Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, D.Luffy said: Και όσο αναφορά για το ψυχάκιδες, μόνο κάτι τέτοιο μπορώ να υποθέσω διαβάζοντας άτομα που βγάζουν μίσος για κάτι που ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα έχουν. Και όμως είναι οι πρώτοι που θα σχολιάσουν και θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο προιόν με μανία σε κάθε είδηση. Εσύ πως ακριβώς θα τους χαρακτήριζες αυτούς? Αγανακτισμένους? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, aneurysm είπε Τον δίκασες.... Τα σωβρακα του πήρε.ακομα αυτή η απαντηση 2 ώρες πριν, billdanos είπε Έχω μια φίλη που έχει ανοιχτό στο air ένα word καθημερινά και από αυτό βγάζει 3000 το μήνα. Θεωρείται πως η συγκεκριμένη χρήση του air είναι επαγγελματική ή ...οικιακή? 😛 Και η κριτικός τηλεόρασης βλέπει τηλεόραση και γραφει άρθρα στο περιοδικό.Τι είναι επαγγελματική η τηλεόραση? 53 λεπτά πριν, billdanos είπε "Ειδικός στις γραφικές τέχνες έκραξε το AIR"... Πες του να αλλάξει δουλειά αν και μάλλον είναι αργά... 😛 Δεν πρέπει να έχεις ιδέα από υπολογιστές αλλά σου λέει ο haha αλλά του απαντάς. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Superuser3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Το μισος που βγαζουν ορισμενοι ειναι απεριγραπτο, και χωρις να τους αναγκαζει κανεις να αγορασει αυτα τα προιοντα. Ειμαι σιγουρος οι περισσοτεροι δεν εχουν δουλεψει ποτε σε MacOS, απλα βγαζουν μισος για το τιποτα. Ρε παιδια αγοραστε xps, mps, dps, εδω ειναι το θεμα του air. Θελει καποιος να διαβασει και εχει ποσες σελιδες με ασχετα σχολια Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κανένας δεν ωρύεται για την Apple επειδή ζηλεύει τους έχοντες ή επειδή μισεί την ίδια την εταιρεία. Ειδικά το παραμύθι με το "δεν έχεις να αγοράσεις και κράζεις" και με τα δήθεν "premium" προϊόντα πρέπει να τελειώσει αφού υπάρχουν προϊόντα άλλων κατασκευαστών ίδιου price range που τα αγοράζουμε και που έχουν πολύ καλύτερες τεχνολογίες. Το μίσος είναι για την ηλιθιότητα. Όλοι μας μισούμε την ηλιθιότητα όπου και αν την συναντούμε, πόσο μάλλον σε θέματα τεχνολογίας. Οι λάτρεις της τεχνολογίας γινόμαστε triggered! Άσε που η ανθρώπινη βλακεία επηρεάζει αργά ή γρήγορα όλους. Π.χ. λένε να μην μας νοιάζει που ξοδεύει ο καθένας τα χρήματά του... έλα που όμως οι ηλίθιοι καταναλωτές διαμορφώνουν την αγορά και τις τιμές και άρα επηρεάζουν και τους υπόλοιπους καταναλωτές. Ο καθένας λοιπόν ας πάρει ό,τι τεχνολογική σαβούρα θέλει - ας μην την διαφημίζει όμως ως κάτι πιο καλό από αυτό που πραγματικά είναι και εάν δεν θέλει κριτική ας κρατάει την αγορά για τον εαυτό του. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα υπερκοστολογημένο λαπτοπάκι. Κανέναν δεν ενδιαφέρει το ποιος θα το αγοράσει. Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν. Κανέναν φαινομαινικά "Apple hater" δεν ενδιαφέρει το ότι υπάρχει. Όταν όμως βλέπεις κάποιον να το παρουσιάζει ως λαπτοπάρα εκεί ως άνθρωπος ενθουσιώδης με την τεχνολογία, σου γυρίζει το μάτι και θες να κρίνεις τα γραφόμενά του. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Ο συγκεκριμένος τύπος έχει θησαυρίσει με το να έχει ακραίο και προκλητικό bias κατά των Apple προιόντων. Μια ματιά στα σχόλια των βίντεο να ρίξεις και βλέπεις ότι μπαίνουν όλοι στο channel του για ψυχοθεραπία και όχι επειδή έχουν κάποιο Apple προιόν που τους έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Πράγμα αρκετά οξύμωρο για ένα τεχνικό channel όπως αυτό. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου youtubers οι οποίοι παρουσιάζουν τα πράγματα ακραία ως άσπρο ή μαύρο προσπαθώντας να κερδίσουν εντυπώσεις. Ειδικά όταν τρέφονται από τον όχλο των fanboys ή των haters που θα δουν τα βίντεο τους. Δεν μπορω να εγγυηθώ για όλα οσα λεει, μπορώ να βρω references οτι τα προβλήματα που λέει δεν είναι φανταστικά. Το πως τα παρουσιάζει και πως το ερμηνεύει ο καθένας είναι στην προσωπική κρίση του καθενός. Αυτο με τους 'ασχετους' δεν αναφερόταν σε σένα προσωπικά. Δεν είμαι εδώ για αντιπαράθεση και να βγάλω το αχτι μου, για αυτό προσπαθώ να μιλάω με γεγονότα. Το γεγονός είναι οτι τα macbook δεν είναι απαραίτητα πιο αξιόπιστα απο άλλα μηχανηματα χαμηλότερης τιμής, δεν έχουν το τέλειο service, και το hardware τους μπορεί να βγει προβληματικό, όπως σε κάθε άλκη εταιρία. Αυτό ήταν το point μου. Και για αυτό -πιστεύω- (τώρα λέω την δική μου υποκειμενική άποψη) οτι δεν αξίζουν το premium price. Πριν κατι χρόνια που πρόσφεραν πραγματικά καινοτόμα features, ο ανταγωνισμός τους ήταν τα Vista, και το mac το κρατούσες 10 χρόνια, και μπορούσε να το αναβαθμισεις, μπορεί να ήταν ΟΚ. Σήμερα, οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Karpouzac είπε Το γεγονός είναι οτι τα macbook δεν είναι απαραίτητα πιο αξιόπιστα απο άλλα μηχανηματα χαμηλότερης τιμής, δεν έχουν το τέλειο service, και το hardware τους μπορεί να βγει προβληματικό, όπως σε κάθε άλκη εταιρία. Αυτό ήταν το point μου. Και για αυτό -πιστεύω- (τώρα λέω την δική μου υποκειμενική άποψη) οτι δεν αξίζουν το premium price. Πριν κατι χρόνια που πρόσφεραν πραγματικά καινοτόμα features, ο ανταγωνισμός τους ήταν τα Vista, και το mac το κρατούσες 10 χρόνια, και μπορούσε να το αναβαθμισεις, μπορεί να ήταν ΟΚ. Σήμερα, οχι! Συμφωνώ σε όλα αυτά. Η ένσταση μου ήταν μόνο για τον συγκεκριμένο youtuber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Karpouzac είπε Φυσικά και υπάρχει η φήμη οτι η Apple βγάζει πιο σταθερά μηχανήματα και έχει καλύτερη εγγύηση, αλλά επειδή το συγκεκριμένο brand έχει ρίξει πιο πολλά λεφτά σε marketing και δικηγόρους, παρά σε engineering, ας δούμε και μια άλλη άποψη Πάντως εγώ έχω ένα Macbook Pro 2011, του έχω αδειάσει στο πληκτρολόγιο μια φορά ένα ποτήρι κρασί (don't ask...) και άλλη μια φορά ένα ποτήρι νερό (πλημμύρισε το γραφειο). Και τις δυο φορές έσβησε επιτόπου με κινηματογραφικό τρόπο. Και τις δύο φορές συνήλθε χωρίς κανένα πρόβλημα μερικές ώρες αργότερα που είχε στεγνώσει. Συνάδελφος στο γραφείο είχε "κάψει" Dell laptop με λίγες σταγώνες νερό που πέσανε καταλάθος στο πληκτρολόγιο. Οπότε τα περί προβληματικής κατασκευής (σε εκτεταμένο βαθμό, διότι μηχανήματα είναι και περιορισμένα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα) δεν τα συμμερίζομαι με βάση τόσο την προσωπική μου εμπειρία όσο και το τι ακούω/διαβάζω από άλλους χρήστες εκεί έξω. @billdanos Και γώ με το Mabook Pro 2011 ακόμα δουλεύω. SSD και 16GB RAM και το μηχάνημα στέκεται αξιοπρεπέστατα για επαγγελματική :p χρήση (Eclipse, terminals, browser με 25 tabs, editors, Mail app, iTunes κλπ. ταυτόχρονα ανοιχτα + εξωτερική οθόνη). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Mercyful_Fate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xzidique Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πιστεύω πως υπάρχει νοήμον άτομο που γνωρίζει τα ελάχιστα για τεχνολογία να δώσει τους κόπους του για το συγκεκριμένο Λαπτοπ. Y κατηγορία επεξεργαστή dual core 5Watt Fanless με υποστήριξη για Thunderbolt wHαT tH3 Fαk. Ωραία το πέρνεις και λες να βάλεις ένα GPU box με μια Radeon/Geforce για να κάνεις το compute σου, export/transcode/edit κανένα βιντεάκι από τις διακοπές σου, κανένα Fortnite κλπ, αλλά καταλαβαίνεις μετά από μισό λεπτό που το λαπτοπ απλά ψήνεται και ο επεξεργαστής να παίζει από 1,9-2,5ghz. Πραγματικά περίμενα το αυτονόητο, update στο Non Touchbar Macbook Pro με i5 8250/i7 8550 σε παρόμοια τιμή με το Air. Το συγκεκριμένο μηχάνημα (AiR) δεν προσφέρει τα αντίστοιχα της τιμής του. Δεν μιλάω για βίντεο editing ή Pro Audio αλλά ούτε candy crush δεν θα μπορεί να παίξει στο Bootcamp. Θα μπορούσε όμως να είναι το απόλυτο εργαλείο για τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό για να συνεχίσει το έργο του "Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο" και να του το ανεβάζει και αυτόματα στο icloud μετά από κάθε save. Πάντως έκανε χοντρή πατάτα η Apple με τη συγκεκριμένο μηχάνημα θα μπορούσα να πω, τα features που προσφέρει είναι απλά click baits.... Μέχρι και ο @billdanos είναι διστακτικός μέσα στην συζήτηση. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Xzidique 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Το μισος που βγαζουν ορισμενοι ειναι απεριγραπτο, και χωρις να τους αναγκαζει κανεις να αγορασει αυτα τα προιοντα. Ειμαι σιγουρος οι περισσοτεροι δεν εχουν δουλεψει ποτε σε MacOS, απλα βγαζουν μισος για το τιποτα. Ρε παιδια αγοραστε xps, mps, dps, εδω ειναι το θεμα του air. Θελει καποιος να διαβασει και εχει ποσες σελιδες με ασχετα σχολια Σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχετα τα σχόλια και θελουμε να προστατέψουμε τυχόν αγοραστές να πληρώσουν 1300€ κάτι π κοστίζει σε άλλη εταιρεία 400, μάλλον απάτη θα λεγόταν κάτι τέτοιο η αισχροκέρδεια αλλά επειδή είναι apple το βαφτίζουμε premium 1 ώρα πριν, billdanos είπε "Ειδικός στις γραφικές τέχνες έκραξε το AIR"... Πες του να αλλάξει δουλειά αν και μάλλον είναι αργά... 😛 Πολύ ειρωνία και καμιά σοβαρή απάντηση, ευτυχώς δεν είναι αργοσχολος να σχολιάζει 30 λεπτά πριν, randomcat είπε Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κανένας δεν ωρύεται για την Apple επειδή ζηλεύει τους έχοντες ή επειδή μισεί την ίδια την εταιρεία. Ειδικά το παραμύθι με το "δεν έχεις να αγοράσεις και κράζεις" και με τα δήθεν "premium" προϊόντα πρέπει να τελειώσει αφού υπάρχουν προϊόντα άλλων κατασκευαστών ίδιου price range που τα αγοράζουμε και που έχουν πολύ καλύτερες τεχνολογίες. Το μίσος είναι για την ηλιθιότητα. Όλοι μας μισούμε την ηλιθιότητα όπου και αν την συναντούμε, πόσο μάλλον σε θέματα τεχνολογίας. Οι λάτρεις της τεχνολογίας γινόμαστε triggered! Άσε που η ανθρώπινη βλακεία επηρεάζει αργά ή γρήγορα όλους. Π.χ. λένε να μην μας νοιάζει που ξοδεύει ο καθένας τα χρήματά του... έλα που όμως οι ηλίθιοι καταναλωτές διαμορφώνουν την αγορά και τις τιμές και άρα επηρεάζουν και τους υπόλοιπους καταναλωτές. Ο καθένας λοιπόν ας πάρει ό,τι τεχνολογική σαβούρα θέλει - ας μην την διαφημίζει όμως ως κάτι πιο καλό από αυτό που πραγματικά είναι και εάν δεν θέλει κριτική ας κρατάει την αγορά για τον εαυτό του. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα υπερκοστολογημένο λαπτοπάκι. Κανέναν δεν ενδιαφέρει το ποιος θα το αγοράσει. Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν. Κανέναν φαινομαινικά "Apple hater" δεν ενδιαφέρει το ότι υπάρχει. Όταν όμως βλέπεις κάποιον να το παρουσιάζει ως λαπτοπάρα εκεί ως άνθρωπος ενθουσιώδης με την τεχνολογία, σου γυρίζει το μάτι και θες να κρίνεις τα γραφόμενά του. Πολύ σωστός και ξεκάθαρος, δυστυχώς όμως ο οπαδισμος δεν βοηθάει κανέναν να βγάλει τις παροπιδες του και κάποιοι έχουν καταντήσει να αναφέρονται σε τεχνολογικά προϊόντα σαν να απευθύνονται σε αθλητικές ομάδες, επομένως για τέτοιο επίπεδο έχουμε να κάνουμε με τους κατόχους μηλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Mercyful_Fate είπε Πάντως εγώ έχω ένα Macbook Pro 2011, του έχω αδειάσει στο πληκτρολόγιο μια φορά ένα ποτήρι κρασί (don't ask...) και άλλη μια φορά ένα ποτήρι νερό (πλημμύρισε το γραφειο). Και τις δυο φορές έσβησε επιτόπου με κινηματογραφικό τρόπο. Και τις δύο φορές συνήλθε χωρίς κανένα πρόβλημα μερικές ώρες αργότερα που είχε στεγνώσει. Συνάδελφος στο γραφείο είχε "κάψει" Dell laptop με λίγες σταγώνες νερό που πέσανε καταλάθος στο πληκτρολόγιο. Οπότε τα περί προβληματικής κατασκευής (σε εκτεταμένο βαθμό, διότι μηχανήματα είναι και περιορισμένα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα) δεν τα συμμερίζομαι με βάση τόσο την προσωπική μου εμπειρία όσο και το τι ακούω/διαβάζω από άλλους χρήστες εκεί έξω. @billdanos Και γώ με το Mabook Pro 2011 ακόμα δουλεύω. SSD και 16GB RAM και το μηχάνημα στέκεται αξιοπρεπέστατα για επαγγελματική 😛 χρήση (Eclipse, terminals, browser με 25 tabs, editors, Mail app, iTunes κλπ. ταυτόχρονα ανοιχτα + εξωτερική οθόνη). Και εγώ είχα ένα iMac που μου βγαλε υγρασία στην οθόνη και χάλασε το super drive στον 1ο χρόνο. Επίσης έχω thinkpad που έχει αντέξει το ξύλο της αρκούδας και πλυμμήρες κτλ, και έχω δει low spec Acer να βγάζει 10ετία. Επειδή όμως η εμπειρία μου, σαν στατιστικό δείγμα είναι ασήμαντη (πόσο τα % των παγκοσμίων χρηστών αντιπροσωπεύω?), δεν μπορώ να επιμείνω οτι τα πράγματα είναι όπως τα λέω εγω. Αν είχαμε στα χέρια μας στατιστικά στοιχεία του ποσο πιο αξιόπιστα ειναι τα Apple, πόσοι χρήστες ειναι ικανοποιημένοι κτλ, να καθόμασταν να το συζητάμε. Επειδή όμως δεν τα έχουμε, καλύτερα να αφήσουμε το παραμύθι του "Apple = Εγγύηση". Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Κουράσατε. 15 σελίδες και ούτε ένα αξιόλογο σχόλιο που να αφορά το Air. Γενικά το φόρουμ έχει κουράσει στον τομέα των ειδήσεων. Εγώ προσωπικά πλέον επιλέγω να βλέπω ειδήσεις από άλλα site ελληνικά ή ξένα καθώς δεν μπορώ άλλο αυτή τη σαπίλα του κόσμου εδώ μέσα. Μπήκα απλά σήμερα μετά από τόσο καιρό να δω είδηση με την ελπίδα ότι έχει αλλάξει κάτι, αλλά μάταια. Στο forum για τα προβλήματα χρηστών ή για κουβέντα και στις αγγελίες τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα. Το έχω πει άπειρες φορές, θα το πω και τώρα. Μπας και αξιωθεί κάποιος διαχειριστής να κάνει επιτέλους κάτι. Πρέπει στις ειδήσεις τα σχόλια να είναι απενεργοποιημένα. Τα Clubs έχουν δημιουργηθεί για αυτόν τον λόγο. Ας γίνεται διάλογος στα clubs εκεί όπου ο καθένας βρίσκεται με δικιά του επιλογή. Δεν είναι ψυχολόγος το Insomnia και το κάθε Insomnia να μπαίνει ο κάθε ένας να λέει τον καημό του, το μακρύ και το κοντό του και να εκτονώνεται. Ας πάει στο γήπεδο. Είναι κρίμα πραγματικά γιατί χαλάει όλη αυτή η όμορφη προσπάθεια που έγινε με το καινούργιο site, με τα Podcasts που κάνουν τα παιδιά, με τις αγγελίες που πλέον δουλεύουν πολύ σωστά και ωραία. Ας πάρουν επιτέλους θέση οι διαχειριστές. Τόσα χρόνια είμαστε εδώ μέσα και το αγαπάμε το φόρουμ αλλά με αυτή την σκατίλα εδώ μέσα στις ειδήσεις εγώ, και φαντάζομαι και άλλος κόσμος, έχουμε αηδιάσει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έχουμε λοιπόν και «ρομπεν των gadgets” εδώ μέσα για να μας σώζουν από λάθος επιλογές! Εχω MacBook Pro και κάνω τη δουλειά μου και θα συμπληρωθεί το σετ με το νέο iPad Pro. Το MacBook Air δεν θα με βοηθούσε σε κάτι επιπλέον. Παρόλα αυτά το θεωρώ μια παρά πολύ καλή συσκευή με μικρό βάρος και πολύ καλή οθόνη που ταυτόχρονα τρέχει OSX. Το κόστος των συσκευών της Apple το γνωρίζω εδώ και χρόνια και δεν αποτελεί το πρώτο κριτήριο για την αγορά τους. Άλλοι πέφτετε από τα σύννεφα και κάνετε σε κάθε νέο προϊόν τα ίδια και τα ίδια σχόλια σχετικά με τις τιμές. Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα αγοράσετε. 5 minutes ago, thodoris20s said: Κουράσατε. 15 σελίδες και ούτε ένα αξιόλογο σχόλιο που να αφορά το Air. Γενικά το φόρουμ έχει κουράσει στον τομέα των ειδήσεων. Εγώ προσωπικά πλέον επιλέγω να βλέπω ειδήσεις από άλλα site ελληνικά ή ξένα καθώς δεν μπορώ άλλο αυτή τη σαπίλα του κόσμου εδώ μέσα. Μπήκα απλά σήμερα μετά από τόσο καιρό να δω είδηση με την ελπίδα ότι έχει αλλάξει κάτι, αλλά μάταια. Στο forum για τα προβλήματα χρηστών ή για κουβέντα και στις αγγελίες τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα. Το έχω πει άπειρες φορές, θα το πω και τώρα. Μπας και αξιωθεί κάποιος διαχειριστής να κάνει επιτέλους κάτι. Πρέπει στις ειδήσεις τα σχόλια να είναι απενεργοποιημένα. Τα Clubs έχουν δημιουργηθεί για αυτόν τον λόγο. Ας γίνεται διάλογος στα clubs εκεί όπου ο καθένας βρίσκεται με δικιά του επιλογή. Δεν είναι ψυχολόγος το Insomnia και το κάθε Insomnia να μπαίνει ο κάθε ένας να λέει τον καημό του, το μακρύ και το κοντό του και να εκτονώνεται. Ας πάει στο γήπεδο. Είναι κρίμα πραγματικά γιατί χαλάει όλη αυτή η όμορφη προσπάθεια που έγινε με το καινούργιο site, με τα Podcasts που κάνουν τα παιδιά, με τις αγγελίες που πλέον δουλεύουν πολύ σωστά και ωραία. Ας πάρουν επιτέλους θέση οι διαχειριστές. Τόσα χρόνια είμαστε εδώ μέσα και το αγαπάμε το φόρουμ αλλά με αυτή την σκατίλα εδώ μέσα στις ειδήσεις εγώ, και φαντάζομαι και άλλος κόσμος, έχουμε αηδιάσει. Προφανως. Αφού κάθε φορά 5-6 άτομα κάνουν τη φασαρία για να φαίνονται και πολλοί! Να αφαιρεθούν τα σχόλια δεν είναι απλό μιας και οι περισσότεροι (οι επαγγελματίες αγανακτισμένοι) προσέχουν πολύ καλά τι γράφουν και πως το γράφουν και πρακτικά δεν παραβιάζουν τους κανόνες (εκτός από το πρήξιμο που μας προκαλούν). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, randomcat είπε Οι λάτρεις της τεχνολογίας γινόμαστε triggered! Το να γίνει κάποιος triggered όταν διαβάζει σχόλια χρηστών οι οποίοι εκθειάζουν υπερβολικά κάτι παρουσιάζοντας το ανώτερο και τέλειο από όλα τα υπόλοιπα, το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι όταν το trigger προηγείται τέτοιων των σχολίων. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα πρώτα 15 μυνήματα που διαβάζω είναι περί προβάτων, θυμάτων κλπ χωρίς καν να υπάρχει αφορμή. Αυτό τι είδους trigger είναι? Προκαταβολικό? Και όσο αναφορά που ξοδεύει ο καθένας τα χρηματα του, φυσικά και είναι δικαίωμα του ακόμα και αν οι τιμές κάποιων προιόντων πάνε στα ύψη. Βλακεία? Ηλιθιότητα? Όπως θες πέστο αλλά είναι ατομική ελευθερία του καθενώς. Εάν εκνευρίζεσαι προσωπικά για τις τιμές κάποιων προιόντων, υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις. Απ'όσο ξέρω ο τομέας της τεχνολογίας έχει υπεραρκετές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Το κόστος των συσκευών της Apple το γνωρίζω εδώ και χρόνια και δεν αποτελεί το πρώτο κριτήριο για την αγορά τους. Άλλοι πέφτετε από τα σύννεφα και κάνετε σε κάθε νέο προϊόν τα ίδια και τα ίδια σχόλια σχετικά με τις τιμές. Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα αγοράσετε. μπορειτε να κλεισετε λοιπον τα τοπικ των προσφορων και αντιπροσφορων μιας και ολα ειναι ροδινα και αγγελικα φτιαγμενα για σενα και να αγοραζει ο κοσμος 1000 ευρω intel prescot. εχει γραψει μια πολυ ωραια αποψη πιο πανω ενας φιλος αλλα αντιθετως βαφτιζετε τους εαυτους σας υπερανω premium επαγγελματιες κοκ, μιας και το εφερε η κουβεντα πες μου σε παρακαλω τι να απαντησω στον κατοχο ενος iphone 7 που ετσι ξαφνικα αποφασισε το κινητο του να μην φορτιζει και ακομα και με αλλαγη του flex της φορτισης να μην φορτιζει? ο ανθρωπος το ειχε για τη δουλεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynabyte Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Παρόλα αυτά το θεωρώ μια παρά πολύ καλή συσκευή με μικρό βάρος και πολύ καλή οθόνη που ταυτόχρονα τρέχει OSX. Ολα καλα τα λες, εδω ομως το χανεις.. Ειναι μια μετρια συσκευη, με καλη οθονη και μεχρι εκει. Με δυο πυρηνες πλεον δεν πας ουτε για για χρηση γραφομηχανης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xzidique Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Mercyful_Fate είπε Πάντως εγώ έχω ένα Macbook Pro 2011, του έχω αδειάσει στο πληκτρολόγιο μια φορά ένα ποτήρι κρασί (don't ask...) και άλλη μια φορά ένα ποτήρι νερό (πλημμύρισε το γραφειο). Και τις δυο φορές έσβησε επιτόπου με κινηματογραφικό τρόπο. Και τις δύο φορές συνήλθε χωρίς κανένα πρόβλημα μερικές ώρες αργότερα που είχε στεγνώσει. Συνάδελφος στο γραφείο είχε "κάψει" Dell laptop με λίγες σταγώνες νερό που πέσανε καταλάθος στο πληκτρολόγιο. Οπότε τα περί προβληματικής κατασκευής (σε εκτεταμένο βαθμό, διότι μηχανήματα είναι και περιορισμένα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα) δεν τα συμμερίζομαι με βάση τόσο την προσωπική μου εμπειρία όσο και το τι ακούω/διαβάζω από άλλους χρήστες εκεί έξω. @billdanos Και γώ με το Mabook Pro 2011 ακόμα δουλεύω. SSD και 16GB RAM και το μηχάνημα στέκεται αξιοπρεπέστατα για επαγγελματική 😛 χρήση (Eclipse, terminals, browser με 25 tabs, editors, Mail app, iTunes κλπ. ταυτόχρονα ανοιχτα + εξωτερική οθόνη). Απλά στάθηκες τυχερός και τις 2 φορές. Όσο για το Dell που λες άλλο τόσο ήταν άτυχος ο συνάδελφος σου γιατί σε 2 Dell XPS στο Linus Tech Tips τα ξέχασαν έξω στην βροχή και όταν τα μάζεψαν και τα στέγνωσαν τα μηχανήματα απλά έκαναν resume. Όσο για την εμπειρία την δικιά μου με Macbook pro 15 8.2 μου χτύπησε 2 φορές η Radeon. Την πρώτη φορά είχα apple care+ οπότε αλλάχτηκε το Logic Board και την δεύτερη φορά που έγινε φέτος το μηχάνημα ήταν εκτός υποστήριξης. Τώρα το Macbook pro 13 2018 το πρόσφατο που αγόρασα η πάνω δεξιά Thunderbolt δεν κλειδώνει τα βύσματα, ο ήχος στο Windows 10 και στο preview στο MacOS κάνει stutter μερικές φορές, αν έχω δίσκο εξωτερικό συνδεδεμένο στο μηχάνημα από την αριστερή μεριά όταν το ξυπνήσω από hibernation (στο MacOS) δεν συνδέεται με το wifi εκτός αν αφαιρέσω τον δίσκο. Μπορεί τώρα με το Mojave 14.1 να διορθωθούν τα προβλήματα, αλλά προσπαθείς να δημιουργήσεις κανόνα με βάση την δική σου εμπειρία (που κατά την άποψή μου αποτελείς εξαίρεση) και δεν αξίζει, για την εν λόγο μάρκα γιατί ήδη είναι 1 trillion company και δεν χρειάζονται την βοήθειά σου για να πουλήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα