Προς το περιεχόμενο

Νέο επανασχεδιασμένο MacBook Air απο 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και Retina Display από $1199

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν κουβαλάς κάτι συνεχώς μαζί σου, ακόμη και τα 100 γραμμάρια παίζουν το ρόλο τους. Όπως επίσης και ο συνολικός όγκος στην τσάντα σου. Το air δεν φτιάχτηκε για να αντικαταστήσει τα pro! 

+1

Για αυτο ειναι πολυ σημαντικο οτι πχ το dell xps καταφερνει να ειναι και ελαφρυτερο και μικροτερο σε διστασεις και ταυτοχρονα με αισθητα καλυτερες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο λογω quad core επεξεργαστη 15watt σε αντιθεση με τον dual core ultra low voltage 5watt του νεου macbook air.
Με λιγα λογια, το dell xps εχει επιδοσεις macbook pro 13, αλλα ειναι ελαφρυτερο και μικροτερο σε διστασεις απο το νεο air.

Υ.Γ.: Το νεο air αναμενεται να ειναι πιο αργο σε sustained load απο το παλιο air i7 του 2015. Ας ελπισουμε οτι θα περασει τουλαχιστον τον ανταγωνισμο σε αυτονομια σε load.

Επεξ/σία από haHa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πω πωωω είναι και με μεγάλα γράμματα για να προκαλεί ΔΕΟΣ! Σαν τα videos για τους flat earthers! 😛

Όταν κουβαλάς κάτι συνεχώς μαζί σου, και τα 100 γραμμάρια παίζουν το ρόλο τους. Όπως επίσης και ο συνολικός όγκος στην τσάντα σου. Το air δεν φτιάχτηκε για να αντικαταστήσει τα pro! 

Που ειδες τα κεφαλαία? Ειδες το βιντεο? Το εχει φτιαξει καποιος που εχει δει πολυ περισσοτερα χαλασμενα μακμπουκ απο οτι εσυ. Εχεις να διαφωνησεις σε κάτι απο όσα είπε?

Περιεργο που ανεφερες flat earthers, εγω οταν ακουω για την μοναδικη αξιοπιστια των Apple και ποιοτικό hardware made in california κατα παραγγελια της Apple, μου ρχεται το snake oil στο μυαλό μου

Το μισος που βγαζουν ορισμενοι ειναι απεριγραπτο, και χωρις να τους αναγκαζει κανεις να αγορασει αυτα τα προιοντα. Ειμαι σιγουρος οι περισσοτεροι δεν εχουν δουλεψει ποτε σε MacOS, απλα βγαζουν μισος για το τιποτα.

Ρε παιδια αγοραστε xps, mps, dps, εδω ειναι το θεμα του air. Θελει καποιος να διαβασει και εχει ποσες σελιδες με ασχετα σχολια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, haHa είπε

Υ.Γ.: Το νεο air αναμενεται να ειναι πιο αργο σε sustained load απο το παλιο air i7 του 2015. Ας ελπισουμε οτι θα περασει τουλαχιστον τον ανταγωνισμο σε αυτονομια σε load.

Ρε συ (ελπίζω να μη παρεξηγείς το φιλικό ρε) το έχεις γράψει 10 φορές για το πιο αργό Air του 18. Φτάνει, το εμπεδώσαμε ! 😛

Για πάτα λιγο το 0 να ξεκολλησει η βελόνα ! 😛 😂

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ρε συ (ελπίζω να μη παρεξηγείς το φιλικό ρε) το έχεις γράψει 10 φορές για το πιο αργό Air του 18. Φτάνει, το εμπεδώσαμε ! 😛

Για πάτα λιγο το 0 να ξεκολλησει η βελόνα ! 😛 😂

Θετικο μπορει να ειναι για αρκετους αυτο, μιας και ο ultra low voltage επεξεργαστης των 5watt θα προσφερει χαμηλοτερη καταναλωση και υψηλοτερη αυτονομια.

Το να γραφονται χαρακτηριστικα του νεου λαπτοπ(που μαλιστα δεν ειναι προφανη) δεν το βρισκω αρνητικο, αρνητικο πιο πολυ βρισκω τις συνεχομενες ανακριβειες που γραφονται, πχ για hd οθονες του ανταγωνισμου, οταν ολα ειναι απο full hd και πανω.

Ο κοσμος εδω(ακομα και εσυ που ανεφερες για τη φιλη σου) πιστευει οτι λογω ονοματος το νεο air εχει την ιδια θεση και ιδιας κατηγοριας επεξεργαστη με το παλιο air και ερχεται να εξυπηρετησει παρομοιες αναγκες.
Η αληθεια ειναι οτι εχει τον αδυναμο επεξεργαστη ultra low voltage του macbook 12". Με λιγα λογια, το νεο macbook air ειναι απλα ενα macbook με 13" οθονη και ερχεται να εξυπηρετησει εκεινες τις αναγκες, οχι αυτες που καλυπτε το παλιο air 13" οταν βγηκε.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

38 minutes ago, kkk22 said:

Το ανοίγω όποτε θέλω και όσο θέλω, δεν μου λένε συνήθως τι να κάνω. Επίσης i dont give a fuck για το που είσαι και πόσα βγάζεις. 

Άντε καλά, οτι πεις. Μην μας κλάψεις και σε εμβρυϊκή στάση στο μπάνιο! 😂

34 λεπτά πριν, gnsX είπε

Πλειοψηφία δεν ξέρω αν είναι, αλλά χρησιμοποιούν αρκετοί Windows. Ανάλογα το επάγγελμα

υπάρχουν προγράμματα που δεν τρέχουν σε macos αλλά μόνο σε windows οπότε αν η κατασκευή των mac απαιτεί την χρήση τους αναγκαστικά μπαίνουν windows.

Ομοίως η microsoft σε κάποιους server της κάποτε έτρεχε unix και τώρα linux

8 λεπτά πριν, Karpouzac είπε

Το εχει φτιαξει καποιος που εχει δει πολυ περισσοτερα χαλασμενα μακμπουκ απο οτι εσυ. Εχεις να διαφωνησεις σε κάτι απο όσα είπε?

Ο συγκεκριμένος τύπος έχει θησαυρίσει με το να έχει ακραίο και προκλητικό bias κατά των Apple προιόντων. Μια ματιά στα σχόλια των βίντεο να ρίξεις και βλέπεις ότι μπαίνουν όλοι στο channel του για ψυχοθεραπία και όχι επειδή έχουν κάποιο Apple προιόν που τους έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Πράγμα αρκετά οξύμωρο για ένα τεχνικό channel όπως αυτό.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου youtubers οι οποίοι παρουσιάζουν τα πράγματα ακραία ως άσπρο ή μαύρο προσπαθώντας να κερδίσουν εντυπώσεις. Ειδικά όταν τρέφονται από τον όχλο των fanboys ή των haters που θα δουν τα βίντεο τους.

• Like 3
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, precursor είπε

Άπατο. Ήθελα να ήξερα ποιος αγοράζει τέτοιες σαβούρες. Ούτε τα άτομα που αγοράζουν γενικά Apple δεν βλέπω να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο.

Επιβεβαιωνω 53αρης που σπουδασε Αγγλια γραφικες τεχνες τίγκα μεσα στο adobe (απο την τοτε εποχη) και στα apple συστηματα απο τοτε που το μηλο ηταν πολυχρωμο(!) το εκραξε ασχημα το air. Αμα δεν μετραει η γνωμη αυτουνου πιανου μετραει απο το 2008 και μετα παιδια; 

• Super Moderators
3 minutes ago, aris1986 said:

Επιβεβαιωνω 53αρης που σπουδασε Αγγλια γραφικες τεχνες τίγκα μεσα στο adobe (απο την τοτε εποχη) και στα apple συστηματα απο τοτε που το μηλο ηταν πολυχρωμο(!) το εκραξε ασχημα το air. Αμα δεν μετραει η γνωμη αυτουνου πιανου μετραει απο το 2008 και μετα παιδια; 

"Ειδικός στις γραφικές τέχνες έκραξε το AIR"...

Πες του να αλλάξει δουλειά αν και μάλλον είναι αργά... 😛 

• Like 1
  • Sad 1

1 ώρα πριν, gnsX είπε

Πλειοψηφία δεν ξέρω αν είναι, αλλά χρησιμοποιούν αρκετοί Windows. Ανάλογα το επάγγελμα

5391e7f469bedd7d2f03e629-750-562.jpg

Και εγώ τρέχω σε vmware windows 7 γιατί από τα 5 προγράμματα που χρειάζομαι στη δουλειά μου το 1 τρέχει μόνο σε windows τα υπόλοιπα τρέχουν σε osx.

12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ο συγκεκριμένος τύπος έχει θησαυρίσει με το να έχει ακραίο και προκλητικό bias κατά των Apple προιόντων. Μια ματιά στα σχόλια των βίντεο να ρίξεις και βλέπεις ότι μπαίνουν όλοι στο channel του για ψυχοθεραπία και όχι επειδή έχουν κάποιο Apple προιόν που τους έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Πράγμα αρκετά οξύμωρο για ένα τεχνικό channel όπως αυτό.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου youtubers οι οποίοι παρουσιάζουν τα πράγματα ακραία ως άσπρο ή μαύρο προσπαθώντας να κερδίσουν εντυπώσεις. Ειδικά όταν τρέφονται από τον όχλο των fanboys ή των haters που θα δουν τα βίντεο τους.

Ας βγαλουμε εξω τις εικασιες σχετικα με σκοπιμότητες, marketing, ψυχολογικα προβλήματα κτλ.

Ο τυπος έχει κάνει μια λίστα με συγκεκριμενα κατασκευαστικά προβλήματα και λαμογιές του support. Έχεις να σχολιάσεις επι τις ουσίας ή να διαψεύσεις οτιδήποτε απο ότι έχει πει?

Μου αρέσει που υποθέτετε οτι όλοι οι haters είναι ασχετοι και όσα δε φτανει η αλεπού. Σας περναει απο το μυαλό οτι κάποιοι είναι haters γιατι τους %^#^#€#  η Apple? Έχετε δει βιογραφικά απo τους haters? Εχετε δει κάποια έρευνα που λέει τι ποσοστό των haters ειναι ψυχακηδες? Που  στηρίζεις οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των haters δεν είχε ποτέ Apple?

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

"Ειδικός στις γραφικές τέχνες έκραξε το AIR"...

Πες του να αλλάξει δουλειά αν και μάλλον είναι αργά... 😛 

To συγκεκριμενο air (Αποδοση/τιμης).

Ειναι και ontopic!😀

• Super Moderators
1 minute ago, aris1986 said:

To συγκεκριμενο air (Αποδοση/τιμης).

Ειναι και ontopic!😀

Άρα δεν χρειαζόταν η ιδιότητά του για αυτή την κριτική! Είναι σα να μου λες πως ένας επαγγελματίας ψαράς με το δικό του καϊκι, βγήκε και έκραξε ένα ...καλάμι ψαρέματος μιας και με το καϊκι του έκανε καλύτερη δουλεια! 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Karpouzac είπε

Ας βγαλουμε εξω τις εικασιες σχετικα με σκοπιμότητες, marketing, ψυχολογικα προβλήματα κτλ.

Ο τυπος έχει κάνει μια λίστα με συγκεκριμενα κατασκευαστικά προβλήματα και λαμογιές του support. Έχεις να σχολιάσεις επι τις ουσίας ή να διαψεύσεις οτιδήποτε απο ότι έχει πει?

Μου αρέσει που υποθέτετε οτι όλοι οι haters είναι ασχετοι και όσα δε φτανει η αλεπού. Σας περναει απο το μυαλό οτι κάποιοι είναι haters γιατι τους %^#^#€#  η Apple? Έχετε δει βιογραφικά απo τους haters? Εχετε δει κάποια έρευνα που λέει τι ποσοστό των haters ειναι ψυχακηδες? Που  στηρίζεις οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των haters δεν είχε ποτέ Apple?

Δεν μπορώ να διαψεύσω τίποτα. Ούτε για τις λίστες του ούτε για τις λαμογιές του support. Εσύ με την ίδια λογική μπορείς να εγγυηθείς υπέρ του?

Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ άνθρωπο που τα παρουσιάζει όλα σκατά ή όλα τέλεια αντίστοιχα. 

Όσο αναφορά για το που στηρίζω την πλειοψηφεία, είναι απλώς μια δική μου εκτίμηση διαβάζοντας αρκετά σχόλια από κάτω που από μόνα τους τα άτομα έλεγαν ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αγόραζαν κάποιο προιόν της Apple έτσι κι αλλιώς. Μπορεί να μην είναι τελικά η πλειοψηφεία αλλά όσα μυνήματα διάβασα πάνω κάτω αυτά έλεγαν. Εάν εσύ έχεις διαβάσει περισσότερα και έβγαλες άλλο συμπέρασμα, δεκτό.

Όσο αναφορά για το ότι οι haters είναι άσχετοι, δεν μπορώ να το σχολιάσω μιας και ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Σε τι είναι άσχετοι οι haters? Αντίστοιχα εσένα σου περνάει από το μυαλό ότι μερικοί έχουν σε εκτίμηση την Apple επειδή δεν απογοητεύτηκαν από τα προιόντα της? 

Και όσο αναφορά για το ψυχάκιδες, μόνο κάτι τέτοιο μπορώ να υποθέσω διαβάζοντας άτομα που βγάζουν μίσος για κάτι που ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα έχουν. Και όμως είναι οι πρώτοι που θα σχολιάσουν και θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο προιόν με μανία σε κάθε είδηση. Εσύ πως ακριβώς θα τους χαρακτήριζες αυτούς? 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...