john2gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Lol, δεν γίνεται καμία ανάκληση. Η NVIDIA έχει δηλώσει ότι το failure rate είναι σε λογικά πλαίσια (τουλάχιστον γι αυτήν) και απλά γίνεται RMA σε όσους χαλάει η RTX2080Ti.
aorus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Το να έχεις σκάσει κοντά 1,5 χήνα και να ταλαιπωριεσαι λόγω κακού quality control? Mπα αποκλείεται όσο πληρώνεις ακριβότερα κάτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χαλάσει https://www.dailymail.co.uk/news/article-1308061/Ferrari-recalls-cursed-supercar-FIVE-458-Italias-burst-flames.html η nvidia τα φταίει όλα με τις προχειρότητες της καθώς και η intel (έτσι στην πυρά) ενώ η Redrandeon είναι αυτό, δεν σπάει δεν χαλάει Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από aorus
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, aorus said: Mπα αποκλείεται όσο πληρώνεις ακριβότερα κάτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χαλάσει https://www.dailymail.co.uk/news/article-1308061/Ferrari-recalls-cursed-supercar-FIVE-458-Italias-burst-flames.html η nvidia τα φταίει όλα με τις προχειρότητες της καθώς και η intel (έτσι στην πυρά) ενώ η Redrandeon είναι αυτό, δεν σπάει δεν χαλάει Οπ, ελπίζω να έχεις μετοχές για να θιχτηκες. Δεν ανέφερα κάτι για amd πάντως και αν δεις τα έχω σκάσει κι εγώ στην nvidia αρκετά χοντρά και πρόσφατα...
aorus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Το πού τα έχεις σκάσει δικό σου θέμα είναι και δεν βλέπω τον λόγο που θα έπρεπε να με απασχολεί, από την άλλη το σχόλιο μου αφορά το σχόλιο σου "Το να έχεις σκάσει κοντά 1,5 χήνα και να ταλαιπωριεσαι λόγω κακού quality control" το οποίο είναι εκτός πραγματικότητας και αφορά μόνο άσχετους που νομίζουν ότι αν πληρώσουν κάτι πιο ακριβά δεν θα χαλάσει...γι αυτό τον λόγο υπάρχουν οι εγγυήσεις, για να καλύψουν bugs σε οτιδήποτε τόσο σύνθετο και πολύπλοκο όσο μια gpu, ένα αυτοκίνητο ή ένα αεροπλάνο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, aorus said: Το πού τα έχεις σκάσει δικό σου θέμα είναι και δεν βλέπω τον λόγο που θα έπρεπε να με απασχολεί, από την άλλη το σχόλιο μου αφορά το σχόλιο σου "Το να έχεις σκάσει κοντά 1,5 χήνα και να ταλαιπωριεσαι λόγω κακού quality control" το οποίο είναι εκτός πραγματικότητας και αφορά μόνο άσχετους που νομίζουν ότι αν πληρώσουν κάτι πιο ακριβά δεν θα χαλάσει...γι αυτό τον λόγο υπάρχουν οι εγγυήσεις, για να καλύψουν bugs σε οτιδήποτε τόσο σύνθετο και πολύπλοκο όσο μια gpu, ένα αυτοκίνητο ή ένα αεροπλάνο... Είπα εγώ ότι δεν θα σε καλύψει η εγγύηση; Είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο αν τους ξέφυγε το quality control όμως. Τώρα φαντάσματα για rebrandeon και lada μόνος σου βλέπεις. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan 1
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Άλλος ένας που βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος. Αυξάνεστε με ταχύτατους ρυθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα