Trapple Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος από που μπορούμε να προμηθευτούμε αξεσουάρ για το Apple Watch 4. Προστασία οθόνης ψάχνω αλλά δεν βρήκα πουθενά. Εύχαριστω πολύ.
iYannis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Από εδώ χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση είναι αξιόπιστος αποστολή την επαύριο με courier
Trapple Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εύχαριστω για την άμεση απάντηση. Αλλά δεν έχει για το 4. Ξέρεις εάν ταιριάζουν τα τζαμακια από το 3 στο 4;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 19 hours ago, trapezanlidis said: Εύχαριστω για την άμεση απάντηση. Αλλά δεν έχει για το 4. Ξέρεις εάν ταιριάζουν τα τζαμακια από το 3 στο 4; Μην κάνεις το λάθος και βάλεις αυτά τα εκτρώματα πάνω στο apple watch. Τα πιο φθηνά ειδικά καταστρέφουν την αίσθηση της οθόνης και δεν ακολουθούν τις καμπύλες στα πλαϊνά. Επιπλέον αλλάζει η αίσθηση στο touch και την απόκριση. Αν είσαι τυπικά προσεκτικός, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το watch. Τα περισσότερα σημάδια δεν γίνονται στην επιφάνεια της οθόνης αλλά στα πλαϊνά της που κάνει την καμπύλη και ενώνεται με το μέταλλο και προκαλούνται από τυχαίες επαφές σε έπιπλα, τοίχους και άλλες σκληρές επιφάνειες. 1 1
Trapple Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Όσο για αυτο δεν έχεις άδικο οντως το χαλαει πολυ η μεμβρανη το ρολοι αλλα εισαι μεσα στο αγχος μη βρει πουθενα μονιμως. τελος παντων ειναι το κλασσικο τιμημα του να εχεις συσκευη apple. Μάλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σου παντως και θα το αφησω έτσι! Ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν φορούσα ρολόι, το φορούσα με τη μεριά τής οθόνης προς τα μέσα*. Μου είχε μείνει απ' το άγχος που είχα μην πάθει τίποτα το ψηφιακό SEIKO, με alarm και φωτάκι (!) και για να μην πολυφαίνεται. Μιλάω για το 1979, μου το είχαν φέρει από Japan. Το φορούσα και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο! Ο πατέρας μου μού έλεγε να μην το φοράω έξω και μου κόψουν κάνα χέρι! *π.χ. Spoiler Sorry για το off-topic 🙂 Καλημέρα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb
aloukos3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 6:07 ΜΜ, Trapple είπε Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος από που μπορούμε να προμηθευτούμε αξεσουάρ για το Apple Watch 4. Προστασία οθόνης ψάχνω αλλά δεν βρήκα πουθενά. Εύχαριστω πολύ. Παιδιά Εχω Apple Watch Series 4 44mm Space Grey και βρήκα λύση με την μια Θα πατέ σε κάποιο κατάστημα media markt και θα ζητήσετε την αντικρουστικη μεμβράνη της ZAGG και δεν φαίνεται καθόλου και εχει 6 μήνες εγγύησής στην περιπτωση που ξεκολλήσει και προστατεύει το ρολόι απο χτυπήματα τυχαία γενικά. Ειναι ακριβός κομμένη σε μηχανάκι ειδικό και σας την περνάνε επιτόπου και εχει κόστος 12 ευρώ
Trapple Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν πήγα media market χθες και πέρασα αυτήν την μεμβράνη. Είναι πραγματικά πολύ καλή και δεν φαίνεται καθόλου. Ούτε στην αίσθηση το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει. 7€ με χρέωσαν και την έκοψαν επιτόπου σε ένα ειδικό μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις