ntritzt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πριν από λίγο καιρό o οτε μας έκανε μια καλή προσφορά (σε μένα και στον γαμπρό μου) όποτε αλλάξαμε και οι 2 από forthnet σε οτε, πάντα μιλάμε για adsl .Για τον γαμπρό μου, που έχει και το μεγάλο πρόβλημα θα αναφερθώ παρακάτω Εγώ έχω μια μικρή μείωση, με 14+ που έπαιζα ,τώρα είμαι σε 11 με 12 . Γενικά δεν είχα πρόβλημα ποτέ με την γραμμή μου ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα . Και η ερώτηση τώρα είναι η εξής . Αν και τι μπορώ να ζητήσω από τον οτε για να ανέβει παραπάνω η ταχύτητα ,( φαντάζομαι έχει να κάνει ότι με την forthnet με είχαν σε interleave) . Η δεύτερη φωτογραφία είναι με το ρουτερ του οτε αλλά πριν γίνει η αλλαγή σε οτε . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από ntritzt
jkoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Η διαφορά στον συγχρονισμό έχει να κάνει πρώτον με το Fastpath που έχεις τώρα (καλύτερη απόκριση) έναντι του Interleaved πριν, αλλά και του SNR, που στον ΟΤΕ η μικρότερη τιμή που βάζει είναι το 8-9 ενώ η Nova το κατεβάζει στο 6. Μια χαρά είναι η γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα