giannis2429 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το chromecast, εγκατέστησα το google home στην android συσκευή μου και ενώ youtube,netflix,spotify κλπ γίνονται κανονικά cast, όταν πάω να ανοίξω τον chrome μεσω του google home μου γράφει "Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο για μετάδοση" Γιατί γίνεται αυτό και πως διορθώνεται;
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγαινε από το google home στον λογαριασμό και πάτα κατοπρισμός συσκευής και πάτα μετάδοση οθόνης/ήχου. Ποιο κινητό έχεις γιατί μπορεί να μην χρειάζεται η εφαρμογή. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
giannis2429 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πήγαινε από το google home στον λογαριασμό και πάτα κατοπρισμός συσκευής και πάτα μετάδοση οθόνης/ήχου. Ποιο κινητό έχεις γιατί μπορεί να μην χρειάζεται η εφαρμογή. Αυτό όμως δεν θα καταναλώνει πόρους της συσκευής; Δεν γίνεται το chrome απλά cast όπως οι άλλες εφαρμογές; Xiaomi redmi note 4
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Όχι δεν καταναλώνει. Δεν ξέρω αν έχει στις ρυθμίσεις το ίδιο το chrome. Δεν χρειάζεται να έχεις την εφαρμογή απλά κάνεις μετάδοση από την μπάρα ειδοποιήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα