Προς το περιεχόμενο

Νέο επανασχεδιασμένο MacBook Air απο 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και Retina Display από $1199

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λεγαμε;;;😀

16 λεπτά πριν, haHa είπε

Κατι μου λεει οτι τα windows εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware και θα υποστηριζουν πιο προσφατη εκδοση απο αυτη του mac os x. Επισης, κατι μου λεει οτι θα βρεθει νεα δικαιολογια και θα αλλαξει το τροπαρι που ισχυριζοταν οτι ηταν εικονικη πραγματικοτητα τα περι καλυτερης υποστηριξης api κλπ.

Αναφορά σε κείμενο

Από περιέργεια πάντως, απορώ πως αυτό θα είναι ένδειξη "ανωτερότητας" των windows... 😛

Γρηγορα αλλαξε το τροπαρι απο εκει που ισχυριζοσουν οτι ειναι εικονικη πραγματικοττηα η καλυτερη υποστηριξη apis σε windows.

Σημειωτεον, η υποστηριξη πιο καινουριων version opengl επιτρεπει στο εκαστοτε OS να εκμεταλλευεται νεα χαρακτηριστικα του hardware κλπ. 

---------------------------------------

7 λεπτά πριν, elorant είπε

Εγώ αυτό που ποτέ δεν καταλαβαίνω σε αντίστοιχα threads είναι γιατί υπάρχει διαρκώς μια επιθετικότητα απέναντι σε χρήστες προϊόντων της Apple. Ή μάλλον καταλαβαίνω, αλλά και πάλι δεν το θεωρώ και πολύ σοβαρή συμπεριφορά. Ο καθένας βγάζει το κόμπλεξ του τελικά.

Μολις επιβεβαιωσες τα περι επιθετικοτητας...

Ελπιζω βεβαια ασχετα απο την επιθετικοτητα να ενημερωθηκες οτι δεν ισχυουν αυτα που εγραφες για διπυρηνα windows ultrabooks:

10 ώρες πριν, elorant είπε

Update: Κανένα από τα μηχανάκια που παρέθεσε ο haHa δεν έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ. Όλα έχουν διπύρηνο i5 και τα ίδια γραφικά με αυτά του AIR, δηλαδή τα ενσωματωμένα στη CPU. Την ίδια RAM και διπλάσιο δίσκο. Άρα από τη μία έχουν διπλάσιο δίσκο κι από την άλλη πολύ καλύτερη οθόνη.

Επεξ/σία από haHa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, haHa είπε

Ελπιζω βεβαια ασχετα απο την επιθετικοτητα να ενημερωθηκες οτι δεν ισχυουν αυτα που εγραφες για διπυρηνα windows ultrabooks:

Ναι κούκλε μου, το κατάλαβα. Έκανα λάθος και το αναγνωρίζω. Σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς δεν έχω και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου.

1 λεπτό πριν, elorant είπε

Ναι κούκλε μου, το κατάλαβα. Έκανα λάθος και το αναγνωρίζω. Σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς δεν έχω και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου.

Διακρίνω sexual harassment στην πρώτη πρόταση σου σε παρακαλώ σημαζέψου.  😛

Φιλικά και χωρίς κακεντρέχεια.  :)

5 λεπτά πριν, elorant είπε

Χμμμμ, κατι ελεγες για επιθετικοτητα...

23 λεπτά πριν, elorant είπε

Εγώ αυτό που ποτέ δεν καταλαβαίνω σε αντίστοιχα threads είναι γιατί υπάρχει διαρκώς μια επιθετικότητα απέναντι σε χρήστες προϊόντων της Apple. Ή μάλλον καταλαβαίνω, αλλά και πάλι δεν το θεωρώ και πολύ σοβαρή συμπεριφορά. Ο καθένας βγάζει το κόμπλεξ του τελικά.

• Thanks 1

Παιδάκια ξύνεστε για καυγά αλλά δεν θα προσφερθώ. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω με την ζωή μου.

1 ώρα πριν, Xzidique είπε

Η Apple σαν εταιρία πλέον γνωρίζει το πελατολόγιό της και μπορεί να προωθήσει συσκευές όπως το τελευταίο Air σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία όπως εμείς εδώ μέσα. Οι περισσότεροι κρίνουν την συσκευή απέξω και δεν τους ενδιαφέρει αν έχει Quad Core, αλλά αν έχει καλή οθόνη, καλό ήχο, καλό ποντίκι, μπαταρία, και φορητότητα.

Τι διαβαζουμε εδω μεσα, δεν υπαρχετε. Οι περισσοτεροι κρινουν την συσκευη απ εξω 

source? Η ειναι λογια του αερα που τα συζητας με την παρεα σου? Γτ μαλλον αυτο συμβαινει. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Τι διαβαζουμε εδω μεσα, δεν υπαρχετε. Οι περισσοτεροι κρινουν την συσκευη απ εξω 

source? Η ειναι λογια του αερα που τα συζητας με την παρεα σου? Γτ μαλλον αυτο συμβαινει. 

Σε παρακαλώ πες μου που έκανα λάθος στην διατύπωση του σχολίου μου και θα ήθελα να μάθω τι πιστεύεις εσύ.

Εγώ αυτό πιστεύω λόγο εμπειρίας

24 λεπτά πριν, Xzidique είπε

Σε παρακαλώ πες μου που έκανα λάθος στην διατύπωση του σχολίου μου και θα ήθελα να μάθω τι πιστεύεις εσύ.

Εγώ αυτό πιστεύω λόγο εμπειρίας

Σου παρεθεσα τι ειπες λαθος. Αυτο με την εξωτερικη εμφανιση πως προκυπτει ρε παιδια? 

Tι θα πει το πιστευεις λογω εμπειριας ? Και τι εμπειρια εχεις ας πουμε που σου λεει οτι αγοραζει καποιος Mac μηχανακια λογω εμφανισης? Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω και τις πηγες σου

• Like 1

• Super Moderators
1 hour ago, haHa said:

Τι λεγαμε;;;😀

Γρηγορα αλλαξε το τροπαρι απο εκει που ισχυριζοσουν οτι ειναι εικονικη πραγματικοττηα η καλυτερη υποστηριξη apis σε windows.

Σημειωτεον, η υποστηριξη πιο καινουριων version opengl επιτρεπει στο εκαστοτε OS να εκμεταλλευεται νεα χαρακτηριστικα του hardware κλπ. 

--------

LoL (οχι το game, το αλλο). 

Συμπεράσματα απο γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ με καλές τιμές! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Σου παρεθεσα τι ειπες λαθος. Αυτο με την εξωτερικη εμφανιση πως προκυπτει ρε παιδια? 

Tι θα πει το πιστευεις λογω εμπειριας ? Και τι εμπειρια εχεις ας πουμε που σου λεει οτι αγοραζει καποιος Mac μηχανακια λογω εμφανισης? Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω και τις πηγες σου

Γιατί 3 χρόνια που δούλευα σε κατάστημα λιανικής στην Αγγλία (scan.co.uk) οι περισσότεροι non tech savy πελάτες αγόραζαν τους υπολογιστές με βάση τα χαρακτηριστικά που μπορούσαν δουν στο ράφι. Να έχουν τα μηχανήματα καλές οθόνες και καλό ήχο. Υπήρχε και το ποσοστό των πελατών που απλά ήξεραν τη ήθελαν με βάση των χαρακτηριστικών του προϊόντος αλλά αυτοί ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα. Τώρα μπορώ να σου δώσω παραδείγματα αλλά πιστεύω πως είναι περιττό.

Αυτήν την εξήγηση μπορώ να σου δώσω. Εσύ τι θεωρείς σωστό από την στιγμή που κάνω εγώ λάθος κατά τα λεγόμενά σου;   

Επεξ/σία από Xzidique

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2018 στις 5:19 ΜΜ, Arkin είπε

Μην τα θες όλα δικά σου. Ένας 500gb ssd έχει 70 ευρω. Ένας 256 50 ευρώ. Ε να μην βάλει η Apple τα 128gb 300 ευρώ? Να της μείνει και κάτι. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. 

Συγνωμη, αλλα....τι λες??????????? Τα macbook Air  δεν εχουν τον κοινο SSD 2,5", εχουν Flash SSD....Και συγκρινεις τιμη και αποδοση των κλασσικων 2,5" με τους Flash SSD????? 

Επεξ/σία από pemonianos

Μόλις τώρα, pemonianos είπε

Συγνωμη, αλλα....τι λες??????????? Τα macbook Air  δεν εχουν τον κοινο SSD 2,5"....Και συγκρινεις τιμη και αποδοση των κλασσικων 2,5" με τους Flash SSD?????

Τι ssd εχουν για πες? Για να μαθω δεν ξερω

6 λεπτά πριν, Xzidique είπε

Γιατί 3 χρόνια που δούλευα σε κατάστημα λιανικής στην Αγγλία (scan.co.uk) οι περισσότεροι non tech savy πελάτες αγόραζαν τους υπολογιστές με βάση τα χαρακτηριστικά που μπορούσαν δουν στο ράφι. Να έχουν τα μηχανήματα καλές οθόνες και καλό ήχο. Υπήρχε και το ποσοστό των πελατών που απλά ήξεραν τη ήθελαν με βάση των χαρακτηριστικών του προϊόντος αλλά αυτοί ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα. Τώρα μπορώ να σου δώσω παραδείγματα αλλά πιστεύω πως είναι περιττό.

Αυτήν την εξήγηση μπορώ να σου δώσω. Εσύ τι θεωρείς σωστό από την στιγμή που κάνω εγώ λάθος κατά τα λεγόμενά σου;   

Πιστευω αυτο το ποσοστο, που ενδιαφερεται μονο για την εξωτερικη εμφανιση ειναι πολυ μικρο. Οι περισσοτεροι αγοραζουν Mac για την σταθεροτητα τους. Θελουν ενα λειτουργικο σταθερο, και απλα επιλεγουν MacOS. 

Τα Macbook γι αυτο πουλανε, λογω λειτουργικου και οτι τρεχει native ειναι τερμα optimized. Καμια εμφανιση, κανενα φωτεινο μηλο δεν αποτελει παραγοντα για αγορα. Σιγουρα υπαρχουν και αυτοι που αγοραζουν για το εφε, αλλα και που δεν υπαρχουν αυτοι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Πιστευω αυτο το ποσοστο, που ενδιαφερεται μονο για την εξωτερικη εμφανιση ειναι πολυ μικρο. Οι περισσοτεροι αγοραζουν Mac για την σταθεροτητα τους. Θελουν ενα λειτουργικο σταθερο, και απλα επιλεγουν MacOS. 

Τα Macbook γι αυτο πουλανε, λογω λειτουργικου και οτι τρεχει native ειναι τερμα optimized. Καμια εμφανιση, κανενα φωτεινο μηλο δεν αποτελει παραγοντα για αγορα. Σιγουρα υπαρχουν και αυτοι που αγοραζουν για το εφε, αλλα και που δεν υπαρχουν αυτοι ?

Και τότε το Macbook γιατί βγαίνει σε rose gold, silver, space gray; Εγώ δεν έγραψα κάτι για εξωτερική εμφάνιση συγκεκριμένα, εγώ έγραψα "αλλά αν έχει καλή οθόνη, καλό ήχο, καλό ποντίκι, μπαταρία, και φορητότητα". Και μην κρίνεις με βάση στο γιατί διαλέγεις εσύ έναν υπολογιστή της Apple, αλλά το πως θα το έκανε ο πατέρας σου, η μάνα σου ή η φίλη σου. Υπόψιν αυτός που διαλέγει έναν Mac για τα παραπάνω που ανέφερες δεν διαλέγει το Air ούτε το Macbook, αλλά πηγαίνει κατευθείαν σε Macbook Pro για να μπορεί να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων που είναι optimized για το MacOs. Για φαντάσου κάποιος να αγοράσει Air για final cut ή Logic Pro X που είναι βαριά προγράμματα.

Αν σου δοθεί η ευκαιρία ρώτησε κάποιον κάτοχο συσκευής Apple που δεν έχει σχέση με την τεχνολογία τι επεξεργαστή έχει ο Apple υπολογιστής/τηλέφωνο/ταμπλετ του και γιατί το αγόρασε.

Επεξ/σία από Xzidique

6 λεπτά πριν, Xzidique είπε

Και τότε το Macbook γιατί βγαίνει σε rose gold, silver, space gray; Εγώ δεν έγραψα κάτι για εξωτερική εμφάνιση συγκεκριμένα, εγώ έγραψα "αλλά αν έχει καλή οθόνη, καλό ήχο, καλό ποντίκι, μπαταρία, και φορητότητα". Και μην κρίνεις με βάση στο γιατί διαλέγεις εσύ έναν υπολογιστή της Apple, αλλά το πως θα το έκανε ο πατέρας σου, η μάνα σου ή η φίλη σου. 

Αν σου δοθεί η ευκαιρία ρώτησε κάποιον κάτοχο συσκευής Apple που δεν έχει σχέση με την τεχνολογία τι επεξεργαστή έχει ο Apple υπολογιστής/τηλέφωνο/ταμπλετ του και γιατί το αγόρασε.

Εγω και παλι θα σου πω, οτι το αγορασε γτ ξερει οτι ειναι ενα σταθερο λειτουργικο, δε μπορει να κατσει να μαθει ενα δυστροπο linux distro, και θελει μια καλη εμπειρια οσο πιο κοντα σε αυτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...