Προς το περιεχόμενο

Νέο επανασχεδιασμένο MacBook Air απο 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και Retina Display από $1199

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
7 minutes ago, haHa said:

Ειπε κανενας το αντιθετο; Απλα εγραψα οτι ειναι "για εμενα ακαταλληλο για επαγγελματικο εργαλειο, οποτε ειναι για home use αποκλειστικα" και ετσι δεν εχω στο dock shortcuts επαγγελματικων εφαρμογων, ακριβως οπως δεν εχει η φιλη πιο πανω. Μερικοι βεβαια εγιναν αυτοματα triggered...

Δεν διαφωνεί κανείς με τη δική σου χρήση & ανάγκες. Και γω έχω super desktop  με windows στο γραφείο που το εμπιστεύομαι μόνο για να έχει ανοιχτό το outlook και δουλεύω και σε μια δεύτερη εξωτερική οθόνη με το macbook pro 13" late 2012 τα τελευταία 6 χρόνια! Γιατί μόνο αυτό μου προσφέρει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που χρειάζομαι στη δουλειά μου. 

Στο σπίτι παίζω με windows desktop μιας και δεν με νοιάζει το αν θα λειτουργεί άψογα ή όχι!

Οι φαντασιώσεις είναι πολύ πιο ανώδυνες από τους πραγματικούς εφιάλτες που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην εργασία σου.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Ωραία. Εκτός όμως από το γεγονός πως με αυτό το laptop βγάζει χρήματα, το θέλει ταυτόχρονα συνεχώς ...ετοιμοπόλεμο κάθε φορά που σηκώνει το καπάκι! Και αυτό γίνεται καθημερινά και σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια.

Ξέρεις, δεν κολλάει κάτι και παγώνει μέχρι και ο κέρσορας του mouse, δεν σκάει restart από το πουθενά στη μέση μιας παρουσίασης και στο καπάκι μαζί με το reboot αρχίζει να περνάει με τις ώρες τα updates 1/30, 2/30, 3/30 ->restart ->4/30, 5/30, 6/30 -> restart -> 7/30, 8/30 ... και άλλα τέτοια μικρά χαριτωμένα που όμως είναι αρκετά για να σε κάνουν να ακούς "windows" και να τα φαντάζεσαι μόνο για χρήση στο σπίτι...

Έγινα υπερβολικός προφανώς, αλλά είναι όλα βγαλμένα από τη ζωή...

😛 

+1, ειπαμε ο καθενας οπως βολευεται. Η φιλη σου βολευται με το air,  εμενα οπως εγραψα δεν με βολευει για επαγγελματικη χρηση.

Φυσικα, στους επαγγελματικους χωρους κυριαρχουν κατα κρατος τα windows μηχανηματα, αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως η φιλη σου ή και συγκεκριμενοι κλαδοι που κυριαρχουν τα apple μηχανηματα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, haHa είπε

Ειπε κανενας το αντιθετο; Απλα εγραψα οτι ειναι "για εμενα ακαταλληλο για επαγγελματικο εργαλειο, οποτε ειναι για home use αποκλειστικα" και ετσι δεν εχω στο dock shortcuts επαγγελματικων εφαρμογων, ακριβως οπως δεν εχει η φιλη πιο πανω. Μερικοι βεβαια εγιναν αυτοματα triggered...

Μα επαγγελματικό εργαλείο/μηχάνημα χαρακτηρίζεται όχι απλά ως προς το ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα με αυτό αλλά ως προς το ότι μπορεί να καλύψει απαιτητικούς επαγγελματίες.

Κάπως έτσι χαρακτηρίζουμε τον οποιοδήποτε εξοπλισμό ως επαγγελματικό και όχι επειδή το Μαράκι μπορεί και βγάζει χρήματα και με σαπάκι. Αλλιώς θα έλεγα και εγώ για ένα καλάμι ψαρέματος που έφτιαξα με μπαμπού και πετονιά ότι είναι επαγγελματικό επειδή μπορώ και πιάνω πολλά ψαράκια και τα πουλάω.

8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ωραία. Εκτός όμως από το γεγονός πως με αυτό το laptop βγάζει χρήματα, το θέλει ταυτόχρονα συνεχώς ...ετοιμοπόλεμο κάθε φορά που σηκώνει το καπάκι! Και αυτό γίνεται καθημερινά και σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια.

Ξέρεις, δεν κολλάει κάτι και παγώνει μέχρι και ο κέρσορας του mouse, δεν σκάει restart από το πουθενά στη μέση μιας παρουσίασης και στο καπάκι μαζί με το reboot αρχίζει να περνάει με τις ώρες τα updates 1/30, 2/30, 3/30 ->restart ->4/30, 5/30, 6/30 -> restart -> 7/30, 8/30 ... και άλλα τέτοια μικρά χαριτωμένα που όμως είναι αρκετά για να σε κάνουν να ακούς "windows" και να τα φαντάζεσαι μόνο για χρήση στο σπίτι... 

😛 

Τι σχέση έχουν τα Windows με το μηχάνημα; Ό,τι λειτουργικό θες εσύ βάζεις. Και έπειτα, τα updates ρυθμίζονται και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί restart κατά την παρουσίασή σου.

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν διαφωνεί κανείς με τη δική σου χρήση & ανάγκες. Και γω έχω super desktop  με windows στο γραφείο που το εμπιστεύομαι μόνο για να έχει ανοιχτό το outlook και δουλεύω και σε μια δεύτερη εξωτερική οθόνη με το macbook pro 13" late 2012 τα τελευταία 6 χρόνια! Γιατί μόνο αυτό που προσφέρει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που χρειάζομαι στη δουλειά μου. 

Στο σπίτι παίζω με windows desktop μιας και δεν με νοιάζει το αν θα λειτουργεί άψογα ή όχι! :)

+1, Δεν διαφωνεί κανείς με τη δική σου χρήση & ανάγκες. Το ακριβως αντιθετο ισχυει για εμενα: στην δουλεια ειμαι με windows μηχανημα(μου προσφέρουν την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που χρειάζομαι στη δουλειά μου) και στο σπιτι με το air μιας και δεν με νοιαζει αν θα δουλευει αψογα ή οχι ή θα αρχισει τα beach balls πανω σε μια παρουσιαση ή αν θα με κρεμασει καμια φορα. Το air το εμπιστευομαι μονο για καμια ταινια.

Φυσικα, στους επαγγελματικους χωρους κυριαρχουν κατα κρατος τα windows μηχανηματα, αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως η φιλη σου και εσυ ή και συγκεκριμενοι κλαδοι που κυριαρχουν τα apple μηχανηματα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

6 λεπτά πριν, haHa είπε

+1, Δεν διαφωνεί κανείς με τη δική σου χρήση & ανάγκες. Το ακριβως αντιθετο ισχυει για εμενα: στην δουλεια παιζω με windows(μου "προσφέρουν την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που χρειάζομαι στη δουλειά μου") και στο σπιτι με το air μιας και δεν με νοιαζει αν θα δουλευει αψογα ή οχι και αν θα με κρεμασει καμια φορα.

Φυσικα, στους επαγγελματικους χωρους κυριαρχουν κατα κρατος τα windows μηχανηματα, αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως η φιλη σου και εσυ ή και συγκεκριμενοι κλαδοι που κυριαρχουν τα apple μηχανηματα.

Όνομα και πράγμα

• Super Moderators
2 minutes ago, margaritagr said:

Βαριέμαι να παίξω την κολοκυθιά, έχει Ελένη !!! :D :D 

Ας επιστρέψουμε τουλάχιστον στο νέο air που είναι και το βασικό θέμα συζήτησης! :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, georgewww είπε

1ον η οθόνη των Mac είναι από τις καλύτερες και μη μένετε μόνο στην ανάλυση. 

2ον SSD με SSD διαφέρει. Δε θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά πιάνει 2600-3000 read write πλέον το κάθε Mac. Πολύ σημαντικό και τεράστια διαφορά με ένα SSD που πιάνει 500. 

Osx. Μεγάλη συζήτηση αλλά ... Office, Unix ios dev πολλες εφαρμογές ( σε σχέση με Linux) και brand ναι όπως θέλεις μερικά προϊόντα να τα αγοράζεις από Σκλαβενίτη και όχι lidl. 

Ποσταρετε xps που έχει 200 ευρώ λιγότερο από το pro και κάτι έγινε. Δίνεις +200 ευρώ και γλυτώνεις τα windows. ΝΑΙ!!!! :)

Το XPS έχει 200€ λιγότερα,είναι quad core και έχει τη διπλάσια ανάλυση.μονο την τιμή είδες?

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1

12 λεπτά πριν, billdanos είπε

😛 

Φυσικά και υπάρχει η φήμη οτι η Apple βγάζει πιο σταθερά μηχανήματα και έχει καλύτερη εγγύηση, αλλά επειδή το συγκεκριμένο brand έχει ρίξει πιο πολλά λεφτά σε marketing και δικηγόρους, παρά σε engineering, ας δούμε και μια άλλη άποψη

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Το βασικό χαρακτηριστικό του air είναι η φορητότητά του σε συνδυασμό με την αυτονομία του και -πλέον- την πολύ καλή οθόνη και όχι οι επιδόσεις του σε σχέση με άλλα pro μοντέλα! :) 

Ενώ τα MacBook pro και τα Dell XPS είναι τούβλα και θες βαλίτσα να τα πάρεις μαζί σου.

3 ώρες πριν, non-serviam είπε

Linux μόνο! Όσο για το θέμα λεφτά, καλύτερα μην το ανοίγεις. Δεν ξέρεις που είμαι και πόσα βγάζω... 😉

Το ανοίγω όποτε θέλω και όσο θέλω, δεν μου λένε συνήθως τι να κάνω. Επίσης i dont give a fuck για το που είσαι και πόσα βγάζεις. 

3 λεπτά πριν, kkk22 είπε

Το ανοίγω όποτε θέλω και όσο θέλω, δεν μου λένε συνήθως τι να κάνω. Επίσης i dont give a fuck για το που είσαι και πόσα βγάζεις. 

βρισε λιγο την Apple να χαλαρωσεις..

• Super Moderators
10 minutes ago, Karpouzac said:

Φυσικά και υπάρχει η φήμη οτι η Apple βγάζει πιο σταθερά μηχανήματα και έχει καλύτερη εγγύηση, αλλά επειδή το συγκεκριμένο brand έχει ρίξει πιο πολλά λεφτά σε marketing και δικηγόρους, παρά σε engineering, ας δούμε και μια άλλη άποψη

Πω πωωω είναι και με μεγάλα γράμματα για να προκαλεί ΔΕΟΣ! Σαν τα videos για τους flat earthers! 😛

10 minutes ago, Dinos_12345 said:

Ενώ τα MacBook pro και τα Dell XPS είναι τούβλα και θες βαλίτσα να τα πάρεις μαζί σου.

Όταν κουβαλάς κάτι συνεχώς μαζί σου, ακόμη και τα 100 γραμμάρια παίζουν το ρόλο τους. Όπως επίσης και ο συνολικός όγκος στην τσάντα σου. Το air δεν φτιάχτηκε για να αντικαταστήσει τα pro! 

Άπατο. Ήθελα να ήξερα ποιος αγοράζει τέτοιες σαβούρες. Ούτε τα άτομα που αγοράζουν γενικά Apple δεν βλέπω να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...