Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους, 
εδω και 4 μηνες εχω VDSL με wind 50αρα, συγχρωνιζω στα 47/4.7, με την ταχυτητα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,

ΑΛΛΑ!

απο τοτε που αλλαξε η γραμμη σε VDSL εχω συνεχεια αποσυνδεσεις, μπορει και ολοκληρη τη μερα να μην εχω internet. Εχουν ερθει τεχνικοι πολλες φορες και δεν εχει εντοπιστει το προβλημα ακομα, κυριως το ριχνουν το φταιξιμο στις αλλες εταιριες.

Στην περιοχη που μενω οι οπτικες και το καφαο ειναι της vodafone, ενω τα υπολοιπα καλωδια του οτε, και η wind σηκωνει τα χερια ψηλα μιας και δεν ειναι οπως λεει αρμοδιοτητα της.

Απο τη μερια τους οι αλλες εταιριες δεν βλεπω να ασχολουνται απτην στιγμη που δεν ειμαι πελατης τους.

Τωρα το διλημμα ειναι το εξης, παραμενω ετσι μηπως και γινει τιποτα καποια στιγμη? Παω πισω στο ADSL που δεν ειχα (τοσα) προβληματα? Αλλαζω παροχο και ελπιζω να μην αντιμετωπισω τα ιδια ?
Και αν αλλαξω εν τελει, εχω δικαιωμα να μην πληρωσω τα 100+ ευρω για τη διακοπη συμβολαιου, μιας και δεν μπορουν να μου παρεχουν τις υπηρεσιες που πληρωνω?

(Να σημειωθει οτι οσον αφορα την καλωδιοση εντος σπιτιου εχουμε δοκιμασει με 3 διαφορετικα καλωδια και παλι τα ιδια, οποτε δεν πιστευω να φταιει αυτο).

Επεξ/σία από Vissarion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...