Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 10:53 ΠΜ, energy52 είπε

Σημερα μου ρθε ο εκκαθαριστικος απο την ΗΡΩΝ για συνολο 3.500KW με χρεωσαν ρητρα  ΟΤΣ 66,90...πολλα δεν ειναι;;

τους πηρα τηλ. μου λεει μια κοπελια εφαρμοζεται ρητρα σε ολους τους παροχους καθοτι σαν κρατος αυτο τον χειμωνα ξεπεραστηκε η ζητηση σε σχεση με την παραγωγη,οποτε εισαγαμε ρευμα..με αλλα λογια παει περιπατο η υποτιθεμενη εκπτωση σε σχεση με ΔΕΗ...Βεβαια αυτη μου ειπε πως και στην ΔΕΗ εφαρμοζεται αλλα μπορει να το γραφουν αλλιως.. Ετσι ειναι;

Εγω ειμαι ΕΛΤΑ εδω και καιρο,δεν εχω καμια χρεωση ΟΤΣ

Η ΔΕΗ δεν χρεωνει ΟΤΣ αλλα μειωσε την εκπτωση συνεπειας

9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τα ΕΛΤΑ είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ΔΕΗ, οικονομικά...

Δεν παιζει κανενα ρολο,ο καταναλωτης πληρωνει την εταιρεια και αυτη ας κανει οτι νομιζει

Αν καταρρευσει η εταιρεια,θα μεταφερθει αυτοματα στη ΔΕΗ ή αλλο παροχο χωρις να πληρωσει κατι δευτερη φορα 

Ειναι βεβαια πολυ δυσκολο να αφεθουν τα ΕΛΤΑ να καταρρευσουν,σκεφτειτε οτι η τροικα δεν αφησε ενα σουπερμαρκετ (καρφουρ) να πτωχευσει τελειως,και εσπευσε να κανει σχεδιο διασωσης με αλλον ιδιοκτητη

• Like 1
  • Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τα ΕΛΤΑ είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ΔΕΗ, οικονομικά...

4 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Εγω ειμαι ΕΛΤΑ εδω και καιρο,δεν εχω καμια χρεωση ΟΤΣ

Η ΔΕΗ δεν χρεωνει ΟΤΣ αλλα μειωσε την εκπτωση συνεπειας

Δεν παιζει κανενα ρολο,ο καταναλωτης πληρωνει την εταιρεια και αυτη ας κανει οτι νομιζει

Αν καταρρευσει η εταιρεια,θα μεταφερθει αυτοματα στη ΔΕΗ ή αλλο παροχο χωρις να πληρωσει κατι δευτερη φορα 

Ειναι βεβαια πολυ δυσκολο να αφεθουν τα ΕΛΤΑ να καταρρευσουν,σκεφτειτε οτι η τροικα δεν αφησε ενα σουπερμαρκετ (καρφουρ) να πτωχευσει τελειως,και εσπευσε να κανει σχεδιο διασωσης με αλλον ιδιοκτητη

Αυτό ακριβώς... 

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, vagos789 said:

Ναι αλλά όταν γυρίσει αυτόματα στην ΔΕΗ δεν θα είναι με το κλασικό normal τιμολόγιο αλλά με άλλο επειδή έγινε αυτό το "fallback"...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι αλλά όταν γυρίσει αυτόματα στην ΔΕΗ δεν θα είναι με το κλασικό normal τιμολόγιο αλλά με άλλο επειδή έγινε αυτό το "fallback"...

Δηλαδη θα υπαρχει τιμωρητικο τιμολογιο; Ελατε τωρα,μην λεμε οτι να ναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, vagos789 said:

Δηλαδη θα υπαρχει τιμωρητικο τιμολογιο; Ελατε τωρα,μην λεμε οτι να ναι.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promitheutis-teleutaiou-katafugiouJul23201853758113PM

Μπορεί και να έχω καταλάβει λάθος, αλλά για να λέει τιμολόγια της ΔΕΗ + προσαυξήσεις, μάλλον είναι διαφορετικά.

Δημοσ.

Ναι μαλλον δικιο εχεις,υπαρχει μια προσαυξηση πχ 10%, αλλα μπορεις να αλλαξεις προμηθευτη οποιαδηποτε στιγμη

Δημοσ.

Παντως ΕΛΤΑ δεν εχω σκοπο να παω !! - Εαν καποιος αλλος συμφουριτης εχει να προτεινη κατι αλλο !! Θα βοηθησει πολυ Ποσο περισσοτερο και εχει καποια εταιρεια και ειναι ευχαριστημενος 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tata22 είπε

Περριτο να σας πω οτι αποβλακωθει στο διαβασμα Εαν καποιος μπορει να μου πει μια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιατερα 

Ειμαι στην ΔΕΗ και Παραθετω τα παρακατω στοιχεια 

4μηνη καταναλωση 

1231Kwh ημερησιο  και 323Kwh Νυστερινο 

Ετησια καταναλωση 

2018 --> 3259Kwh ημερησιο  και 842Kwh Νυστερινο  

2017 --> 3497Kwh ημερησιο  και 879Kwh Νυστερινο 

Η βλέψεις μου ειναι για Protergia λογω αξιοπιστιας και τιμης με 3.9€ μηνιαιο παγιο ΠΩς το βλεπετε σαν λυση .Ενημερωτικα σε δυσκολους καιρους μετραμε και το 5€ 

Οικιακό - 30% 0,06286H

0,05619N

Νομιζω πως καθεσαι στην ΔΕΗ. πες μας τιμες kwh στην ΔΕΗ και στην Protergia. 

Αλλα με το καλημερα εχεις 14 ευρο το 4μηνο παραπανω παγιο...Αρα πρεπει η kwh να υπερκαλυψει αυτη την διαφορα για να εχεις ενα υποτιπωδες κερδος.

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλάξει volterra από Φλεβάρη, βέβαια οι καταναλώσεις μου είναι αστείες της τάξεως των 400-500kwh το 4μηνο. Την πέτυχα πριν κατεβάσει την ΟΤΣ στα 60€. Ήταν 70€. Ότι είπαμε έρχεται στους λογαριασμούς, συν το γεγονός ότι πήρα την εγγύηση πίσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει ΟΤΣ ενώ το 10% επιπλέον παρέχεται κανονικά.

Δημοσ.

Ερώτηση, έστω οτι θελω να κάνω νέα σύνδεση σε σπιτι που θα νοικιάσω. Πρέπει πρώτα να έχω ΔΕΗ και μετά να βάλω ενναλακτικό πάροχο?

Επίσης νομίζω οτι στην Elpedison έχω έξτρα έκπτωση 30% λόγω του οτι εργαζομαι σε εταιρεια ενος ομίλου του σχήματος. Αξίζει για ένα σπίτι 60τμ και χωρις μεγάλη κατανάλωση, ή να πάω ΔΕΗ κλασσικά? 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Ερώτηση, έστω οτι θελω να κάνω νέα σύνδεση σε σπιτι που θα νοικιάσω. Πρέπει πρώτα να έχω ΔΕΗ και μετά να βάλω ενναλακτικό πάροχο?

Επίσης νομίζω οτι στην Elpedison έχω έξτρα έκπτωση 30% λόγω του οτι εργαζομαι σε εταιρεια ενος ομίλου του σχήματος. Αξίζει για ένα σπίτι 60τμ και χωρις μεγάλη κατανάλωση, ή να πάω ΔΕΗ κλασσικά? 

μακρια απο δεη

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nauths είπε

Εγώ έχω αλλάξει volterra από Φλεβάρη, βέβαια οι καταναλώσεις μου είναι αστείες της τάξεως των 400-500kwh το 4μηνο. Την πέτυχα πριν κατεβάσει την ΟΤΣ στα 60€. Ήταν 70€. Ότι είπαμε έρχεται στους λογαριασμούς, συν το γεγονός ότι πήρα την εγγύηση πίσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει ΟΤΣ ενώ το 10% επιπλέον παρέχεται κανονικά.

A, ναι, την πήγε 60 τη ρήτρα; Εγώ έχω με 70, το Χειμώνα για κανα δυο μήνες πλήρωσα κάτι ψιλά, επειδή είχε περάσει το 70. 
Πάντως αν είναι όπως φέτος κάθε χειμώνα, η ρήτρα ΟΤΣ είναι αρκετά σημαντικό κομμάτι του συμβολαίου. Το να πας δηλαδή σε πάροχο που έχει 55 είναι αυτοκτονία, ειδικά αν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, naive είπε

A, ναι, την πήγε 60 τη ρήτρα; Εγώ έχω με 70, το Χειμώνα για κανα δυο μήνες πλήρωσα κάτι ψιλά, επειδή είχε περάσει το 70. 
Πάντως αν είναι όπως φέτος κάθε χειμώνα, η ρήτρα ΟΤΣ είναι αρκετά σημαντικό κομμάτι του συμβολαίου. Το να πας δηλαδή σε πάροχο που έχει 55 είναι αυτοκτονία, ειδικά αν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση.

Ναι την πήγε 60€, αλλά μόνο για τους νέους απ' όσο ενημερώθηκα. Οι παλιοί κρατάνε την ίδια τιμή. Σου καπέλωσε πολύ το λογαριασμό η ΟΤΣ; Πάντως έχει διαφορά με την ΔΕΗ, ξεκάθαρο τιμολόγιο και να μην ξεχνάμε ότι κερδίζουμε και από το ΦΠΑ του ποσού που γλιτώνουμε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nauths είπε

ξεκάθαρο τιμολόγιο

τι εννοεις?

Ξεκαθαρο σε σχεση με ποιον?

14 λεπτά πριν, Nauths είπε

Ναι την πήγε 60€

Μηπως το παει και σε εσας μολις τελειωσει το υπαρχων συμβολαιο?

Δημοσ.
Στις 8/5/2019 στις 8:51 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

τι εννοεις?

Ξεκαθαρο σε σχεση με ποιον?

Μηπως το παει και σε εσας μολις τελειωσει το υπαρχων συμβολαιο?

Ξεκάθαρο εννοώ δεν έχω δει χρεώσεις, άλλες από αυτές που συμφώνησα.

Δεν το γνωρίζω το δεύτερο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...