pechlis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Χαιρετώ το forum Μετά από 6 απροβλημάτιστα χρόνια και άπειρες ώρες θέασης η τίμια LG 55LM670S άρχισε να παραδίδει πνεύμα και έφτασε η ώρα της αντικατάστασης! Επειδή λοιπόν πλησιάζει και η black Friday έχω ξεκινήσει την έρευνα ώστε να έχω κατασταλάξει στο μοντέλο της τηλεόρασης που θα αναζητήσω εκείνη τη μέρα. Το θέμα είναι ότι ενώ ήμουν πολύ κοντά στην LG 65C8 μετά από μια επίσκεψη σε γνωστό πολυκατάστημα ο πωλητής μου έκοψε λίγο τα φτερά λέγοντας μου ότι εφόσον παίζω 2 - 3 ώρες καθημερινά ps4 σε oled σίγουρα θα έχω κάποια στιγμή θέμα burn in. Η γνώμη του ήταν να πάω στην Samsung 65q7fn η στην 65q9fn. Διαβάζω αρκετά για τα θέματα των oled όπως και για την απαράδεκτη αντιμετώπιση της samsung στην Ελλάδα και έχω λίγο μπερδευτεί. Σίγουρα το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό αλλα θέλω μια τηλεόραση να μου κρατήσει για αρκετά χρόνια και να μην αναγκαστώ μετά από 2-3 χρόνια να ξανά μπω σε διαδικασία αγορας. Η χρήση που τη θέλω είναι πολλές ταινίες/σειρές και 2-3 ώρες σχεδόν καθημερινά σε ps4. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
KoreanW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ερώτημα θα επρεπε να είναι OLED ή όχι. Όλες οι υπόλοιπες είναι τυπικές LED. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 2
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Φιλε μου καταντησανε οι τηλεορασεις λες και παιζεις στοιχημα η κινο.πια απο ολες θα σου κατσει.λες και εχουν 50ευρω .και εγω ψαχνομαι και διαβαζω οτι αν παιζεις καθημερινα με κονσολα σε oled ισως χαλασει η εικονα μετα απο καποιο διαστημα.με τις qled;οπως τα λενε εδω μεσα 1 στις 2 κατι θα εχει.με τι καρδια να πας να τα σκασεις οταν ξερεις μετα οτι θα σε αντιμετωπισουν λες και στην χαρισαν.μετα απο καμποσο διαβασμα σε ελληνικα και ξενα φορουμ κλινω προς μερια sony με xf9005.μιλανε για συγκλονιστικη εικονα και χρωματα.
alexakos89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Φιλε μου καταντησανε οι τηλεορασεις λες και παιζεις στοιχημα η κινο.πια απο ολες θα σου κατσει.λες και εχουν 50ευρω .και εγω ψαχνομαι και διαβαζω οτι αν παιζεις καθημερινα με κονσολα σε oled ισως χαλασει η εικονα μετα απο καποιο διαστημα.με τις qled;οπως τα λενε εδω μεσα 1 στις 2 κατι θα εχει.με τι καρδια να πας να τα σκασεις οταν ξερεις μετα οτι θα σε αντιμετωπισουν λες και στην χαρισαν.μετα απο καμποσο διαβασμα σε ελληνικα και ξενα φορουμ κλινω προς μερια sony με xf9005.μιλανε για συγκλονιστικη εικονα και χρωματα. Ειναι τρομερη τηλεοραση πραγματικα το συγκεκριμενο μοντελο.
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ναι αυτο διαβαζω και αυτη την στιγμη ειναι και προσφορα 1289 η 55αρα.το θεμα ειναι σε σχεση με μια qled; Αυτη που εχω βαλει στο συγκριτικο ειναι η xf9005?? https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q7f-vs-sony-x900f/417/585#usage*4854!threshold*0.1
KoreanW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H Sony είναι Triluminos. Άρα το θέμα είναι πόσο μετράει μια qled μπροστά στην Triluminos. ΛΟΛ Για να απαντήσω σοβαρά, η X900F είναι η αμερικάνικη εκδοχή της XF90. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
manoskost Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, pechlis13 είπε Χαιρετώ το forum Μετά από 6 απροβλημάτιστα χρόνια και άπειρες ώρες θέασης η τίμια LG 55LM670S άρχισε να παραδίδει πνεύμα και έφτασε η ώρα της αντικατάστασης! Επειδή λοιπόν πλησιάζει και η black Friday έχω ξεκινήσει την έρευνα ώστε να έχω κατασταλάξει στο μοντέλο της τηλεόρασης που θα αναζητήσω εκείνη τη μέρα. Το θέμα είναι ότι ενώ ήμουν πολύ κοντά στην LG 65C8 μετά από μια επίσκεψη σε γνωστό πολυκατάστημα ο πωλητής μου έκοψε λίγο τα φτερά λέγοντας μου ότι εφόσον παίζω 2 - 3 ώρες καθημερινά ps4 σε oled σίγουρα θα έχω κάποια στιγμή θέμα burn in. Η γνώμη του ήταν να πάω στην Samsung 65q7fn η στην 65q9fn. Διαβάζω αρκετά για τα θέματα των oled όπως και για την απαράδεκτη αντιμετώπιση της samsung στην Ελλάδα και έχω λίγο μπερδευτεί. Σίγουρα το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό αλλα θέλω μια τηλεόραση να μου κρατήσει για αρκετά χρόνια και να μην αναγκαστώ μετά από 2-3 χρόνια να ξανά μπω σε διαδικασία αγορας. Η χρήση που τη θέλω είναι πολλές ταινίες/σειρές και 2-3 ώρες σχεδόν καθημερινά σε ps4. Ευχαριστώ για το χρόνο σας σαν παθων της samsung μακρυα, ειναι αληθεια οσα γραφονται. πηγαινε καλυτερα σε sony μιας και το συγκεκριμενο xf9005 μοντελο ακουγεται οτι ειναι πολυ καλο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από manoskost
alexakos89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ναι αυτο διαβαζω και αυτη την στιγμη ειναι και προσφορα 1289 η 55αρα.το θεμα ειναι σε σχεση με μια qled; Αυτη που εχω βαλει στο συγκριτικο ειναι η xf9005?? https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q7f-vs-sony-x900f/417/585#usage*4854!threshold*0.1 ναι αυτη ειναι. Μονο που η μια ειναι full aray και η αλλη edge led δεν υπαρχει συγκριση.
petros610 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 ειμαι και εγω αναμεσα στις δυο αυτες.πια εχει τωρα 1289 και που?επισης υπαεχει περιπτωση να πεσουν και αλλο οι τιμες τους?
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, alexakos89 είπε ναι αυτη ειναι. Μονο που η μια ειναι full aray και η αλλη edge led δεν υπαρχει συγκριση. Edge led ειναι καλητερο η full aray? 2 ώρες πριν, petros610 είπε ειμαι και εγω αναμεσα στις δυο αυτες.πια εχει τωρα 1289 και που?επισης υπαεχει περιπτωση να πεσουν και αλλο οι τιμες τους? 1289 εχει h xf9005 55αρα.προσφορα στο πλαισιο.σου αφερει το φπακαι εγω περιμενω black friday.πιστευω καλες τηλεορασεις σαν και αυτην θα παιξουν 1199-1099.ετσι θελω να πιστευω
manoskost Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 για αυτους που ενδιαφερονται για τηλεοραση samsung ας εχουν υποψιν τους και αυτο: https://www.rtings.com/tv/learn/panel-lottery-samsung
petros610 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 το οποιο λεει?εχω ενδιαφερομαι αλλα μονο για qled
manoskost Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, petros610 είπε το οποιο λεει?εχω ενδιαφερομαι αλλα μονο για qled οι qled ειναι μονο led, ειναι ενα τρικ της samsung που βαζει λιγη φωτεινοτητα παραπανω και τις ονομαζει qled, τωρα τι panel θα φοραει ενας θεος το ξερει, παντως αν εισαι κολλημενος στην samsung οποσδηποτε και την 5ετη εγγυηση, γιατι πολλοι χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο και δυστηχως τα λεφτα ειναι πολλα. ( ηδη φιλος εδω μεσα, ετοιμαζει καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη, γιατι του ειπαν οτι το σκουπιδακι που ειναι μεσα στο panel ειναι φυσιολογικο για τηλεοραση 2300 ευρω, )
petros610 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 εχεις να προτεινεις κατι αλλο?την εχω δει και εχω παθει πλακα με την οθονη της.απο την αλλη lg παει παραπανω σε τιμη.μεχρι 1200-1400
manoskost Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 οριστε panel τηλεορασης 2300 ευρω φυσιολογικο: 1 λεπτό πριν, petros610 είπε εχεις να προτεινεις κατι αλλο?την εχω δει και εχω παθει πλακα με την οθονη της.απο την αλλη lg παει παραπανω σε τιμη.μεχρι 1200-1400 σου ειπα, εγω παραθετω στοιχεια, και οχι αερολογιες της samsung. 2 λεπτά πριν, petros610 είπε εχεις να προτεινεις κατι αλλο?την εχω δει και εχω παθει πλακα με την οθονη της.απο την αλλη lg παει παραπανω σε τιμη.μεχρι 1200-1400 εχεις παθει πλακα με την λειτουργια καταστηματος εκει που την ειδες, γιατι στο σπιτι δεν θα βαζεις λειτουργια καταστηματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα