tzaristotelis1968 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα καλησπέρα σας. Μια μικρή βοήθεια: Θέλω να βάλω ανεμιστηρακι στο μπροστινό μέρος του case. Κατά προτίμηση 120 Χιλ. Το θέμα είναι ότι είχα κάτι ανεμιστηρακια 120αρια αλλά έχουν πάχος 2,5 εκ. και δεν κάνουν. Θέλω πιο λεπτά. Ψάχνω στο Σκρουτζ αλλά δεν έχει ως φίλτρο το πάχος και μάλιστα δεν αναφέρεται το πάχος τους στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μαθω: Υπάρχουν πιο λεπτά στα 120 χιλ? Η πρεπει να πάω σε μικρότερη διάσταση? Μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ? Ευχαριστώ συνάδελφοι. Αριστοτελης Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από tzaristotelis1968 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/2272222/Scythe-Slip-Stream-120mm-Slim-2000rpm.html Η σειρα skythe ψαξε τα κ εσοπ μηπως εχει αλλα να εχουν αρκετες στροφες γιατι ειναι πιο αδυναμα σε ροη απο τα κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzaristotelis1968 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Ίσως είναι η μοναδική μου λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tzaristotelis1968 είπε Καλημέρα καλησπέρα σας. Μια μικρή βοήθεια: Θέλω να βάλω ανεμιστηρακι στο μπροστινό μέρος του case. Κατά προτίμηση 120 Χιλ. Το θέμα είναι ότι είχα κάτι ανεμιστηρακια 120αρια αλλά έχουν πάχος 2,5 εκ. και δεν κάνουν. Θέλω πιο λεπτά. Ψάχνω στο Σκρουτζ αλλά δεν έχει ως φίλτρο το πάχος και μάλιστα δεν αναφέρεται το πάχος τους στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μαθω: Υπάρχουν πιο λεπτά στα 120 χιλ? Η πρεπει να πάω σε μικρότερη διάσταση? Μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ? Ευχαριστώ συνάδελφοι. Αριστοτελης Nομιζω ολα αυτα ειναι slim, οπως θες https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?from=catspan&keyphrase=slim+fans&order_by=pricevat&order_dir=asc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzaristotelis1968 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ok παιδιά χίλια ευχαριστώ. Η λέξη κλειδί ήταν slim. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα