gerassis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το oneplus 6 red 8/128. Το αγόρασα τον Ιούνιο στα 579€ από Πολωνία. Πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή που για τότε ήταν όντως Flagship killer. Η εμφάνιση όμως της επόμενης έκδοσης δεν προσφέρει κανενα επιπλέον χαρακτηριστικό περαν της καλύτερης οθόνης και της μεγαλύτερης μπαταριας. Όλο το hardware είναι ιδιου τυπου (Επεξεργαστης - μνημη - πισω καμερες) & λειπει το audio jack. Με τα Xiaomi που κυκλοφορούν δεν βλέπω να πουλάει καθόλου εκτός αν το pocofone βγει προβληματικό. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει το 6Τ καλύτερα να πάρει το 6αρη σε προσφορα από Κινεζομάγαζα γιατι τα 579€ του 6Τ είναι πια πολλα σε σχεση με αυτά που προσφερει ο ανταγωνισμος η να περιμενει τον Οκτώβρη που θα βγει το 7αρη με νέο hardware & ισως ασυρματη φορτιση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από gerassis 2
AntiCambeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, whoever81 είπε Meh. Ποτέ δεν θα πάρω κινητό πάνω από 6 ίντσες. Ορκίζομαι στο θεό της παντόφλας Migato. Είναι όχι από μένα. edit: Κατά τα άλλα κινητάρα προφανώς Λογικά έχεις ως όριο τις 5-5.5".Ομως υπάρχουν κινητά με μεγάλα bezel που στις 5" έχουν το ίδιο μήκος με 5.5" και σε 5.5" το ίδιο με 6".Βλέπε Iphone. Το να έχεις κινητό 5-5.5" είναι μικρό σε μήκος μόνο αν έχει μικρά bezels.
zodiacskipper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Άμα είναι να ανέβηκε κατά 400 η μπαταρία , χαλάλι η θύρα. Μέσα στο κουτί θα έχει ακουστικά ?
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Να μαι και εγώ.... Σ'ωραίος
Ipap0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, sakis92 είπε deal breaker το μεγεθος (Για εμενα) Κατα τα αλλα πολύ ωραίο. Συμφωνώ απόλυτα. Φτάνει με τα κινητά-τηλεοράσεις.
Akalas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Εγώ που έχω το oneplus 6 μου αρέσει πιο πολύ το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί δεν χρειάζεται να πατάω το power button
sikla Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακουω για Huawei οτι ειναι πιο μπροστα κτλ.. Πως συγκρινει καποιος τηλεφωνο 1000Ε με ενα στα 550? Σοβαρολογουμε? Για την τιμη του, ειδικα τα 8GB ram με 256gb μνημη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Μην κανουμε ανουσιες συγκρισεις, ελεος. Ειναι εξαιρετικο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οθοναρα για το μεγεθος του, ανεβασαν μπαταρια. Οταν η apple σου προσθετει απο το 7 στο 8 μια ασυρματη φορτιση μονο (ουσιαστικα) και εναν ασυρματο φορτιστη που κανει 200Ε ξαφνικα ολα cool... Οταν το 6Τ βγαζει οντως σημαντικες λειτουργιες υπαρχει γκρινια. Αδιαβροχοποιηση ζηταει ο αλλος. Δεν νομιζω να υπαρχει αντιστοιχο σε 550Ε απλα πραγματα. -Το οτι δεν εχει θυρα 3.5mm δεν ειναι αρνητικο για ολους, Εγω που εχω iphone X πλεον μονο με ασυρματα λειτουργω αρα μου ειναι αδιαφορο. -Τα Invitation codes ειναι μονο για αξεσουαρ και καλως υπαρχουν γιατι εκτος απο το οτι παιρνουν εκπτωση μερικοι χρηστες και οχι ολοι, ειναι και ενα ωραιο (για καποιους) κολπο μαρκετινγκ. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από sikla
froyd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Εγγύηση θα έχει στην Ελλάδα με επίσημη αντιπροσωπεία;
dali13gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Έχουμε μετρήσεις από την ταχύτητα του αποθηκευτικού χώρου στο 6αρι;
Koukoz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, spirostgm είπε Και γιατι να μην παρει καποιος το XZ3 Διότι δυστυχώς αν και λάτρης της μαμάς SONY έχουν μείνει πολύ πίσω... άσε που τα σκάτωσαν με την ram αλλά και την χάλια διαχείριση στην μπαταρία.
omrtlegol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2018 στις 8:47 ΜΜ, Fulgore είπε Δεν πληρωνεις ομως στο S9+ μονο την θυρα ακουστικων. Πληρωνεις την 2κ Super Amoled Οθονη που ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο τις καλυτερες της αγορας. Πληρωνεις την αδιαβροχοποιηση(ip68) Πληρωνεις στερεο υλοποιηση Πληρωνεις ενα κινητο χωρις notch by default. Πληρωνεις μια εταιρεια η οποια εχει παντου ακομα και στην χωρα μας service,επισημη αντιπροσωπεια και φυσικα απειρα κυριολεκτικα αξεσουαρ απο ολες τις εταιρειες(θηκες,τζαμακια,screen protector). Πληρωνεις καλυτερη overall καμερα. Εχει πολλα κουσουρια βεβαια η Samsung στα κινητα της δεν ειναι ολα ροδινα,αλλα προσφερει πλεον παρα πολλα στα χρηματα αυτα. θέλω εδώ και καιρό να φύγω απ τη samsung (Λόγω των spikes και του lag) αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω συσκευή που να τα macharei . Το 6τ ομολογώ οτι φτάνει πολύ κοντά. Έβαλε επιτελούς micro sd , έφτιαξε κάπως το άσχημο notch έφτιαξε την κάμερα το βράδυ κλπ, αλλά 600 ευρώ για κινητό χωρις IP68 δεν δίνω και επίσης απο την οθόνη της samsung δύσκολα ξεκολλάς. Αυτό το lag βέβαια ... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από omrtlegol 1
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, omrtlegol είπε Το 6τ ομολογώ οτι φτάνει πολύ κοντά. Έβαλε επιτελούς micro sd To Oneplus6t δεν υποστηριζει micro sd καρτα.
omrtlegol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε To Oneplus6t δεν υποστηριζει micro sd καρτα. Όντως. Τα rumors έλεγαν άλλα και μπερδεύτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα