zvarthangalos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω αν υπάρχει ίδιο θέμα εδώ στο φόρουμ με αφορμή αγοράς από game Shop και πόσο αξιόπιστο είναι επέλεξα να δημιουργήσω ένα θέμα με το ποιο online game Shop είναι ποιο αξιόπιστο κατά την γνώμη σας βάση πάντα της προσωπικής αγοράς. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κλειδί από το hrkgames το γνωρίζετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 https://isthereanydeal.com απ οσο ξερω αυτη η σελιδα περιλαμβανει μαγαζια που δεν ανηκουν στα λεγομενα gray market. βεβαιως για να πετυχεις καλες τιμες πρεπει να περιμενεις προσφορα, αλλα εχει το καλο οτι αμα κανεις εγγραφη μπορεις να ορισεις φιλτρα και να ειδοποιηθεις οταν τα παιχνιδια που ενδιαφερεσαι πεσουν κατω απ αυτη τη τιμη. απο κει και περα ολα τα gray market μαγαζια kinguin, g2a, hrkgames δεν μου εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα το καλυτερο απ ολα ειναι να γραφτεις στο humblebundle και να παιρνεις μειλ (υπερβολικα πολλα για τα γουστα μου, αλλα εχει επιλογες να ρυθμισεις) και να παρεις τα παιχνιδια που θες (και μαζι οσα δε θες ) σε απιστευτες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα