Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποσα ραμματα εχεις ?

Τα ράμματα ήταν απορροφούμενα ( δε χρειάστηκε να τα βγάλω) αλλά η τομή έχει μήκος 25 έως 30 πόντους. 

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, baggi είπε

Τα ράμματα ήταν απορροφούμενα ( δε χρειάστηκε να τα βγάλω) αλλά η τομή έχει μήκος 25 έως 30 πόντους. 

Εγω ειχα 27 ραμματα με συρμα .Τα εκοψε ο βοηθος του γιατρου με πενσακι .Η πλατη μου ηταν κυριολεκτικα σαν του κατσικιου στη σουβλα 

Ρωταγα την γυναικα μου ποσα εχω και δεν μου ελεγε . Γυρισα μπρουμητα και εβγαλε φωτογραφια με τις τοτε ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες και την περασα στον υπολογιστη να ...μετρησω

Φωτογραφιες της...εποχης μου .Ελπιζω να σου πανε ολα καλα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω ειχα 27 ραμματα με συρμα .Τα εκοψε ο βοηθος του γιατρου με πενσακι .Η πλατη μου ηταν κυριολεκτικα σαν του κατσικιου στη σουβλα 

Ρωταγα την γυναικα μου ποσα εχω και δεν μου ελεγε . Γυρισα μπρουμητα και εβγαλε φωτογραφια με τις τοτε ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες και την περασα στον υπολογιστη να ...μετρησω

Έχω δει φωτογραφία που έχεις ανεβάσει. 

• Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φωτογραφιες της...εποχης μου .Ελπιζω να σου πανε ολα καλα .

1.jpg

2.jpg

Χαρά στο κουράγιο σας που καθόσασταν και βγάζατε φωτογραφίες, αν μπορείς όμως κάνε μια επεξεργασία το post και βάλτες μέσα σε quote να μην φαίνονται κατευθείαν. Και τα δικά μου ράμματα ήταν κάτι που μου τα αφαίρεσαν με πενσάκι, πόνεσα πάρα πολύ και βόγκαγα τότε, μήκος τομής γύρω στο μισό μέτρο, τα σημάδια ακόμα υπάρχουν δεν φεύγουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Χαρά στο κουράγιο σας που καθόσασταν και βγάζατε φωτογραφίες, αν μπορείς όμως κάνε μια επεξεργασία το post και βάλτες μέσα σε quote να μην φαίνονται κατευθείαν. Και τα δικά μου ράμματα ήταν κάτι που μου τα αφαίρεσαν με πενσάκι, πόνεσα πάρα πολύ και βόγκαγα τότε, μήκος τομής γύρω στο μισό μέτρο, τα σημάδια ακόμα υπάρχουν δεν φεύγουν.

Τι επέμβαση έκανες; δεν έχω βγάλει φωτογραφία την τομή απλά οι αυτοκόλλητες γάζες που έκανα αλλαγές ήταν 30 πόντοι

Επεξ/σία από baggi
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Σπονδυλοδεσία. 

το κατάλαβα. Αλλά σε ποιους σπονδύλους; Πως είσαι τώρα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, baggi είπε

το κατάλαβα. Αλλά σε ποιους σπονδύλους; Πως είσαι τώρα;

Δεν ξέρω, πρέπει να κοιτάξω μια ακτινογραφία που έβγαλα στο τελευταίο check up και έλεγαν σπονδύλους, πρακτικά είναι από πάνω πάνω μέχρι κάτω. Δεν είμαι σε καλή κατάσταση τώρα, χρειάζεται γυμναστική, έχω πολλές παθήσεις, ο ορθοπεδικός που πήγα είπε οτι τα χειρουργεία αυτά έχουν διάρκεια ισχύος 10 ετών.

Δημοσ.

Ο γιατρός δε μου έκανε τη χάρη. Όλοι οι περιορισμοί μαζί και ο κηδεμόνας ακόμα ένα μήνα μέχρι να συμπληρωθούν οι τρεις μήνες.Ας πάνε όλα καλά και δεν πειράζει. Και πάλι Δόξα Τω Θεώ  που τα πράγματα πάνε καλά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά , χρόνια πολλά  και ο Κύριος Ιησούς Χριστός να χαρίζει σε όλους  υγεία, ευτυχία, και ειρήνη.

Πέρασαν οι τρεις μήνες πριν από δώδεκα μέρες περίπου. Έβγαλα ακτινογραφία και όλα είναι καλά. Δόξα Τω Θεώ!!! Οι περισσότεροι περιορισμοί έχουν αρθεί. Ο κηδεμόνας βγήκε κι έτσι άρχισα να οδηγώ να κάθομαι και σταμάτησα να την πολύωρη ξάπλα.  Αυτό που ακόμα που δεν μου επιτρέπεται είναι η γυμναστική(μετά από τους έξι μήνες)όχι σήκωμα βάρους  και το σκύψιμο της μέσης, από ότι μου είπε ο γιατρός, θεωρητικώς μπορώ το κάνω αλλά καλύτερα να το αφήσω για δύο μήνες ακόμα κι από ότι κατάλαβα θέλει να το πάει όσο ποιο κοντά γίνεται στο εξάμηνο και μέχρι τότε μόνο με  λύγισμα τα γόνατα.Βέβαια  οι μύες της πλάτης θέλουν το χρόνο τους γιατί μετά από τρεισήμισι μήνες απραξίας πρέπει να αρχίσουν να  δουλεύουν. Όχι φυσιοθεραπεία απλά απαλό μασάζ τους μύες. Όσο αφορά το μόσχευμα λογικά πρέπει να πάει καλά από την ώρα που δεν πονάω μου είπε ο γιατρός αλλά θέλει έξι μήνες για να ολοκληρωθεί το 70% της οστεοποίησις αλλά αυτό δεν φαίνεται στην ακτινογραφία. Και πάλι Δόξα Το Θεώ. 

Επεξ/σία από baggi
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, baggi είπε

Καλή χρονιά , χρόνια πολλά  και ο Κύριος Ιησούς Χριστός να χαρίζει σε όλους  υγεία, ευτυχία, και ειρήνη.

Πέρασαν οι τρεις μήνες πριν από δώδεκα μέρες περίπου. Έβγαλα ακτινογραφία και όλα είναι καλά. Δόξα Τω Θεώ!!! Οι περισσότεροι περιορισμοί έχουν αρθεί. Ο κηδεμόνας βγήκε κι έτσι άρχισα να οδηγώ να κάθομαι και σταμάτησα να την πολύωρη ξάπλα.  Αυτό που ακόμα που δεν μου επιτρέπεται είναι η γυμναστική(μετά από τους έξι μήνες)όχι σήκωμα βάρους  και το σκύψιμο της μέσης, από ότι μου είπε ο γιατρός, θεωρητικώς μπορώ το κάνω αλλά καλύτερα να το αφήσω για δύο μήνες ακόμα κι από ότι κατάλαβα θέλει να το πάει όσο ποιο κοντά γίνεται στο εξάμηνο και μέχρι τότε μόνο με  λύγισμα τα γόνατα.Βέβαια  οι μύες της πλάτης θέλουν το χρόνο τους γιατί μετά από τρεισήμισι μήνες απραξίας πρέπει να αρχίσουν να  δουλεύουν. Όχι φυσιοθεραπεία απλά απαλό μασάζ τους μύες. Όσο αφορά το μόσχευμα λογικά πρέπει να πάει καλά από την ώρα που δεν πονάω μου είπε ο γιατρός αλλά θέλει έξι μήνες για να ολοκληρωθεί το 70% της οστεοποίησις αλλά αυτό δεν φαίνεται στην ακτινογραφία. Και πάλι Δόξα Το Θεώ. 

Περαστικα φιλε μου .Εχω κανει την επεμβαση το 2006 .Θελει μεγαλη προσοχη να ενδυμωσουν οι μυες .Μετα απο 12 χρονια δεν ξερω αν εχει σχεση  εχω τωρα προβλημα που πιθανον να προερχεται απο την σπονδυλικη στηλη και θα παω την Τριτη το απογευμα σε αυτον που μου την ειχε κανει .

Κηδεμονα δεν ειχα βαλει καθολου μετα τη επεμβαση .Τριμηνη αναρρωση .

Που την εκανες ?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Περαστικα φιλε μου .Εχω κανει την επεμβαση το 2006 .Θελει μεγαλη προσοχη να ενδυμωσουν οι μυες .Μετα απο 12 χρονια δεν ξερω αν εχει σχεση  εχω τωρα προβλημα που πιθανον να προερχεται απο την σπονδυλικη στηλη και θα παω την Τριτη το απογευμα σε αυτον που μου την ειχε κανει .

Κηδεμονα δεν ειχα βαλει καθολου μετα τη επεμβαση .Τριμηνη αναρρωση .

Που την εκανες ?

Την επέμβαση την έκανα στη Θεσσαλονίκη. Ποιο είναι το πρόβλημά που έχεις και πιθανόν να προέρχεται από την σπονδυλική στήλη( μήπως ευθύνεται η σπονδυλοδεσία;) Τι να προσέχω για την ενδυνάμωση των μυών;

Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 12:52 ΜΜ, baggi είπε

Θερμή παράκληση!!!

Όποιος έχει την καλή θέληση και γράφει για το θέμα Σπονδυλοδεσία - μετεγχειρητική αποκατάσταση, εκτός από την επέμβαση και την άμεση αποκατάσταση,  θα ήταν διαφωτιστικό να αναφέρουν   κατά την πάροδο του χρόνου αν υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί. (πχ σε αθλητικές δραστηριότητες, ανύψωση βάρους, ταξίδια με αυτοκίνητο ή μηχανή κ.α.)

33 λεπτά πριν, baggi είπε

Την επέμβαση την έκανα στη Θεσσαλονίκη. Ποιο είναι το πρόβλημά που έχεις και πιθανόν να προέρχεται από την σπονδυλική στήλη( μήπως ευθύνεται η σπονδυλοδεσία;) Τι να προσέχω για την ενδυνάμωση των μυών;

Μην ασχολεισαι με το τι πορεια εχειο καθενας και τι εκανε.Καθε οργανισμος ανταποκρινεται διαφορετικα.

Δεν εχω κανει καποια επεμβαση σχετικα,αλλα για να βοηθησω λιγο την κατασταση εφηβη με σπονδυλοδεσια βγηκε 3η σε παγκοσμιο σε πολεμικες τεχνες..

Χρονια πολλα με υγεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, baggi είπε

Ειχα καταγμα Ο1 και εκανα την επεμβαση .Για τους μυς ασκησεις και φυσικοθεραπειες.

Τωρα πονοι στη μεση και στα ποδια ισως οφειλοντε σε κηλες δισκων 

Ολα αυτα μετα απο επεμβαση  ολικης αρθολπαστικης ισυου που εκανα πριν 11 μηνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎13‎/‎11‎/‎2018 στις 11:39 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

Δεν ξέρω, πρέπει να κοιτάξω μια ακτινογραφία που έβγαλα στο τελευταίο check up και έλεγαν σπονδύλους, πρακτικά είναι από πάνω πάνω μέχρι κάτω. Δεν είμαι σε καλή κατάσταση τώρα, χρειάζεται γυμναστική, έχω πολλές παθήσεις, ο ορθοπεδικός που πήγα είπε οτι τα χειρουργεία αυτά έχουν διάρκεια ισχύος 10 ετών.

Εμενα δεν μου εχει πει κατι τετοιο και εκλεισα τα 12 χρονια ...Σιγουρα καμμια ορθοπαιδικη επεμβαση δεν εχει απεριοριστη διαρκεια αλλα τα 10 χρονια δεν είναι λιγα ?

Για ισχυο λενε για 15-20 χρονια .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...