zenwalk23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 αναλογα παντα, αν δωσω 350 θα προτιμουσα κατι με 6gb πχ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Viber, youtube, κανα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5"-5.5" ιδανικα αλλα not a deal breaker 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; κατι καλυτερο απο το redmi 4 που εχω 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αρκετα, οχι deal breaker 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλα και παλι δεν θα τα χαλασουμε εκει 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; καλο θα ηταν 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι τοσο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android μαλλον 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; αρκετα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; καλυτερα απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Θα ήθελα επίσης: i) Να αποφύγω notch αν γινεται ii) Υποδοχή για ακουστικά οπωσδηποτε iii) Ραδιοφωνο, καλο θα ηταν. iv) Accelerometer οπωσδηποτε v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης. Σκεφτομαι Pocophone ή καποιο αλλο Xiaomi (mi mix 2 πχ).Σκεφτομαι και LG G6 ισως.Γενικα εχω πολλα κατα νου. 1
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 αναλογα παντα, αν δωσω 350 θα προτιμουσα κατι με 6gb πχ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Viber, youtube, κανα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5"-5.5" ιδανικα αλλα not a deal breaker 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; κατι καλυτερο απο το redmi 4 που εχω 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αρκετα, οχι deal breaker 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλα και παλι δεν θα τα χαλασουμε εκει 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; καλο θα ηταν 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι τοσο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android μαλλον 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; αρκετα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; καλυτερα απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Θα ήθελα επίσης: i) Να αποφύγω notch αν γινεται ii) Υποδοχή για ακουστικά οπωσδηποτε iii) Ραδιοφωνο, καλο θα ηταν. iv) Accelerometer οπωσδηποτε v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης. Σκεφτομαι Pocophone ή καποιο αλλο Xiaomi (mi mix 2 πχ).Σκεφτομαι και LG G6 ισως.Γενικα εχω πολλα κατα νου. Νομίζω πας καρφί για poco f1 . Μπαταρίαρα έχει 3.5 head jack ραδιόφωνο κλπ. Το lg g6 έχει σαφέστατα χειρότερη αυτονομια 1
zenwalk23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Για Mi Mix 2SE με 8gb ram τι αποψη εχεις;Αξιζει τα +110e; 1
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Για Mi Mix 2SE με 8gb ram τι αποψη εχεις;Αξιζει τα +110e; Αφού μπορείς να πάρεις πιο νέο cpu νομίζω πως δεν αξίζει 1
SeNNinhA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Για Mi Mix 2SE με 8gb ram τι αποψη εχεις;Αξιζει τα +110e; Πολυ πιο ποιοτικο απο το Poco. Και πολυ καλυτερη καμερα επισης. Και πιο μαζεμενο. Δεν με πολυενδιαφερει ο πιο νεος επεξεργαστης του Poco.
kp1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, zenwalk23 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 αναλογα παντα, αν δωσω 350 θα προτιμουσα κατι με 6gb πχ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Viber, youtube, κανα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5"-5.5" ιδανικα αλλα not a deal breaker 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; κατι καλυτερο απο το redmi 4 που εχω 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αρκετα, οχι deal breaker 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλα και παλι δεν θα τα χαλασουμε εκει 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; καλο θα ηταν 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι τοσο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android μαλλον 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; αρκετα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; καλυτερα απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Θα ήθελα επίσης: i) Να αποφύγω notch αν γινεται ii) Υποδοχή για ακουστικά οπωσδηποτε iii) Ραδιοφωνο, καλο θα ηταν. iv) Accelerometer οπωσδηποτε v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης. Σκεφτομαι Pocophone ή καποιο αλλο Xiaomi (mi mix 2 πχ).Σκεφτομαι και LG G6 ισως.Γενικα εχω πολλα κατα νου. Φιλε μου πηγαινε σε xiaomi mi mix 2s ή xiaomi mi8 ή samsung s8 ή huawei mate 10 pro!! 1
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, zenwalk23 είπε v) Κυριως να ειναι απροβλημάτιστο σε θεματα wi-fi, εχω δει καποιους να λενε οτι με pure android αντιμετωπιζουν προβλημα συνδεσης. Ούτε καν δεν παίζει αυτό..... 2
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Πολυ πιο ποιοτικο απο το Poco. Και πολυ καλυτερη καμερα επισης. Και πιο μαζεμενο. Δεν με πολυενδιαφερει ο πιο νεος επεξεργαστης του Poco. Φίλος δεν λέει το.mi.mix 2s αλλά το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς που η κάμερα του δεν ήταν κ ότι καλύτερο . Επίσης τον ενδιαφέρει η αυτονομία headjack ραδιοφωο πράγματα που σίγουρα δεν έχει το mi mix se 2 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλε μου πηγαινε σε xiaomi mi mix 2s ή xiaomi mi8 ή samsung s8 ή huawei mate 10 pro! Κάμερα δεν τον ενδιαφέρει θέλει αυτονομία ραδιόφωνο και απροβληματιστη συσκευή . Τα mix 2 s κ mi 8 s8 είναι πολύ πίσω σε αυτόνομα σε σχέση με το f1 . To δε ματe έχει τον απαράδεκτο σε θέματα θερμοκρασίας 970 1
zenwalk23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το pocophone που το ειδα σε φιλο μου φανηκε τεραστιο παντως.Βεβαια φαινεται μονοδρομος αν παω στα 6gb.Στα 4 βρισκω αρκετα φθηνα (Mi A2 Lite που εχει ακουστικά) και καποια πιο ακριβα (Motorola G6 Plus, Nokia 8 που πιανει τρελο antutu). 1
shooterg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλό το poco δες και για mi 8 αν και θα κάνεις υποχωρήσεις (notch) και 3.5 jack που λύνεται με κάποιον αντάπτορα 1
zenwalk23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το mi 8 βγαινει αρκετα παραπανω ομως, τι καλυτερο εχει απο το poco;
snow22 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Το mi 8 βγαινει αρκετα παραπανω ομως, τι καλυτερο εχει απο το poco; Καλύτερη καμέρα κυρίως επίσης ευχαριστιεσαι να το κρατάς ωραίο design και υλικά κατασκευής 1
zenwalk23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αν ειναι να παω σε Xiaomi μαλλον για Pocophone με βλεπω.Σκεφτομαι σοβαρα και Nokia 8 ή Xperia XZs..
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Εγώ θα έπαιρνα Galaxy S8 από bestprice. 370 έχει. 1
Aggeluska Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 On 31/10/2018 at 15:30, zenwalk23 said: Αν ειναι να παω σε Xiaomi μαλλον για Pocophone με βλεπω.Σκεφτομαι σοβαρα και Nokia 8 ή Xperia XZs.. Και εγω ψαχνομαι για κινητο αυτο τον καιρο και εχω στον νου μου κ εγω Νοκια 8. επισης LG G6 Πολυ ωραιο και λιγο παλιοτερο αλλα ομορφο το Essential PH-1 (απλα ειναι Outdated καπως). Εγω ηθελα το επομενο κινητο μ να το παρω με Android One για να δω τι παιζει. Το Νοκια 8 νμζ Android One εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα