Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  εως 350 αναλογα παντα, αν δωσω 350 θα προτιμουσα κατι με 6gb πχ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Viber, youtube, κανα παιχνιδι

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5"-5.5" ιδανικα αλλα not a deal breaker
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):  -
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; κατι καλυτερο απο το redmi 4 που εχω
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;  αρκετα, οχι deal breaker
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλα και παλι δεν θα τα χαλασουμε εκει
8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  καλο θα ηταν
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;   οχι τοσο
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  android μαλλον
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;  αρκετα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  καλυτερα απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;   καινουριο

Θα ήθελα επίσης:

i) Να αποφύγω notch αν γινεται

ii) Υποδοχή για ακουστικά οπωσδηποτε

iii) Ραδιοφωνο, καλο θα ηταν.

iv) Accelerometer οπωσδηποτε

v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης.

Σκεφτομαι Pocophone ή καποιο αλλο Xiaomi (mi mix 2 πχ).Σκεφτομαι και LG G6 ισως.Γενικα εχω πολλα κατα νου.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  εως 350 αναλογα παντα, αν δωσω 350 θα προτιμουσα κατι με 6gb πχ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Viber, youtube, κανα παιχνιδι

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):  -
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλα και παλι δεν θα τα χαλασουμε εκει
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  καλυτερα απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  οχι

Θα ήθελα επίσης:

v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης.

Σκεφτομαι Pocophone ή καποιο αλλο Xiaomi (mi mix 2 πχ).Σκεφτομαι και LG G6 ισως.Γενικα εχω πολλα κατα νου.

Νομίζω πας καρφί για poco f1 . Μπαταρίαρα έχει 3.5 head jack ραδιόφωνο κλπ. Το lg g6 έχει σαφέστατα χειρότερη αυτονομια

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Για Mi Mix 2SE με 8gb ram τι αποψη εχεις;Αξιζει τα +110e;

Αφού μπορείς να πάρεις πιο νέο cpu νομίζω πως δεν αξίζει 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Για Mi Mix 2SE με 8gb ram τι αποψη εχεις;Αξιζει τα +110e;

Πολυ πιο ποιοτικο απο το Poco. Και πολυ καλυτερη καμερα επισης. Και πιο μαζεμενο. Δεν με πολυενδιαφερει ο πιο νεος επεξεργαστης του Poco. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Θα ήθελα επίσης:

Φιλε μου πηγαινε σε xiaomi mi mix 2s ή xiaomi mi8 ή samsung s8 ή huawei mate 10 pro!!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Ούτε καν δεν παίζει αυτό.....

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πολυ πιο ποιοτικο απο το Poco. Και πολυ καλυτερη καμερα επισης. Και πιο μαζεμενο. Δεν με πολυενδιαφερει ο πιο νεος επεξεργαστης του Poco. 

Φίλος δεν λέει το.mi.mix 2s αλλά το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς που η κάμερα του δεν ήταν κ ότι καλύτερο . Επίσης τον ενδιαφέρει η αυτονομία headjack ραδιοφωο πράγματα που σίγουρα δεν έχει το mi mix se 

2 ώρες πριν, kp1 είπε

Φιλε μου πηγαινε σε xiaomi mi mix 2s ή xiaomi mi8 ή samsung s8 ή huawei mate 10 pro!

Κάμερα δεν τον  ενδιαφέρει θέλει αυτονομία ραδιόφωνο και απροβληματιστη συσκευή .  Τα mix 2 s  κ mi 8 s8 είναι πολύ πίσω σε αυτόνομα σε σχέση με το f1 . To δε ματe έχει τον απαράδεκτο σε θέματα θερμοκρασίας 970

• Like 1
Δημοσ.

Το pocophone που το ειδα σε φιλο μου φανηκε τεραστιο παντως.Βεβαια φαινεται μονοδρομος αν παω στα 6gb.Στα 4 βρισκω αρκετα φθηνα (Mi A2 Lite που εχει ακουστικά) και καποια πιο ακριβα (Motorola G6 Plus, Nokia 8 που πιανει τρελο antutu).

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Το mi 8 βγαινει αρκετα παραπανω ομως, τι καλυτερο εχει απο το poco;

Καλύτερη καμέρα κυρίως επίσης ευχαριστιεσαι να το κρατάς ωραίο design και υλικά κατασκευής 

• Like 1
Δημοσ.
On 31/10/2018 at 15:30, zenwalk23 said:

Αν ειναι να παω σε Xiaomi μαλλον για Pocophone με βλεπω.Σκεφτομαι σοβαρα και Nokia 8 ή Xperia XZs..

Και εγω ψαχνομαι για κινητο αυτο τον καιρο και εχω στον νου μου κ εγω Νοκια 8. επισης LG G6 Πολυ ωραιο και λιγο παλιοτερο αλλα ομορφο το Essential PH-1 (απλα ειναι Outdated καπως). Εγω ηθελα το επομενο κινητο μ να το παρω με Android One για να δω τι παιζει. Το Νοκια 8 νμζ Android One εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...