DAIDALUS0084 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, nvel είπε δεν ειμαι σημαντικός αλλά ποιο έξυπνος από εσένα αφού διαθέτω την ικανότητα χρήσης του google Ελπίζω να γνωρίζεις πως να κάνεις αναζήτηση κείμενου σε ένα pdf αν νομιζεις οτι κατι τετοιο σε καθιστα πιο εξυπνο τοτε εκτος απο κομπλεξικος πιθανοτατα εισαι και κουτος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, nvel είπε αν είχες διαβάσει την σύμβαση του υπέγραψες θα ήξερες την χρέωση Ωστοσο η συμβαση πολλες φορες απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα...πχ αν δεις ολα τα συμβολαια αναφερουν την χρεωση και τον υπολογισμο της Ο.Τ.Σ. στο τελικο ποσο που πληρωνει ο χρηστης παρολαυτα η απορροφηση της απο την καθε εταιρια αποτελει μεσο διαφημισης...Οποτε ο καταναλωτης τι θα πρεπει να πιστεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ο πελάτης συμφωνεί υπογράφοντας την σύμβαση με την εταιρεία ότι δέχεται τις χρεώσεις που περιλαμβάνει η σύμβαση και η εταιρεία έχει την ευχέρεια να μην τις χρεώνει κατά το δοκούν, όμως αν τις χρεώσει κάποια στιγμή ο πελάτης δεν μπορεί να απορεί για αυτές τις χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τους καλεσα σημερα και ζητησα εξηγησεις για την συγκεκριμενη χρεωση,μου ειπαν θα το κοιταξουν και θα δουν τι μπορουν να κανουν, μετα απο δυο ωρες με καλεσαν παλι πισω ακυρωσαν την συγκεκριμενη χρεωση και μου εκαναν και προσφορα ακομα χαμηλοτερη στην τιμη κιλοβατορας χωρις να το ζητησω καν... εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα μου κανει εντυπωση η περιεργη αντιδραση τους! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από DAIDALUS0084 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 btw, και για να μείνω στο τίτλο του νήματος, είδα ότι η Πετρογκάζ αλλά και η Elpedison (η πρώτη δωρεάν, η 2η με 1,5 €/μήνα) προσφέρουν προγράμματα χωρίς ρήτρα ΟΤΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Αρκετες αρχιζουν και δινουν αυτη την δυνατοτητα αλλα ανεβαινει πολυ το μηνιαιο παγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε Τους καλεσα σημερα και ζητησα εξηγησεις για την συγκεκριμενη χρεωση,μου ειπαν θα το κοιταξουν και θα δουν τι μπορουν να κανουν, μετα απο δυο ωρες με καλεσαν παλι πισω ακυρωσαν την συγκεκριμενη χρεωση και μου εκαναν και προσφορα ακομα χαμηλοτερη στην τιμη κιλοβατορας χωρις να το ζητησω καν... εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα μου κανει εντυπωση η περιεργη αντιδραση τους! κατι βρωμαει στην υποθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, tata22 είπε Αρκετες αρχιζουν και δινουν αυτη την δυνατοτητα αλλα ανεβαινει πολυ το μηνιαιο παγιο Η Πετρογκάζ δεν έχει καθόλου https://www.petrogazenergy.gr/paketo/reyma-gia-to-spiti/red-home-night-fixed Βέβαια δεν έχει τις τρελλές εκπτώσεις που έχουν κάποιοι άλλοι, αλλά έχεις μια στάνταρ οικονομία, χωρίς να ανησυχείς μη σου έρθει κάνα μπουγιουρντί... Εγώ σκέφτομαι να πάω εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Η protergia που μιλησα πριν 2-3 ημερες ηθελε 3.9 τον μηνα παγιο και 4 τον μηνα για να εγγυηθουν ότι δεν θα εχω ΟΤΣ. Αρα ~32 ευρο τον μηνα παραπανω...Γιατι δεν βαζουν αυτά τα ποσα στην κιλοβατορα και από το να λενε εχουμε "τοση εκπτωση" να λενε εχουμε λιγοτερη εκπτωση αλλα είναι πραγματικη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Τι ΦΠΑ υπολογιζουμε πλεον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 6% μου έχει έρθει εκκαθαριστικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Καλύτερα να περιμένετε γτ είναι υποχρεωτικό κ οι υπόλοιπες εταιρίες να βγάλουν πρόγραμματα σταθερού παγίου χωρίς ΟΤΣ οπότε φαντάζομαι ότι θα προκύψουν κ άλλες ευκαιρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, bill999r είπε Καλύτερα να περιμένετε γτ είναι υποχρεωτικό κ οι υπόλοιπες εταιρίες να βγάλουν πρόγραμματα σταθερού παγίου χωρίς ΟΤΣ οπότε φαντάζομαι ότι θα προκύψουν κ άλλες ευκαιρίες. Ωπ δε το ήξερα αυτό Θα το πάω από Σεπτέμβρη τότε, δε χάθηκε ο κόσμος Thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Για όσο καιρό οι χρεώσεις τους είναι σπαζοκεφαλιά με πάγια , κρυφές χρεώσεις ΟΤΣ κ.λ.π. που μπορεί να μπουν μπορεί να μη μπουν δεν το κουνάω από τη ΔΕΗ. Έχω πολλά άλλα προβλήματα στο κεφάλι μου από το να κάθομαι κάθε τόσο και να τρέχω στο ρολόι να δω πόσες είναι οι κιλοβατώρες και να κάνω υπολογισμούς αν αυτό το δίμηνο θα κερδίσω ή θα χάσω 5 ευρώ. Όταν οι χρεώσεις τους γίνουν τίμιες τότε θα τα πούμε.Μέχρι τότε θα τους κλείνω το τηλέφωνο στα μούτρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ωπ δε το ήξερα αυτό Θα το πάω από Σεπτέμβρη τότε, δε χάθηκε ο κόσμος Thanks ! Λόγω ΟΤΣ έχει παρέμβει η ΡΑΕ και τους έχει υποχρεώσει να προσφέρουν κ πακέτα σταθερού παγίου. Βέβαια αυτά τα πακέτα θα είναι ακριβότερα αλλά τουλάχιστον δεν θα έρχεται κεραμίδι με κάθε λογαριασμό. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από bill999r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις