Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Αγόρασα ένα λάπτοπ 1 μήνα πριν, αλλά παρατήρησα ότι η θερμοκρασία του ανέβαινε (μόνο με το κατέβασμα ενός προγράμματος).
Μίλησα με το service της dell, μου πρότειναν εγκατάσταση drivers και σε περίπτωση που το παρατηρούσα πάλι, θα μου έστελναν τεχνικό.
Έκανα αλλαγές στο πλάνο ενέργειας του υπολογιστή και εγκατάσταση drivers και η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά, ωστόσο ο υπολογιστής είναι λιγάκι πιο ζεστός από το κανονικό. Επειδή θα χρειαστώ τον υπολογιστή για προγραμματισμό (απαιτητική χρήση) και δεν γνωρίζω πολλά από hardware τι μου προτείνετε να κάνω; 🤔🤔
Η θερμοκρασία αυτή είναι με απλή χρήση.

Σας ευχαριστώ!!

thermansi.PNG

Η θερμοκρασία αυξομειώνεται αισθητά, δηλαδή έχει φτάσει και 47ο C με Max=50..

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, οι θερμοκρασίες του λαπτοπ σου, είναι μια χαρά. Μήπως ο ανεμιστήρας παραμένει σβηστός και όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει ένα βαθμό, τότε βάζει μπροστά το ανεμιστηράκι και θεωρείς ότι ζεσταίνεται;

Δημοσ.

Σε full load η θερμοκρασία σου ξεπερνάει τους 75 βαθμούς; Αν όχι είσαι μια χαρά.
(Και να έφτανε και 80 δεν θα είχες θέμα, απλά θα ήταν λίγο περίεργο σε καινούριο λαπτοπ, με τέτοιες θερμοκρασίες περιβάλλοντος)

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.. τώρα θα κατεβάσω και άλλα προγράμματα για να το τεστάρω!! Απλά με προβλημάτισε γιατί είναι καινούργιο το λάπτοπ και παρατήρησα πως είναι λίγο πιο ζεστό από τα υπόλοιπα που είχα σαν αίσθηση... να αγοράσω κάποια ψύχτρα;😊

Δημοσ.

Χωρίς να χρειάζεται, αυτό, θα βοηθήσει τη κατάσταση αν κάνεις απαιτητικές εργασίες.

Όσο καλές και να είναι οι θερμοκρασίες, σκέψου πόσο χώρο έχει το laptop για την ψύξη του, με το μάτι δηλαδή, βλέπεις ότι όλα είναι υπερσυμπυκνωμένα για την φορητότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Τωρα αν θες του βαζεις μια καινουργια θερμοαγωγιμη παστα για να αλλαξεις την εργοστασιακη, αν και στην περιπτωση σου δεν το χρειαζεσαι.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη και πάλι παιδιά,  τώρα παρατηρώ πως λειτουργεί το ανεμιστηράκι (το λάπτοπ κανει εναν ελαφρύ θόρυβο δηλαδή) ενώ έχω ανοιχτές 4 καρτέλες web... πότε πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ (από ποια θερμοκρασία και μετά με ελαφριά χρήση);

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, miss_sunshine είπε

Συγνώμη και πάλι παιδιά,  τώρα παρατηρώ πως λειτουργεί το ανεμιστηράκι (το λάπτοπ κανει εναν ελαφρύ θόρυβο δηλαδή) ενώ έχω ανοιχτές 4 καρτέλες web... πότε πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ (από ποια θερμοκρασία και μετά με ελαφριά χρήση);

Καταγραφή.PNG

Λάπτοπ είναι, όσο είσαι κάτω απο 75-80 είσαι κομπλέ. Το κάτω απο 60 είναι ΚΡΥΟ.

Δημοσ.

Αν και το λαπτοπ είναι μια χαρά,  εγώ θα σου δώσω ένα λινκ με extreme φτιάξιμο του λαπτοπ. Αυτό βέβαια δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα λαπτοπ μανισιο χωρίς πειράγματα, αλλά ένα που θα μείνει κρύο ακόμα και σε φουλ ζορισμα. 

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο κρύος αέρας δεν προλαβαίνει να αναπληρώσει το ζεστό με τον εξαερισμό που έχει και αυτό λύνεται κάπως έτσι:

https://www.overclock.net/forum/158-laptops-netbooks/1406016-modding-hp-dv6-laptop-model-6199-reduce-high-temperature.html#/topics/1406016

• Like 1
Δημοσ.

^ Καλή φάση, άλλα να 'σφάξεις' ολοκαίνουριο laptop, κρίμα είναι.^_^ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imagine93 είπε

^ Καλή φάση, άλλα να 'σφάξεις' ολοκαίνουριο laptop, κρίμα είναι.^_^ 

Συμφωνώ, αλλά εξαρτάται τι θες από το μηχάνημα. Οπτικά το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο.

Εγώ θα το έκανα, που με εκνευρίζει το ανεμιστηρακι όταν παίρνει μπρος. Άλλοι δεν το κάνουν. 

Δημοσ.

Καλώς όρισες , δε μας λες το Service Tag του ;

https://www.dell.com/support/contents/us/en/19/article/product-support/self-support-knowledgebase/locate-service-tag/Notebook

Τι λειτουργικό έχει επάνω ; Τρέξε κι αυτό

https://download.cnet.com/Hard-Disk-Sentinel/3000-2086_4-10466403.html

δώσε μας το Health / Performance , καθώς και το μοντέλο του δίσκου πάνω αριστερά της αναφοράς B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...