Markantonis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, χωρίς δέσμευση συμβολαίου (σαν τα καρτοκινητά), που να δίνει πχ 5 gb internet τον μήνα για να το χρησιμοποιώ στο laptop μου εκτός σπιτιού;
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 H cosmote έχει κάποιο προγραμμα που αγοράζεις ένα usb modem που το συνδεεις στη συσκευή σου, βάζεις (ειδική) κάρτα της cosmote και εχεις internet με παγιο ή per month. Κατι αναλογο εχει και η voda. ΔΕΝ στα προτεινω γιατί εφοσον μιλας για laptop που εχει ηδη wifi κάνε κατι αλλο πολυ πιο απλο. Κάνε το smartphone σου hotspot (ειναι ενσωματομένο σχεδον σε ολα τα συγχρονα smartphones) , δηλαδη το κινητό σου θα παιρνει internet απο το δικτυο κινητης της εταιρείας σου και θα το μοιράζει με wifi στις συσκευές που ειναι κοντα. Ετσι αφενος δε χρειαζεται να αγοράσεις αλλη συσκευή/sim και οταν κρίνεις οτι χρειάζεσαι παραπάνω mobile data, αγοράζεις κάποιο extra πακετο (οποτε το χρειαζεσαι) και κάεις τη δουλεια σου Ενδεικτικό για να καταλάβεις, google για περισσότερα -> https://blog.public.gr/wifi-apo-smartphone-kane-kinito-sou-router/ 1
Markantonis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, isay είπε H cosmote έχει κάποιο προγραμμα που αγοράζεις ένα usb modem που το συνδεεις στη συσκευή σου, βάζεις (ειδική) κάρτα της cosmote και εχεις internet με παγιο ή per month. Κατι αναλογο εχει και η voda. ΔΕΝ στα προτεινω γιατί εφοσον μιλας για laptop που εχει ηδη wifi κάνε κατι αλλο πολυ πιο απλο. Κάνε το smartphone σου hotspot (ειναι ενσωματομένο σχεδον σε ολα τα συγχρονα smartphones) , δηλαδη το κινητό σου θα παιρνει internet απο το δικτυο κινητης της εταιρείας σου και θα το μοιράζει με wifi στις συσκευές που ειναι κοντα. Ετσι αφενος δε χρειαζεται να αγοράσεις αλλη συσκευή/sim και οταν κρίνεις οτι χρειάζεσαι παραπάνω mobile data, αγοράζεις κάποιο extra πακετο (οποτε το χρειαζεσαι) και κάεις τη δουλεια σου Ενδεικτικό για να καταλάβεις, google για περισσότερα -> https://blog.public.gr/wifi-apo-smartphone-kane-kinito-sou-router/ Ευχαριστώ! Είχα πάρει το πακέτο των 10GB το καλοκαίρι από την προσφορά της Q, αλλά δεν γινόταν hot spot και όταν τους τηλεφώνησα, μου είπαν πως τα iPhone δεν υποστηρίζονται για hot spot. Τους είπα βέβαια πως είναι απαράδεκτοι γιατί αυτά τα λένε πριν αγοράσεις το πακέτο που με τον νέο αριθμό στοίχισε 20 ευρώ. Σήμερα ρώτησα cosmote και μου είπαν ότι αν πάρω ένα what’s up και βάζω 4 ευρώ την εβδομάδα θα έχω 3GB internet. Θα ρωτήσω κι άλλες εταιρίες για προσφορές. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Markantonis
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Επιβεβαιωσε πρωτα αν το κινητο σου υποστηρίζει hotspot ειναι αναγκαιο βήμα, πριν πας σε κάρτα. Δεν εχω iphone και δεν μπορω να σε κατευθύνω σίγουρα. Στην αναγκη βρες κάποιο παλιο κινητο android και κάνε το hotspot. Αν επιπλεον εχεις δυνατοτητα να βρεις φοιτητικό νουμερο, εκει δίνουν περισσοτερα gb. Δες, ρώτα και κρίνε. Η λύση για μενα ειναι hotspot απο κινητο. 1
Markantonis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, isay είπε Επιβεβαιωσε πρωτα αν το κινητο σου υποστηρίζει hotspot ειναι αναγκαιο βήμα, πριν πας σε κάρτα. Δεν εχω iphone και δεν μπορω να σε κατευθύνω σίγουρα. Στην αναγκη βρες κάποιο παλιο κινητο android και κάνε το hotspot. Αν επιπλεον εχεις δυνατοτητα να βρεις φοιτητικό νουμερο, εκει δίνουν περισσοτερα gb. Δες, ρώτα και κρίνε. Η λύση για μενα ειναι hotspot απο κινητο. Συμφωνώ. Έχω ένα παλιό Samsung που γίνεται hotspot. Το iPhone υποστηρίζει όλες τις εταιρίες εκτός από Q για hotspot από ότι έψαξα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Markantonis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα