baggi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, vasilllis είπε Μην ασχολεισαι με το τι πορεια εχειο καθενας και τι εκανε.Καθε οργανισμος ανταποκρινεται διαφορετικα. Δεν εχω κανει καποια επεμβαση σχετικα,αλλα για να βοηθησω λιγο την κατασταση εφηβη με σπονδυλοδεσια βγηκε 3η σε παγκοσμιο σε πολεμικες τεχνες.. Χρονια πολλα με υγεια. Υπάρχει το www.spine-health.com που ασχολείται με τις επεμβάσεις που έχουν σχέση με την σπονδυλική στήλη (αυχενική-θωρακική- οσφυϊκή-σκολίωση) και στο οποίο γράφουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κάνει ή πρόκειται να κάνουν σπονδυλοδεσία.(κυρίως από Αμερική,Καναδά και Αγγλία) Οι διαχειριστές του site οι οποίοι έχουν κάνει και αυτοί κάποια επέμβαση δεν επιτρέπουν να δίνουν συμβουλές σε κάποιον που γράφει κάποια περίπτωση μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις πάνω στο θέμα που έχει ανοίξει και απαντάνε μόνο με δικές τους εμπειρίες. Επίσης είναι απαγορευτικό να αναφέρουν όνομα γιατρού είτε είναι καλός είτε όχι, όπως επίσης το νοσοκομείο ή την κλινική που έκαναν την επέμβαση. Ο λόγος που έκανα την ερώτηση στον Γιάννης Platano είναι αν το πρόβλημα που του εμφανίστηκε έχει σχέση με την σπονδυλοδεσία για να υπάρχουν πληροφορίες από μακροχρόνια εγχειρισμένα άτομα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια επέμβαση. 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εμενα δεν μου εχει πει κατι τετοιο και εκλεισα τα 12 χρονια ...Σιγουρα καμμια ορθοπαιδικη επεμβαση δεν εχει απεριοριστη διαρκεια αλλα τα 10 χρονια δεν είναι λιγα ? Για ισχυο λενε για 15-20 χρονια . Δεν γνωρίζω για επεμβάσεις που έχουν σχέση με το ισχίο.
vasilllis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, baggi είπε Υπάρχει το www.spine-health.com που ασχολείται με τις επεμβάσεις που έχουν σχέση με την σπονδυλική στήλη (αυχενική-θωρακική- οσφυϊκή-σκολίωση) και στο οποίο γράφουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κάνει ή πρόκειται να κάνουν σπονδυλοδεσία.(κυρίως από Αμερική,Καναδά και Αγγλία) Οι διαχειριστές του site οι οποίοι έχουν κάνει και αυτοί κάποια επέμβαση δεν επιτρέπουν να δίνουν συμβουλές σε κάποιον που γράφει κάποια περίπτωση μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις πάνω στο θέμα που έχει ανοίξει και απαντάνε μόνο με δικές τους εμπειρίες. Επίσης είναι απαγορευτικό να αναφέρουν όνομα γιατρού είτε είναι καλός είτε όχι, όπως επίσης το νοσοκομείο ή την κλινική που έκαναν την επέμβαση. Ο λόγος που έκανα την ερώτηση στον Γιάννης Platano είναι αν το πρόβλημα που του εμφανίστηκε έχει σχέση με την σπονδυλοδεσία για να υπάρχουν πληροφορίες από μακροχρόνια εγχειρισμένα άτομα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια επέμβαση. Δεν γνωρίζω για επεμβάσεις που έχουν σχέση με το ισχίο. Δεν το αναφερα για το αν επιτρεπεται ή οχι.Το ειπα με σκοπο να μην αποκαρδιωνεσαι με τον πονο που βιωνει ο καθενας.Καλυτερες απαντησεις στα ερωτηματα σου μονο οι γιατροι σου μπορουν να δωσουν.τι σημασια θα εχει για σενα αν δεν ποναει ο Γιαννης ο Μιχαλης και ο Κωστας και πονας εσυ?Εντελως φιλικα παντα χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω ή οτιδηποτε αλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, baggi είπε Υπάρχει το www.spine-health.com που ασχολείται με τις επεμβάσεις που έχουν σχέση με την σπονδυλική στήλη (αυχενική-θωρακική- οσφυϊκή-σκολίωση) και στο οποίο γράφουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κάνει ή πρόκειται να κάνουν σπονδυλοδεσία.(κυρίως από Αμερική,Καναδά και Αγγλία) Οι διαχειριστές του site οι οποίοι έχουν κάνει και αυτοί κάποια επέμβαση δεν επιτρέπουν να δίνουν συμβουλές σε κάποιον που γράφει κάποια περίπτωση μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις πάνω στο θέμα που έχει ανοίξει και απαντάνε μόνο με δικές τους εμπειρίες. Επίσης είναι απαγορευτικό να αναφέρουν όνομα γιατρού είτε είναι καλός είτε όχι, όπως επίσης το νοσοκομείο ή την κλινική που έκαναν την επέμβαση. Ο λόγος που έκανα την ερώτηση στον Γιάννης Platano είναι αν το πρόβλημα που του εμφανίστηκε έχει σχέση με την σπονδυλοδεσία για να υπάρχουν πληροφορίες από μακροχρόνια εγχειρισμένα άτομα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια επέμβαση. Δεν γνωρίζω για επεμβάσεις που έχουν σχέση με το ισχίο. Για εμας τους...λιγο πιο μεγαλους τα ξενογλωσσα site είναι λιγο δυσκολο να τα παρακολουθούμε... Δεν εδωσα συμβουλη σε εσενα για τους μυς απλα του ειπα τι μου ειχε πει ο γιατρος μου . Είναι από ότι ξερω κανονας όταν μοσχεύματα μεταλικα κλπ στο σωμα μας Αυτά που εγραψα για το ισχυο και την διαρκεια ζωης της επαμβασης παλι είναι λογια του γιατρου μου. Ουτε ονομα νοσοκομείου , ουτε γιατρου ειπα ανκαι το πρωτο δεν καταλαβαίνω γιατι να μην επιτρεπεται. Για κάθε περιπτωση την πρωτη γνωμη εχει ο γιατρος και δεν υπαρχει διαθεση υποκατάστασης του από κανενα νομιζω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
baggi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Για εμας τους...λιγο πιο μεγαλους τα ξενογλωσσα site είναι λιγο δυσκολο να τα παρακολουθούμε... Δεν εδωσα συμβουλη σε εσενα για τους μυς απλα του ειπα τι μου ειχε πει ο γιατρος μου . Είναι από ότι ξερω κανονας όταν μοσχεύματα μεταλικα κλπ στο σωμα μας Αυτά που εγραψα για το ισχυο και την διαρκεια ζωης της επαμβασης παλι είναι λογια του γιατρου μου. Ουτε ονομα νοσοκομείου , ουτε γιατρου ειπα ανκαι το πρωτο δεν καταλαβαίνω γιατι να μην επιτρεπεται. Για κάθε περιπτωση την πρωτη γνωμη εχει ο γιατρος και δεν υπαρχει διαθεση υποκατάστασης του από κανενα νομιζω. Δεν αναφερόμουν σε εσένα Γιάννης Platano, εξάλλου εγώ σου ζήτησα την συμβουλή σου. Η απάντησή μου ήταν προς τον vasilllis 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Δεν το αναφερα για το αν επιτρεπεται ή οχι.Το ειπα με σκοπο να μην αποκαρδιωνεσαι με τον πονο που βιωνει ο καθενας.Καλυτερες απαντησεις στα ερωτηματα σου μονο οι γιατροι σου μπορουν να δωσουν.τι σημασια θα εχει για σενα αν δεν ποναει ο Γιαννης ο Μιχαλης και ο Κωστας και πονας εσυ?Εντελως φιλικα παντα χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω ή οτιδηποτε αλλο. Δεν αποκαρδιώνομαι γιατί όπως έγραψα Δόξα Τω Θεώ όλα πάνε καλά. Η ερώτησή μου ήταν απλώς για πληροφορία που μπορεί να έχει σχέση με την σπονδυλοδεσία και μπορεί να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε που μπορεί να ψάχνει για την εν λόγω επέμβαση. Οι γιατροί και ειδικά οι χειρουργοί μετά την επέμβαση δεν είναι διαθέσιμοι να σου δίνουν κάθε τρεις και λίγο πληροφορίες που γι αυτούς είναι φυσιολογικά αλλά για τον κάθε εγχειρισμένο είναι πρωτόγνωρο και τον φοβίζουν. Οι πληροφορίες που δίνει ο καθένας μας που έχει κάνει σπονδυλοδεσία μήτε τα πράγματα πάνε καλά μήτε όχι,είναι σημαντικές για αυτόν που απεγνωσμένα ψάχνει να βρει εμπειρίες από άτομα που έχουν βιώσει τέτοια επέμβαση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, baggi είπε Οι γιατροί και ειδικά οι χειρουργοί μετά την επέμβαση δεν είναι διαθέσιμοι να σου δίνουν κάθε τρεις και λίγο πληροφορίες που γι αυτούς είναι φυσιολογικά αλλά για τον κάθε εγχειρισμένο είναι πρωτόγνωρο και τον φοβίζουν. Δυστυχως ετσι είναι και αυτό αυξανει τους φοβους μας .Όχι αδικαιολόγητα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 6:42 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Εμενα δεν μου εχει πει κατι τετοιο και εκλεισα τα 12 χρονια ...Σιγουρα καμμια ορθοπαιδικη επεμβαση δεν εχει απεριοριστη διαρκεια αλλα τα 10 χρονια δεν είναι λιγα ? Για ισχυο λενε για 15-20 χρονια . Προφανώς μιλάμε για διαφορετικής βαρύτητας περιπτώσεις. Εγώ το βλέπω εξάλλου οτι έχω επιδεινωθεί σε διάφορα ορθοπεδικά θέματα σε σχέση με τότε που έκανα την επέμβαση και ήμουν πιο "φρέσκος". Οτι σου πει ο γιατρός σε αυτά τα θέματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Προφανώς μιλάμε για διαφορετικής βαρύτητας περιπτώσεις. Εγώ το βλέπω εξάλλου οτι έχω επιδεινωθεί σε διάφορα ορθοπεδικά θέματα σε σχέση με τότε που έκανα την επέμβαση και ήμουν πιο "φρέσκος". Οτι σου πει ο γιατρός σε αυτά τα θέματα. Την Τριτη το απογευμα θα ξαναπαω σε αυτον..θα τον ρωτησω . 1
Γεωργία Σκα Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 10:37 ΠΜ, baggi είπε Δεν αναφερόμουν σε εσένα Γιάννης Platano, εξάλλου εγώ σου ζήτησα την συμβουλή σου. Η απάντησή μου ήταν προς τον vasilllis Δεν αποκαρδιώνομαι γιατί όπως έγραψα Δόξα Τω Θεώ όλα πάνε καλά. Η ερώτησή μου ήταν απλώς για πληροφορία που μπορεί να έχει σχέση με την σπονδυλοδεσία και μπορεί να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε που μπορεί να ψάχνει για την εν λόγω επέμβαση. Οι γιατροί και ειδικά οι χειρουργοί μετά την επέμβαση δεν είναι διαθέσιμοι να σου δίνουν κάθε τρεις και λίγο πληροφορίες που γι αυτούς είναι φυσιολογικά αλλά για τον κάθε εγχειρισμένο είναι πρωτόγνωρο και τον φοβίζουν. Οι πληροφορίες που δίνει ο καθένας μας που έχει κάνει σπονδυλοδεσία μήτε τα πράγματα πάνε καλά μήτε όχι,είναι σημαντικές για αυτόν που απεγνωσμένα ψάχνει να βρει εμπειρίες από άτομα που έχουν βιώσει τέτοια επέμβαση. 1
MrKiba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας. Είμαι 24 ετών και έχω κυφωση. Όταν πριν ένα χρόνο πήγα στο ΚΑΤ και έκανα ακτινογραφία, αποκαλύφθηκε ότι είναι 70 μοιρών οπότε και επιτρέπει την χειρουργική επέμβαση. Η άλλη επιλογή είναι το κάνω γυμναστική για πάντα για να μην πονάω. Είμαι σε αυτήν την φάση τώρα αλλά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει εγχείρηση για το ίδιο πρόβλημα. Πως ήταν μετεγχειρητικα. Τι μπορούσε και τι απαγορευόταν να κάνει; Ο ορθοπαιδικος που είδα μου είχε πει ότι αν κάνω την επέμβαση, θα πρέπει να απεχω από κάθε έντονη δραστηριότητα για 3 μήνες, αλλά εδώ διαβάζω για ανθρώπους που απαγορευόταν να καθίσουν. Μετά από μια τέτοια εγχείρηση σε ποιο βαθμό λύνεται το πρόβλημα; Κορδωνεσαι σαν κολώνα ή έχεις πάλι υπολείμματα της κυφωσης που είναι εμφανή; Επηρεάζεται η ικανότητα της κίνησης σου (να λυγιζεις, να γυρνάς την σπονδυλική σου στήλη κλπ.); Η αλλαγή του καιρού μπορεί να φέρει ενοχλησεις και πόνους; Έχεις γεκινως ενοχλησεις και πόνους; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο να ρωτήσω..
Ioanna vana Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Geia sas. Kai egw ekana spondilodesia Prin apo 3 mhnes stin Germania. Se 3 spondilous. Exw na pw pws an den xriazetai na mhn thn kanete. Einai oti xeirotero se pono Kai apokatastash. Eimai 3 mhnes sto krevati enw Ola einai Mia Xara. Eixa Ena katagma sto O1 Kai stin Germania eipan ephgwn Xeirourgio alliws Tha Meinw anapiri. Kai egw eipa to nai. Meta opws eida pollous epistimones Germania, Agglia Kai Ellada. Oloi eipan pws den xriazotan, me Ena korse Gia 2 mhnes mporousa na ginw Kala alla o giatros to ekane Gia na Parei ta lefta Apo thn asfalistikh. To katagma sto 1o kiolas mhna eixe kolisei Kai twra psaxnw giatro Gia na aferesw thn spondilodesia. Exw vrei sto KAT enan giatro Kai thelw thn gnwmh sas. Eimai 33 xronon 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις