Corona Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Al geo είπε Καλερα. Εγω σε σπιτι που νοικιασα προσφατα, επειδη ο οτε μου ζητησε 1.500€(για κατασκευη νεας γραμμης) αποφασισα να βαλω μονο ιντερνετ αλλου, με 12€ το μηνα, χωρις να υπαρχει γραμμη τηλεφωνου. Απεριοριστο και τρεχει καλα. Παλιοτερα θυμαμαι οτι μπορουσες να βαλεις μονο ιντερνετ κι οχι σταθερο κι ας ηταν με γραμμη. Καλημέρα, μπορείς σε παρακαλώ αν θες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερες να συνδεθείς σε πάροχο έχοντας μόνο Internet?
M@dB0x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Corona said: Καλημέρα, μπορείς σε παρακαλώ αν θες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερες να συνδεθείς σε πάροχο έχοντας μόνο Internet? Ποτε δε θα σου δωσει πληροφοριες, γιατι λεει οτιναναι..........δλδ χωρις τηλεφωνικη γραμμη πως θα του ερθει το ιντερνετ στο σπιτι? Με courrier? 1
jkoukos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Όπως ήδη ανέφερα, μόνο σε συνδέσεις FTTH ή WiFi, όπου έχουν παρουσία και παρέχουν τέτοια υπηρεσία μερικές μικρές εταιρείες. Ακόμη και σε συνδέσεις FTTH, οι 5 οι παραδοσιακοί πάροχοι, δίνουν ταυτόχρονα και τηλεφωνία (VoIP).
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, l337 είπε Δεν υπάρχει naked adsl εδώ στην Ελλάδα. Μόνο μοτοσυκλέτες
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2018 στις 10:19 ΠΜ, Corona είπε Καλημέρα, μπορείς σε παρακαλώ αν θες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερες να συνδεθείς σε πάροχο έχοντας μόνο Internet? Επαρχια (κι εγω δεν ηξερα οτι γινετε...) Σου τοποθετουν μια κεραιουλα, πολυ μικρη, εξωτερικα του σπιτιου, κι ενα μοντεμ, αν εχεις δικο σου απλα στο ρυθμιζουν. Και πιανεις απο μια μεγαλη κεραια δικη τους, αν κι εφοσον υπαρχει κοντα σου, χωρις εμποδια ενδιαμεσα... Μεχρι τωρα δεν το ξερα, και επι 1 χρονο πληρωνα το σατελαιτ, για να εχω απεριοριστο μονο 23:00-07:00 που κοιμομουν! 50€ το μηνα ! 21 λεπτά πριν, Al geo είπε Επαρχια (κι εγω δεν ηξερα οτι γινετε...) Σου τοποθετουν μια κεραιουλα, πολυ μικρη, εξωτερικα του σπιτιου, κι ενα μοντεμ, αν εχεις δικο σου απλα στο ρυθμιζουν. Και πιανεις απο μια μεγαλη κεραια δικη τους, αν κι εφοσον υπαρχει κοντα σου, χωρις εμποδια ενδιαμεσα... Μεχρι τωρα δεν το ξερα, και επι 1 χρονο πληρωνα το σατελαιτ, για να εχω απεριοριστο μονο 23:00-07:00 που κοιμομουν! 50€ το μηνα ! Οσο για την ειρωνια του madboχ... Να θυμασαι οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας! Και το σατελαιτ χωρις τηλεφωνικη γραμμη μου ερχοτανε, με δορυφορικο πιατο τυπου νοβα... Το να μη ξερεις οτι γινεται δεν ειναι κακο, το να ειρωνευεσαι για το αν θα απαντησω κι αν γινεται η οχι, καλυτερα πρωτα ψαξου, μετα μιλα. Ξερεις μιλας, δε ξερεις σιωπας! Απλα πραγματα! Αντε και καλο μηνα να εχουμε... Αααα!!! Στο σατελαιτ ειχε και τηλεφωνο, σταθερο!!! Κι αυτο απτο δορυφορικο πιατο!!! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Al geo είπε Επαρχια (κι εγω δεν ηξερα οτι γινετε...) Σου τοποθετουν μια κεραιουλα, πολυ μικρη, εξωτερικα του σπιτιου, κι ενα μοντεμ, αν εχεις δικο σου απλα στο ρυθμιζουν. Και πιανεις απο μια μεγαλη κεραια δικη τους, αν κι εφοσον υπαρχει κοντα σου, χωρις εμποδια ενδιαμεσα... Είναι αυτό που γραφτηκε παραπάνω 6 ώρες πριν, jkoukos είπε μόνο σε συνδέσεις FTTH ή WiFi, όπου έχουν παρουσία και παρέχουν τέτοια υπηρεσία μερικές μικρές εταιρείες
AKAKIOS1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2018 στις 8:54 ΠΜ, Al geo είπε Καλερα. Εγω σε σπιτι που νοικιασα προσφατα, επειδη ο οτε μου ζητησε 1.500€(για κατασκευη νεας γραμμης) αποφασισα να βαλω μονο ιντερνετ αλλου, με 12€ το μηνα, χωρις να υπαρχει γραμμη τηλεφωνου. Απεριοριστο και τρεχει καλα. Παλιοτερα θυμαμαι οτι μπορουσες να βαλεις μονο ιντερνετ κι οχι σταθερο κι ας ηταν με γραμμη. Για πες λεπτομεριες. Πηρες δηλαδη ιντερνετ ασυρματα. απο ποια εταιρεια? οι γνωστες απο οτι ξερω ΔΕΝ το κανουν. Μηπως ηταν κανενας ιδιωτης? πως λεγεται η εταιρεια? σε ποια περιοχη? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από AKAKIOS1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 9:55 ΠΜ, jkoukos είπε Σε ποια εταιρεία έκανες την σύνδεση; Ουδέποτε στο παρελθόν, αλλά και τώρα, δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή και ενεργή την τηλεφωνία με αριθμό κλήσης. Αυτό ισχύει σήμερα και στους 5 υπάρχοντες παραδοσιακούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους (Cosmote, Cyta, Nova, Vodafone και Wind). Καταρχας υπαρχει και το ιντερνετ με το κλασικο στικακι, οσο αφορα αυτο που λες οτι ουδεποτε υπηρξε ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη του οτε. Εγω τη συνδεση δεν την εκανα σε καποια απ αυτες τις εταιριες, γιατι οπως λες χρειαζεται τηλεφωνικη γραμμη, το εγραψα και παραπανω. Σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων το εκανα. Νομιμο ή παρανομο, με αφηνει αδιαφορη. Γι αυτο και δε θα επεκταθω σε περισσοτερα, δηλαδη περιοχη καταστημα κτλ... Το πως ακριβως δουλευει δε το γνωριζω, ξερω οτι δε μου κολλαει κ εχω απεριοριστο με 12€ το μηνα, κατι πιυ δε μου δινε καμια απο τις παραπανω γνωστες εταιριες... Μονο η φορθνετ δινει χωρις γραμμη, αλλα δεν ειναι απεριοριστο, κι ειναι και πανακριβο.
Doubt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Al geo είπε Καταρχας υπαρχει και το ιντερνετ με το κλασικο στικακι Το στικάκι που λες, φαντάζομαι εννοείς μέσω κινητής 3G ή 4G παίρνει κάρτα SIM με αριθμό κινητής. 1 ώρα πριν, Al geo είπε Μονο η φορθνετ δινει χωρις γραμμη, αλλα δεν ειναι απεριοριστο, κι ειναι και πανακριβο Ήξερα πως η Forthnet δίνει internet χωρίς χρόνο ομιλίας, πλέον λέγεται Nova ADSL24 & Nova VDSL50 http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_vdsl50/ Αν έχεις κι εσύ κάποιο λινκ για αυτό που εννοείς, εδώ είμαστε. by the way..πολύ καλή η λύση που βρήκες. Αν έχεις και μια αξιοπρεπή ταχύτητα στη σύνδεση σου, είσαι μια χαρά.
jkoukos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και αυτά της Nova προϋποθέτουν ύπαρξη ενεργής τηλεφωνικής γραμμή, απλά χωρίς προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, όπως έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη. Ακόμη και η δορυφορική σύνδεση που δίνει είναι με τηλεφωνία (όπως και ο ΟΤΕ). Επίσης, όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα πακέτα, απλά της Nova είναι φθηνότερο αν προπληρωθεί όλο το ποσό στην αρχή, διαφορετικά πάνω-κάτω είναι στα ίδια. Η ασύρματη σύνδεση που έχεις είναι νομιμότατη. Στο εξωτερικό είναι ευρέως διαδομένες, αλλά όπως και στην χώρα μας, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με τον κυριότερο να είναι κ καθαρή οπτική επαφή μεταξύ των 2 σημείων. Αρκετά μηνύματα πριν το πρώτο δικό σου, είχα αναφέρει για περιπτώσεις σαν την δικιά σου. Αλλά ο φίλος που άνοιξε το θέμα ζητούσε γραμμή DSL. 'Οσον αφορά την κινητή, πρέπει κάποιος να είναι κουφός ή τυφλός και να μην έχει καμία σχέση με το θέμα, για να μην γνωρίζει ότι σε αυτήν μπορείς να έχεις naked Internet (αλλά με ποιο κόστος). Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από jkoukos
andreas_1978 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έβαλα σήμερα πάνω στη γραμμή την vdsl50 Για να πειραματιστω ενα μόντεμ που έχω εδώ και κάποια χρονιά του ΟΤΕ ενα sagem το οποίο το είχα στην adsl 24 Πριν. Δεν δούλεψε στη Vdsl αυτό καθόλου βασικά συγχρονίζει στα 22150 και δεν έμπαινε ίντερνετ. Το έβγαλα και έβαλα πάλι το plus που είχα πριν στην αρχή κουμπωσε και αυτό στα 22150 και έγραφε κιόλας μέσα στης ρυθμίσεις 24 anex a. έστρωσε μετά από επανεκκίνησης και κουμπωσε στα 49999 όπως πριν. Αυτό όμως που κάνει μετά από ιλα αυτά είναι ο θόρυβος της γραμμής πήγε στα 17down και 18up. Ενω Πριν από όλα αυτά είχε 28 down και 32 up. Γνωρίζει κάποιος τι παίχτηκε ακριβώς και δεν ανεβαίνει εκεί που ήταν? Και έχω κάνει 2 φορές reset Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από andreas_1978
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11/2018 στις 6:33 ΜΜ, Doubt είπε Το στικάκι που λες, φαντάζομαι εννοείς μέσω κινητής 3G ή 4G παίρνει κάρτα SIM με αριθμό κινητής. Ήξερα πως η Forthnet δίνει internet χωρίς χρόνο ομιλίας, πλέον λέγεται Nova ADSL24 & Nova VDSL50 http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_vdsl50/ Αν έχεις κι εσύ κάποιο λινκ για αυτό που εννοείς, εδώ είμαστε. by the way..πολύ καλή η λύση που βρήκες. Αν έχεις και μια αξιοπρεπή ταχύτητα στη σύνδεση σου, είσαι μια χαρά. Καλημερα Εχω λινκ ειναι αυτο εδω.. http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/sat/sat20/ Απλα δε συμφερει... Δινει 20γκιγκα το μηνα, κι εχει μονο το βραδυ απεριοριστο. Και κοστιζει! Στις 8/11/2018 στις 8:29 ΜΜ, jkoukos είπε Και αυτά της Nova προϋποθέτουν ύπαρξη ενεργής τηλεφωνικής γραμμή, απλά χωρίς προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, όπως έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη. Ακόμη και η δορυφορική σύνδεση που δίνει είναι με τηλεφωνία (όπως και ο ΟΤΕ). Επίσης, όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα πακέτα, απλά της Nova είναι φθηνότερο αν προπληρωθεί όλο το ποσό στην αρχή, διαφορετικά πάνω-κάτω είναι στα ίδια. Η ασύρματη σύνδεση που έχεις είναι νομιμότατη. Στο εξωτερικό είναι ευρέως διαδομένες, αλλά όπως και στην χώρα μας, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με τον κυριότερο να είναι κ καθαρή οπτική επαφή μεταξύ των 2 σημείων. Αρκετά μηνύματα πριν το πρώτο δικό σου, είχα αναφέρει για περιπτώσεις σαν την δικιά σου. Αλλά ο φίλος που άνοιξε το θέμα ζητούσε γραμμή DSL. 'Οσον αφορά την κινητή, πρέπει κάποιος να είναι κουφός ή τυφλός και να μην έχει καμία σχέση με το θέμα, για να μην γνωρίζει ότι σε αυτήν μπορείς να έχεις naked Internet (αλλά με ποιο κόστος). Στη δικη μου περιπτωση ηρθε ο ανθρωπος, ανεβηκε στη σκεπη κ κοιταξε με τα κυαλια αν υπαρχη οπτικη επαφη με καποια αλλη απο τις κεραιες του, κι αφου το επιβεβαιωσε μας ειπε το οκ, διαφορετικα σου λεει δε γινεται και δε το βαζει. Ειχα γραψει παραπανω οτι δε ξερω αν ειναι νομιμο, ετσι υπεθεσα διοτι δεν υπηρξαν χαρτια να υπογραψουμε οπως γινεται συνηθως. Προφορικα τα καναμε ολα, γι αυτο υπεθεσα οτι ισως δεν ειναι.
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Al geo είπε Καλημερα Εχω λινκ ειναι αυτο εδω.. http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/sat/sat20/ Απλα δε συμφερει... Δινει 20γκιγκα το μηνα, κι εχει μονο το βραδυ απεριοριστο. Και κοστιζει! Αν δεις στο λινκ-->περισσότερα-->δώρα γράφει και μόντεμ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει αριθμό τηλεφώνου και χρησιμοποιείται για το upload. Τέλος πάντων, αφού βρέθηκε άκρη, ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα