Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ρεύματος - Ρήτρα ΟΤΣ

AristidisZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Nauths είπε

Ξεκάθαρο εννοώ δεν έχω δει χρεώσεις, άλλες από αυτές που συμφώνησα.

όλες οι εταιρίες έχουν ότι χρεώσεις έχει συμφωνήσει ο πελάτης, το αντίθετο είναι παράνομο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, nvel είπε

όλες οι εταιρίες έχουν ότι χρεώσεις έχει συμφωνήσει ο πελάτης, το αντίθετο είναι παράνομο

Ναι αλλά έχω διαβάσει για παρατυπίες στη ΟΤΣ. 

3 ώρες πριν, Nauths είπε

Σου καπέλωσε πολύ το λογαριασμό η ΟΤΣ;

Οχι, συνολικά 6,5€ για 2 μήνες που εφαρμόστηκε, με αντίστοιχη κατανάλωση 1900KWh. Γενικά είμαι ευχαριστημένος.

1 ώρα πριν, nvel είπε

Καλά, όταν πρωτοπήγα στην ΗΡΩΝ, οι πρώτοι 7 λογαριασμοί ήταν ό,τι να 'ναι. Λάθος χρεώσεις σε σχέση με το συμβόλαιο, λάθος υπολογισμός ρήτρας ΟΤΣ, ό,τι να ναι κατανάλωση. Και τους τα έλεγες και δεν καταλάβαιναν. Τραγικοί, δεν ξέρω αν τα φτιάξανε.

Καλησπερα σε ολους τους Συνφουριτες Προβληματιμο συνεχεια .Γνωριζει κανεις εαν οπ υπολογισμος χρεωσεις ΟΤΣ  απο τους ενναλακτικους παροχους ειναι ιδιο η εαν αλλαζει απο παραοχο σε παροχο ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα ..Ολοι θα παρατηρησατε στον προτελευταιο Εναντι λογαριασμο της ΔΕΗ να εχει χρεωθει εικονοκο ρευμα και εικονικες ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ  ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Απο Εκαθθαριστικο που λαβατε (οσοι λαβατε) ειδατε τιποτα περιεργο ?

Εγω ειχαπληρωσει 69€ Εναντι και στον Εκκαθαριστικο ελεγε - 75€ Εναντι 

και οι ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ  ΧΡΕΩΣΕΙΣ ηταν αρκετα υψηλες παρολο που ειχε πληρωθει στον Εναντι ενα ποσο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους προχτες μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος της watt and volt στο μαγαζι μου και ειχε μια χρεωση χρεωση εκπομπων co2, εντωμεταξυ εψαξα ολους τους προηγουμενους λογαριασμους που ειχα μεχρι των προηγουμενο μηνα απο την δεη ποτε δεν υπηρχε τετοια χρεωση... ειναι νομιμο? τι ειναι αυτο?

Επεξ/σία από DAIDALUS0084

45 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

καλησπερα σε ολους προχτες μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος της watt and volt στο μαγαζι μου και ειχε μια χρεωση χρεωση εκπομπων co2, εντωμεταξυ εψαξα ολους τους προηγουμενους λογαριασμους που ειχα μεχρι των προηγουμενο μηνα απο την δεη ποτε δεν υπηρχε τετοια χρεωση... ειναι νομιμο? τι ειναι αυτο?

ειναι μεγαλη?

3 λεπτά πριν, nvel είπε

αν είχες διαβάσει την σύμβαση του υπέγραψες θα ήξερες την χρέωση

Τωρα με την απαντηση που εδωσες νοιωθεις πιο σημαντικος απο πριν? ρωτησα κατι για οποιον γνωριζει και ειναι διατεθημενος να απαντησει με διαθεση βοηθειας οποιος εχει διαθεση να το παιξει εξυπνος  προτιμω να κατσει να ξαναδιαβασει τις δικες του συμβασεις μιας και εγω απ οτι φαινεται  δεν διαβασα προσεχτικα την δικη μου......

δεν ειμαι σημαντικός αλλά  ποιο έξυπνος από εσένα  αφού διαθέτω την ικανότητα χρήσης του google Ελπίζω να γνωρίζεις πως να κάνεις αναζήτηση κείμενου σε ένα pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...