Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, petros610 είπε

οχι την εχω δει σε σπιτι

παιζει καμια προσφορα σε Oled lg?

αυτην εχω εγω, αν μπορεις να μην παρεις το δωρο και να σου κοψουν κατι ή να βρεις να την πουλησεις, κατι θα κερδισεις:   https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-oled-55-c-8-pla-1210852.html                    και με τον παλιο επεξεργαστη   https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-55-smart-oled-ultra-hd-hdr-oled55b8pla/prod9020307pp/

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manoskost είπε

αυτην εχω εγω, αν μπορεις να μην παρεις το δωρο και να σου κοψουν κατι ή να βρεις να την πουλησεις, κατι θα κερδισεις:   https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-oled-55-c-8-pla-1210852.html                    και με τον παλιο επεξεργαστη   https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-55-smart-oled-ultra-hd-hdr-oled55b8pla/prod9020307pp/

Για αυτήν πήγαινα και γω σε 65 αλλά με φόβισαν με το θέμα του burn in! Από την άλλη ωραία φαίνεται η εικόνα της q led στα καταστήματα αλλά δεν έχω εμπειρία από samsung και τη φοβάμαι!

Δημοσ.

Qled καλό μαύρο καλο contrast oled άριστο μαύρο άριστο contrast, ναι υπάρχουν διάφορες, πλέον όμως στις Hi end Led τηλεόρασεις έχουν έρθει πιο κοντά, αλλά δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, ένα θετικό Led va panel μπορεί να γίνουν πολύ πιο φωτεινές από μια oled τηλεόραση κάτι θετικό για το hdr περιεχόμενο, το burn in συνεχίζει να υφίσταται θέλει προσοχή, εγώ που παίζω αρκετά παιχνίδια για παράδειγμα πολλές ώρες, και έχω ενωμένη την τηλεόραση με τον υπολογιστή μου, δεν μπορώ να πάρω oled την φοβάμαι. Όμως όπως εχει αναφερθεί και πιο πάνω, πλέον η αγορά οποιαδήποτε τηλεόρασεις είναι λαχείο, πολλά θέματα έχουν και η Led τηλεόρασεις. Θέλει ένα έλεγχο του πάνελ μόλις την αγοράσεις να δεις για καμένα πιξελ κτλ banding,clouding. Πλέον καλό θα ήταν αν κάποιος πάρει ακριβή τηλεόραση να κάνει και 5 έτη επέκταση  εγγύησης, όχι από αυτές που δίνουν κατάστηματα αλλά η εταιρείες. Αυτά είναι τα δεδομένα για εμένα.

Δημοσ.

Τελικα καποιος γνωστης θα μας πει τι να παρουμε γιατι δεν ξερουμε την τυφλα μας ,και μας πιανουν κοροιδα οπως την πεθερα μου που εχει παρει καμια 10αρια τηλεορασεις και της δινουν οτι θελουν μεσα στο μαγαζι. Qled 7f η με μειωση τιμης 8f η sony xf9005?ταινιες gaming.πιο πανω καποιος αναφερθηκε για το edge led της samsung me το full array της sony οτι δεν συγκρινεται.πιο ειναι καλητερο δηλαδη;

Τελος να ρωτησω κατι.αξιζει η αναβαθμιση των πιο πανω τηλεορασεων απο μια samsumg 4k ju6000?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, pechlis13 είπε

Για αυτήν πήγαινα και γω σε 65 αλλά με φόβισαν με το θέμα του burn in! Από την άλλη ωραία φαίνεται η εικόνα της q led στα καταστήματα αλλά δεν έχω εμπειρία από samsung και τη φοβάμαι!

μπορει να σου βγει καλη η samsung, αλλα αν σου τυχει στραβη την εκατσες. δες και την sony xf9005 αν σου αρεσει, προτιμησε την.      https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q7fn/585/597

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chrisgewrgi said:

πιο πανω καποιος αναφερθηκε για το edge led της samsung me το full array της sony οτι δεν συγκρινεται.πιο ειναι καλητερο δηλαδη;

εννοούν ότι το edge led είναι υποδεέστερο από το απλό direct led και αυτό με τη σειρά του υποδεέστερο του full array led

σχηματικά

edge led < direct led < full array led

εν ολίγοις το edge led είναι πολύ χειρότερη επιλογή από το full array led

Επεξ/σία από KoreanW
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

εννοούν ότι το edge led είναι υποδεέστερο από το απλό direct led και αυτό με τη σειρά του υποδεέστερο του full array led

σχηματικά

edge led < direct led < full array led

εν ολίγοις το edge led είναι πολύ χειρότερη επιλογή από το full array led

Αυτο ακριβως.

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Τελικα καποιος γνωστης θα μας πει τι να παρουμε γιατι δεν ξερουμε την τυφλα μας ,και μας πιανουν κοροιδα οπως την πεθερα μου που εχει παρει καμια 10αρια τηλεορασεις και της δινουν οτι θελουν μεσα στο μαγαζι. Qled 7f η με μειωση τιμης 8f η sony xf9005?ταινιες gaming.πιο πανω καποιος αναφερθηκε για το edge led της samsung me το full array της sony οτι δεν συγκρινεται.πιο ειναι καλητερο δηλαδη;

Τελος να ρωτησω κατι.αξιζει η αναβαθμιση των πιο πανω τηλεορασεων απο μια samsumg 4k ju6000?

Δεν ειχα χρονο να απαντήσω αλλα οτι ειπε το παλικάρι απο πανω.

Αν θες κατι δυνατό σε LED χωρις θεματα πας σε SONY την 9000 σειρα την 9300 ειτε XE 2017 ειτε XF2018 .

Οτι καλυτερο κατα την ταπεινή μου γνωμη σε LED. Samsung qLED μετα απο τόσα που εχουν ακουστει και οχι μονο εδω δεν θα το κοιτουσα.

Μετα πας σε OLED.ειτε lg ειτε sony ειτε Philips ολοι lg πανελ εχουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από ότι βλέπω το θέμα του burn in υφίσταται και δεν ήταν γνώμη του πωλητή απλά! Άρα η ξεχνάω την κονσόλα για oled η κοιτάω Sony και συνεχίζω τη σχέση μου με το ps4!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον φιλε θα σου δειξω κατι που μολις ειδα.και με προβληματισε λιγο.κατσε  να το ανεβασω.

Λοιπον εδω ειμαστε.δεν την συγκρινουμε βεβαια με την ks8000 που σιγουρα ειναι δυνατη τηλεοραση....η sony δεν πεζεται ειδικα στα χρωματα..αλλα οπως λεει και ο τυπος στο βιντεο εχει ενα θεμα με τα μαυρα.οπου υπαρχει σκοτεινο σημειο κρυβει χαρακτηριστικα.δες το βιντεο ολο στο youtube σε καλη αναλυση.αξιζει. 

Σε ορισμενα σημεια η sony ειναι τοσο τελεια.γιατι ομως να δειχνει τα σκοτεινα σημεια ετσι βρε παιδια;πχ  κοιταξτε στο 7:30 λεπτο του βιντεο.αριστερα της οθονης το μαυρο τα εχει σκεπασει ολα σε σχεση με την samsung.μηπως καμια ρυθμιση; τημ εψηνα ασχημα την τηλεοραση και τωρα με κολησε στο τοιχο

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι δυνατον εν ετει 2018 να πετανε τα λεφτα τους στην αχρηστη τεχνολογια της LED 

Oι παθογενιες τους  (χαλια contrast -χρωματα - Motion blur - Input lag)  ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξαλεiφθηκαν 

Οι QLED ως εξελιξη τους βελτιωσαν την κατασταση στις δυο πρωτες κατηγοριες ωστοσο υπολειπωνται στις αλλες δυο , απο την αλλη ΟLED εχουν ολα τα καλα χαρακτηριστικα των Πλασμα  υστερωντας μονο στο motion blur 

QLED vs. OLED TV: What’s the difference, and why does it matter?

Oσον αφορα το burn in καμια ερευνα με ακριβεια δεν μας βεβαιωνει οτι υφισταται , στις πλασμα που τις εχουμε μια 10ετια οι περισσοτεροι  δουλευουν απροβληματιστα ποτε δεν ειδαμε ,  οχι μονο σε μοντελα του 2013 η του 2011 αλλα σε αυτα που κυκλοφορησαν το 2007 (px70-px80) 

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
12 ώρες πριν, 7700K είπε

Ειναι δυνατον εν ετει 2018 να πετανε τα λεφτα τους στην αχρηστη τεχνολογια της LED 

Oι παθογενιες τους  (χαλια contrast -χρωματα - Motion blur - Input lag)  ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξαλεiφθηκαν 

Οι QLED ως εξελιξη τους βελτιωσαν την κατασταση στις δυο πρωτες κατηγοριες ωστοσο υπολειπωνται στις αλλες δυο , απο την αλλη ΟLED εχουν ολα τα καλα χαρακτηριστικα των Πλασμα  υστερωντας μονο στο motion blur 

QLED vs. OLED TV: What’s the difference, and why does it matter?

Oσον αφορα το burn in καμια ερευνα με ακριβεια δεν μας βεβαιωνει οτι υφισταται , στις πλασμα που τις εχουμε μια 10ετια οι περισσοτεροι  δουλευουν απροβληματιστα ποτε δεν ειδαμε ,  οχι μονο σε μοντελα του 2013 η του 2011 αλλα σε αυτα που κυκλοφορησαν το 2007 (px70-px80) 

κανε μια βολτα στα φορουμ του κοσμου να δει αν υφισταται το burn in. εχει αναλυθει πολλες φορες.

Εχουν γινει και παραθεσεις απο αλλα φορουμ. Ακομαι και παιδια εδω μεσα στους 3 μηνες ειχαν σταμπα.

Οι qled δεν ειναι καμια βελτιωση.

input lag εχει φτασει τα 10ms και motion blur στα καλα μοντελα δεν υπαρχει.contrast επισης σε τρομερο επιπεδο. 

Να συγκρινεις top notch μοντελα με OLED.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι απλο νομιζω.

Αν εχετε σκοπο να λιωνετε στα βιντεοπαιχνιδια ολη μερα,καθε μερα,τοτε μην παρετε Oled.

Αν παλι η τηλεοραση ειναι ανοιχτη να παιζει τουρκικα ολη μερα καθε μερα τοτε παλι καλο ειναι να μην παρετε Oled καθως ρισκαρετε πολυ.

Για οποιοδηποτε αλλη χρηση τοτε να παρετε Oled για να χαρειτε οθοναρα!

Εγω τσιμπησα μια LG 65B8 που την ειχε προσφορα στον Κωτσοβολο του mall με 2300€ και μπορω να πω οτι πρωτη φορα χαιρομαι τοσο πολυ ταινιες στο σπιτι.

Λιγο τον ηχο να φτιαξω μονο και τερμα το σινεμα!! (Πλακιτσα κανω σινεμα θα πηγαινω)

Επεξ/σία από Warzycha
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Warzycha είπε

Ειναι απλο νομιζω.

Αν εχετε σκοπο να λιωνετε στα βιντεοπαιχνιδια ολη μερα,καθε μερα,τοτε μην παρετε Oled.

Αν παλι η τηλεοραση ειναι ανοιχτη να παιζει τουρκικα ολη μερα καθε μερα τοτε παλι καλο ειναι να μην παρετε Oled καθως ρισκαρετε πολυ.

Εγω τσιμπησα μια LG 65B8 που την ειχε προσφορα στον Κωτσοβολο του mall με 2300€ και μπορω να πω οτι πρωτη φορα χαιρομαι τοσο πολυ ταινιες στο σπιτι.

Λιγο τον ηχο να φτιαξω μονο και τερμα το σινεμα!! (Πλακιτσα κανω σινεμα θα πηγαινω)

o σινεμας ειναι σινεμας.

Εχουν τρομερη εικονα οι OLED!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Warzycha είπε

Ειναι απλο νομιζω.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χαλάει η oled με το πολύ gaming και αυτό που είπες αν την έχεις όλη μέρα ανοιχτή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...