιπα μετροπρογράμματα και μετά βγάλε το πόρισμά σου. To geekbench από μόνο του δεν λέει κάτι. Μέχρι και ο Snapdragon 845 βγάζει καλύτερο multicore score. Είχαμε το 85% των οικονομικών PC να είναι σαπάκια τώρα έχουμε και το Air αλλά με καλή οθόνη και ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 27 minutes ago, Xzidique said: Κάτσε να το κάνουν benchmark το λαπτοπ στο cinebench και στα υπόλοιπα μετροπρογράμματα και μετά βγάλε το πόρισμά σου. To geekbench από μόνο του δεν λέει κάτι. Μέχρι και ο Snapdragon 845 βγάζει καλύτερο multicore score. Είχαμε το 85% των οικονομικών PC να είναι σαπάκια τώρα έχουμε και το Air αλλά με καλή οθόνη και ήχο. Το air ποτέ δεν είχε αγοραστικό κοινό που έψαχνε τις τρελές επιδόσεις σε απαιτητικά προγράμματα. Για κάτι τέτοιο πας σε pro... Η βασική γκρίνια όσων είχαν το προηγούμενο ήταν η οθόνη οπότε και πλεον τους το έδωσε μαζί με μια αύξηση (έστω και μικρή) στις συνολικές επιδόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα