Dark_son20 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Panagiotis!! τι κατανάλωση έχεις στην τετραμηνια? volterra δεν έχω πάγιο, 0.0790 ημέρα και 0.0661 νύχτα ,η ΟΤΣ είναι στο 70 με αποτέλεσμα να ανοίγει σπάνια. μια φορά μόνο την έχω δει και ήταν 3.54 euro για 963kwh σε αντίθεση με την Elpedison που της άλλαζε τα φώτα με κατανάλωση 900kwh το μήνα το χειμώνα και 550-600 το καλοκαίρι η ΔΕΗ θα μου έπινε το αίμα στην τετραμηνία Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Dark_son20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, bjj-p είπε πιστευω αξιζει μονο αν εισαι δεη και εχεις μονιμα καταναλωση πανω απο 2000 κιλοβατωρες το τετραμηνο. σε αλλη περιπτωση το συνολικο οφελος δεν θα σε σωσει..και δεν συμφερουν ολες οι προσφορες των εταιρειων,. περισσοτερο προσοχη θελουν αυτες που εχουν μεγαλη δεσμευση. βεβαια, οι εποχες ειναι δυσκολες, ο καθενας προσπαθει να γλιτωσει απο παντου. οποτε και τα 30 -40 ευρω ετησιο οφελος για καποιον ισως αξιζει. Ναι, να εχεις (ας πουμε) 2000-3000 κιλοβατωρες και να γινει ενα μπαμ στην τιμη του ρευματος και να σου βγει η ΟΤΣ χρυσαφι. Μεγαλο το ρισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει οικια που εχει 2000-3000 kwh? Και να υπαρχει δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι τους απασχολουν τα χρηματα. 4μελης οικογενεια με φουρνους ανα δυο μερες, πληντυρια,σιδερα, θερμοσιφωνα και ταχυθερμοσιφωνακι (οπου δουλευει κάθε μερα για μπανια) και δεν φτανουμε καν τις 1800... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Υπαρχει οικια που εχει 2000-3000 kwh? Και να υπαρχει δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι τους απασχολουν τα χρηματα. 4μελης οικογενεια με φουρνους ανα δυο μερες, πληντυρια,σιδερα, θερμοσιφωνα και ταχυθερμοσιφωνακι (οπου δουλευει κάθε μερα για μπανια) και δεν φτανουμε καν τις 1800... Χωρίς θέρμανση από ηλεκτρική ενέργεια όμως ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Χωρίς θέρμανση από ηλεκτρική ενέργεια όμως ε ; Ναι ναι πετρελαιο... Ανεβαζει τοσο πολύ το κοστος όμως?Αντε τους δυσκολους μηνες να καψεις άλλες 300?500 αν εισαι συνεχεια στο σπιτι...Πως θα φτασεις όμως 2500-3000. Εκτος αν είμαι τελειως εκτος στους υπολογισμούς μου και καινε πολλες παραπανω kwh τα air condition,οι θερμοπομποι κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ανεβαζει τοσο πολύ το κοστος όμως?Αντε τους δυσκολους μηνες να καψεις άλλες 300?500 αν εισαι συνεχεια στο σπιτι...Πως θα φτασεις όμως 2500-3000. Εκτος αν είμαι τελειως εκτος στους υπολογισμούς μου και καινε πολλες παραπανω kwh τα air condition,οι θερμοπομποι κτλπ. Αν παίζεις με 2 ηλεκτρικά καλοριφέρ θες 4 kW την ώρα Κάνε τώρα τους υπολογισμούς και δες που μπορεί να φτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Υπαρχει οικια που εχει 2000-3000 kwh? Και να υπαρχει δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι τους απασχολουν τα χρηματα. 4μελης οικογενεια με φουρνους ανα δυο μερες, πληντυρια,σιδερα, θερμοσιφωνα και ταχυθερμοσιφωνακι (οπου δουλευει κάθε μερα για μπανια) και δεν φτανουμε καν τις 1800... Αν εχεις θερμανση με ρευμα τις ξεπερνας τις 2000 και ακουμπας τις 3000, εγω στο σπιτι εχω θερμοπομπους και air condition για θερμανση και τον χειμωνα ειμαι στις 2500+ κιλοβατωρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Αν παίζεις με 2 ηλεκτρικά καλοριφέρ θες 4 kW την ώρα Κάνε τώρα τους υπολογισμούς και δες που μπορεί να φτάσεις να πουμε 4 ωρες την μερα?16kw την ωρα. Αρα το μηνα 500. Αρα πας στα 2200 η και πιο κατω. Γιατι ξαναλεω χρησιμοποιώ καμια ωρα την μερα ταχυθερμοσιφωνακι που καιει τα μαλλια της κεφαλης μου...Όπως και να εχει ειμαστε μακρυα από τα 3000 που γραφτηκε η τα 2500. Τωρα αν μιλαμε ότι ο άλλος εχει 5-6μελη οικογενεια με 3 ηλεκτρικα καλοριφες έναν θερμοπομπο 4ωρες την μερα θερμοσιφωνα, σιδερα φουρνους κτλπ. Ναι φτανει ανετα τις 3000. Για να εχει όλα αυτά υποθετω όμως ότι εχει καπως πιο λυμμενα τα οικονομικα του και ισως να μην ψαχνει καν εναλλακτικο παροχο η να μην ξερει τι είναι και να κοροιδευει. Παντως το συμπερασμα είναι ένα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μονολεκτικη απαντηση αν οι εναλλακτικοι είναι καλοι η κακοι και αν συμφερουν την τσεπη μας η όχι. Πρεπει να το εξετασει ο υποψήφιος πελατης από πολλες σκοπιες και να ριξει αρκετο διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε να πουμε 4 ωρες την μερα?16kw την ωρα. Αρα το μηνα 500. Αρα πας στα 2200 η και πιο κατω. Ναι αλλά αυτός που καίει ας πούμε 2000 το 4μηνο για θέρμανση δεν έχει και τα υπόλοιπα ; Για πλάκα είναι άλλες 250 kwώρες το μήνα Άρα το 3000 δεν είναι τόσο μακρινό νούμερο Οι 4 ώρες με 4 kW τη μέρα σε ένα έστω παλιό σπίτι 75-80 τμ μη φανταστείς ότι κάνουν και τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ναι, να εχεις (ας πουμε) 2000-3000 κιλοβατωρες και να γινει ενα μπαμ στην τιμη του ρευματος και να σου βγει η ΟΤΣ χρυσαφι. Μεγαλο το ρισκο. ποσο μεγαλο μπορει να ειναι αυτο το μπαμ; στατιστικα εχει γινει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Υπαρχει οικια που εχει 2000-3000 kwh? Και να υπαρχει δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι τους απασχολουν τα χρηματα. 4μελης οικογενεια με φουρνους ανα δυο μερες, πληντυρια,σιδερα, θερμοσιφωνα και ταχυθερμοσιφωνακι (οπου δουλευει κάθε μερα για μπανια) και δεν φτανουμε καν τις 1800... Υπαρχουν σπιτια που χρησιμοποιουν για θερμανση ηλεκτρικα σωματα,air condition Kumtel κτλ. Εκει να δεις πως ανεβαινουν οι KW στις Kumtel που ειναι 2400W... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ναι αλλά αυτός που καίει ας πούμε 2000 το 4μηνο για θέρμανση δεν έχει και τα υπόλοιπα ; Για πλάκα είναι άλλες 250 kwώρες το μήνα Άρα το 3000 δεν είναι τόσο μακρινό νούμερο Ναι δικιο εχεις σε αυτό... Δεν το υπολογισα καλα. Οποτε αυτους τι τους συμφερει? Εναλλακτικούς ή ΔΕΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι δικιο εχεις σε αυτό... Δεν το υπολογισα καλα. Οποτε αυτους τι τους συμφερει? Εναλλακτικούς ή ΔΕΗ? Τι να σου πω, προσωπικά αν είχα τόσο μεγάλες καταναλώσεις θα πήγαινα είτε ΕΛΤΑ υπό τη προϋπόθεση ότι εξακολουθούν να μην χρεώνουν ΟΤΣ είτε volterra που έχει αρκετά υψηλή OTΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για κάτω από 2000 kWh το τετράμηνο, όποιος έχει νυχτερινό ρευμα και το χρησιμοποιεί ορθολογικά + αν παίρνεις το 15% έκπτωση από ΔΕΗ.. δεν συμφέρει να αλλάξεις.. μπορεί να σου βγει ένα κέρδος 20-30 ευρώ το έτος... Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να πάω στον ιδιώτη για 30€ το χρόνο κέρδος και να φάω καμία άλλη κρυφή χρεωση. Επίσης καλό είναι να δείτε ετήσια κατανάλωση και όχι μόνο το 4μηνο του χειμώνα για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από tounion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εν τω μεταξυ σε συνομιλια με την protergia πριν 10 μερες αφου ειδε και η ιδια ότι η διαφορα μας είναι 2ευρο τον μηνα αρχισε τα επιχειρηματα του τυπου " Από 1η Οκτωβριου χρεωνει η ΔΕΗ τον φακελο 1 ευρο" της λεω το παιρνω ηλεκτρονικα και το πληρωνω ηλεκτρονικα και μαλιστα δεν πληρωνω ουτε προμυθια στην τραπεζα. Μετα μου λεει " Δεν εχετε οικολογικη συνειδηση?Η ΔΕΗ κανει πολύ κακο στην ατμοσφαιρα ενώ εμεις χρησιμοποιούμε ανεμογενητριες." Της απανταω δεν με ενδιαφερει δουλευω σε εταιρια που φτιαχνουμε τετοιου είδους παρκα και αλλα οποτε από οικολογικη συνειδηση είμαι μια χαρα με τον εαυτο μου. Και τελος μου ανεφερε την καραμελα ότι θα κοπει η εκπτωση συνεπειας οπου εκει ελαβε απαντηση ότι το ιδιο μου λενε ολοι από τον Σεπτεμβριο του 18 και ακομα περιμενω. Ασε που όταν γινει βαζω στοίχημα ότι θα αυξήσετε και εσεις τις τιμες σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις