Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το air δεν θα μπορούσε να έχει τις επιδόσεις των pro γιατί πολύ απλά θα "έτρωγε" από τις πωλήσεις τους. Είναι η αναβάθμιση του air που οι χρήστες το αγόραζαν για τη φορητότητά του που πλέον έρχεται και με καλή οθόνη. Κοστολογείται σύμφωνα με τις πολιτικές που ακολουθεί η apple και δεν θα έπρεπε να πέφτετε από τα σύννεφα όσοι δεν γνωρίζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, georgewww είπε 2ον SSD με SSD διαφέρει. Δε θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά πιάνει 2600-3000 read write πλέον το κάθε Mac. Πολύ σημαντικό και τεράστια διαφορά με ένα SSD που πιάνει 500. 970 pro στα 512GB για κάτω από €200. Η apple για να πάω από 128 σε 256 ζητάει 25% παραπάνω χρήματα (€240) για να μου πουλήσει το 1/4 της ποσότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Και το pad που φουλ κομπλέ ερχεται στην τιμή του air απο ποιες πωλήσεις θα φαει? Φακ λότζικ η Apple δυστυχώς.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, aneurysm said: Και το pad που φουλ κομπλέ ερχεται στην τιμή του air απο ποιες πωλήσεις θα φαει? Φακ λότζικ η Apple δυστυχώς.. Από πότε το ipad παίζει στην κατηγορία των laptops? Με αυτή τη λογική τρώει και το iphone τις πωλήσεις του air? Σοβαρά τώρα? 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hted Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, aneurysm είπε Και το pad που φουλ κομπλέ ερχεται στην τιμή του air απο ποιες πωλήσεις θα φαει? Φακ λότζικ η Apple δυστυχώς.. Άσχετες κατηγορίες...Το air έχει MacOS. Εντελώς διαφορετικές ανάγκες και χρήση. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από hted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, akis_supernatural είπε οποιος δε θελει παει σε windows. εσας περιμενε η apple. Eίπε ο μεγαλομέτοχος της.... 16 ώρες πριν, akis_supernatural είπε και τι κακο ειναι να σαι μπακουρι? ενταξει μη στενοχωριεσαι καποια μερα παιζει και να αποκτησεις. Αρχηγος εισαι Εσύ τα κατάφερες πάντως για μπακούρι και απέκτησες... οπότε έχει ελπίδες σίγουρα και αυτός 16 ώρες πριν, akis_supernatural είπε δικαιωμα για σχολιασμο εχουν μονο οι υποψηφιοι αγοραστες και αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται για την τεχνολογια. Οχι ο καθε τυχαρπαστος που μπαινει μονο για να κραξει. Αιντε όταν λες τεχνολογία??? εννοείς του Mac air??? χρόνια μπροστά έχεις δίκιο 16 ώρες πριν, akis_supernatural είπε δικαιωμα για σχολιασμο εχουν μονο οι υποψηφιοι αγοραστες και αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται για την τεχνολογια. Οχι ο καθε τυχαρπαστος που μπαινει μονο για να κραξει. Αιντε Μαρέσει που υπάρχουν άτομα που έκαναν like σε αυτό το σχόλιο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, crossmo said: όταν λες τεχνολογία??? εννοείς του Mac air??? χρόνια μπροστά έχεις δίκιο ...είπε μέχρι που μέτρησε την ταχύτητα στο read/write στο file system! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Δικαίωμα για σχολιασμό έχω και εγώ που είμαι software engineer και θέλω όταν δίνω 1500 ευρώ να σηκώνει Android studio και κανά δυό emulators για να κάνω την δουλειά μου. Θες να μάθεις λίγο την γνώμη μου για την τιμή 1500 ευρώ με 2 πυρήνες επεξεργαστή, εν έτη 2019; Μιλάμε για την πιο μισητή εταιρεία στον πλανήτη, όχι επειδή δεν μπορούμε να αγοράσουμε τα προϊόντα της αλλά επειδή τα προϊόντα της είναι ένα χιλιάρικο πάνω από τον ανταγωνισμό, χωρίς πραγματικό πλεονέκτημα. Και i9 επεξεργαστή να είχε το base model, θα έκανε τόσο throttle που δεν θα απέδιδε όπως το PC που έχω σπίτι που είναι με 5 χρόνων hardware. Η Apple έχει χεσμένους τους developers. Vulkan support; Πουθενά (και με τι gpu να τρέξει vulkan το Mac). OpenGl; Στα σκουπίδια και αυτό. Τα MacBook είναι overpriced Facebook machines, όπως ήταν και παλιά. Είχε ανακάμψει μια περίοδο αλλά τώρα τα έκανε πάλι σκατά. Νάξερες φίλε μου τι του είπες τώρα!!! Θα φάει κανά δίωρο στο Google μέχρι να τα μεταφράσει αυτά Νάσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, crossmo said: Νάξερες φίλε μου τι του είπες τώρα!!! Θα φάει κανά δίωρο στο Google μέχρι να τα μεταφράσει αυτά Νάσαι καλά! Σενάριο βγαλμένο από τη ζωή! Είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι ένας απαιτητικός developer τρέχει να αγοράσει ...macbook air! lol Την ίδια στιγμή ο ίδιος αγχωμένος developer που κράζει για τα λεφτά που του τρώει η κακιά Apple, πάει και σκάει διπλάσια ποσά για να αγοράζει τα τσιγάρα που καπνίζει στη σειρά όση ώρα εργάζεται σκληρά μπροστά στα super duper μηχανήματά του... Λούπα ατελείωτη πάλι... 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, hted είπε 2. Δεν νομίζω πολλοί επαγγελματίες να νοιάζονται για επιδόσεις όταν αγοράζουν ένα μηχάνημα με βασικό κριτήριο τη φορητότητά του. 3. Το σημαντικότερο απο όλα είναι η μπαταρία. Το XPS για παράδειγμα δεν κρατάει ούτε κατα διάννοια όσο το Air του 17 τουλάχιστον. Έχω δει διαφορά πολλών ωρών! Τώρα αν αυτοί που δεν έχετε σκοπό να το αγοράσετε δεν καταλαβαίνετε τις ανάγκες ενος επαγγελματία που είναι συνέχεια πχ σε ταξίδια και απαιτεί φορητότητα - μπαταρία - ασφάλεια αυτό είναι άλλο θέμα. φιλε εισαι περα για περα λαθος γτ επαγγελματιας σιγουρα δε προκειτε να αγορασει το air 1)γτ με 13 ιντσες δουλεια δεν κανεις, 2)οι επιδοσεις ενδιαφερουν τους παντες κανεις μεχρι σημερα δεν ηρθε να μου πει οτι τον ενδιαφερει μονο η μπαταρια. εκτος αν εννοεις επαγγελματια ενα bloggger και επομενως εκει δεν μας ενδιαφερουν ουτε οι ιντσες ουτε οι επιδοσεις μονο broswing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 16 hours ago, haHa said: Με μια προχειρη ματια, στην Ελλαδα αρχιζουν απο 750€ για την εκδοση με quad core intel, 256GB SSD, 8GB Ram, ips οθονη με υψηλη αναλυση: https://www.skroutz.gr/s/15853499/Acer-Swift-3-SF314-54-i5-8250U-8GB-256GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/14192864/Asus-ZenBook-UX410UA-GV350T-i5-8250U-8GB-256GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/13701414/Dell-Vostro-5370-i5-8250U-8GB-256GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/14534811/Lenovo-Yoga-730-i5-8250U-8GB-256GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/15917703/HP-Envy-13-AH0001nv-i5-8250U-8GB-256GB-GeForce-MX150-FHD-W10.html To νεο macbook air ξεκιναει με dual(!) core intel, 128GB SSD, 8GB Ram στα 1379€ στην Ιταλια, οποτε περι τα 1400€ Ελλαδα. Η εκδοση με dual(!) core intel, 256GB SSD, 8GB Ram στα 1629€ στην Ιταλια, οποτε περι τα 1650€ Ελλαδα. Η εκδοση με quad core intel, 256GB SSD, 8GB Ram δεν ειναι ακομα διαθεσιμη, αλλα ας υπολογισουμε στα 1699€ στην Ιταλια, οποτε περι τα 1750€ Ελλαδα. Όλα όσα ανέφερες, έχουν μόνο 1920x1080 ανάλυση, και όχι την αντίστοιχη του MacBook Air. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνετε υπολογιστές με διαφορετικό λειτουργικό. Μπορούμε ίσως να συγκρίνουμε τις επιδόσεις ενός προγράμματος στα δύο οικοσυστήματα. Αν βάλω δίπλα-δίπλα αυτό το πραγματικά πανέμορφο αισθητικά μηχάνημα με το ελαφρώς καγκούρικο, γεμάτο γρίλιες κι ανεμηστήρες, θορυβώδες σαπάκι μου των 3 ετών κι 900 τότε ευρό να κάνουν rendering στην ίδια σκηνή και μετά τα δώσω στο γιό μου για ένα competitive CSGO τί λέτε να γίνει??? Εκτός θέματος τώρα, μου έδωσε το αφεντικό ένα macbook pro των 3700 ευρώ επειδή δεν είχε τι να το κάνει(!!!) 3DS MAX με VRAY δεν παίζει native και οι εταιρίες δεν υποστηρίζουν καν bootcamp γιατί δεν έχει ομαλη λειτουργία το πρόγραμμα λένε, κάτι θα ξέρουν. Με την εξαιρετική κάρτα γραφικών του να δω τι frames θα πιάνει στο PUBG ο γιός μου και τι έχω να ακούσω μετά από αυτόν. Προφανώς δεν το πήρα το μηχανάκι, μην έχω και υποχρέωση, και ζαχαρώνω ένα LEGION 530 (1200 ευρώ) που στην τελική θα μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, Antonis_V said: Όλα όσα ανέφερες, έχουν μόνο 1920x1080 ανάλυση, και όχι την αντίστοιχη του MacBook Air. Κολλάς κι εσύ σε κάτι λεπτομέρειες! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hted Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dancer είπε φιλε εισαι περα για περα λαθος γτ επαγγελματιας σιγουρα δε προκειτε να αγορασει το air 1)γτ με 13 ιντσες δουλεια δεν κανεις, 2)οι επιδοσεις ενδιαφερουν τους παντες κανεις μεχρι σημερα δεν ηρθε να μου πει οτι τον ενδιαφερει μονο η μπαταρια. εκτος αν εννοεις επαγγελματια ενα bloggger και επομενως εκει δεν μας ενδιαφερουν ουτε οι ιντσες ουτε οι επιδοσεις μονο broswing Φίλε πέρα για πέρα δεν έχεις ιδέα τι λες! Σε πολλά επαγγέλματα 13' είναι υπεραρκετές όταν ταξιδεύεις. Και η μπαταρία παίζει τρομαχτικό ρόλο. Όπως το να έχεις ασφαλές μηχάνημα (bitlocker/filevault ειναι δεδομένα) Δηλάδη όσοι επαγγελματίες αγοράζουν air,pro,xps, surface book ...bloggers όλοι ε; Τι άλλο θα ακούσουμε. Επαγγελματία εννόω πολλά άτομα που περνούνε απίστευτες ώρες τις ζωής τους σε ξενοδοχεία, lounges αεροδρομίων, έχουν συναντήσεις με πελάτες συνέχεια κλπ. Και γιατί υποθέτεις οτι ένας επαγγελματίας οταν επιστρέψει απο το ταξίδι του δεν έχει docking station ή desktop ή κάτι άλλο; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από hted 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Σενάριο βγαλμένο από τη ζωή! Είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι ένας απαιτητικός developer τρέχει να αγοράσει ...macbook air! lol Την ίδια στιγμή ο ίδιος αγχωμένος developer που κράζει για τα λεφτά που του τρώει η κακιά Apple, πάει και σκάει διπλάσια ποσά για να αγοράζει τα τσιγάρα που καπνίζει στη σειρά όση ώρα εργάζεται σκληρά μπροστά στα super duper μηχανήματά του... Λούπα ατελείωτη πάλι... 😛 Βασικά ο λόγος που πετάχτηκα σαν την π...σα στην κουβέντα ήταν ο απρεπής και αγενέστατος τρόπος του akis_supernatural και όπως θα δεις μόνο τα δικά του posts σχολίασα. Προσωπικά έχω μπει στο οικοσύστημα της Apple (όπως και σε άλλα στην καθημερινή μου ζωή, samsung/ xiaomi smart home κ.λ.π) αγοράζοντας το mac mini late 2012 (με αναβάθμιση προσφάτως σε 500GB ssd και 16GB μνήμη όπου το μηχανάκι για την χρήση την δική μου πετάει πραγματικά μετά από 5 χρόνια) και διάφορα περιφεριακά της apple τα οποία όντως είναι πανάκριβα για αυτά που προσφέρουν, iphone , apple watch κ.λ.π . Δεν απορρίπτω καμμία εταιρία, όλες έχουν τα + και τα - τους και τα δοκιμάζω όλα για να μπορώ να έχω και άποψη αλλά και από προσωπική τρέλλα (όπως πολλοί από εμάς εδώ) με την τεχνολογία και τα γκατζετς, αλλά σχολιασμοί τέτοιου είδους και συμπεριφορές ανάρμοστες και αγενείς προς τους συμφορουμίτες με εξοργίζουν, γενικότερα η αγένια στην εποχή μας έχει κτυπήσει κόκκινο και δεν ξέρω γιατί ρε γαμώτο. Φιλικά Γιάννης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα