naive Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Decadence είπε Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις δεν εχουν κλιμακες στα επαγγελματικα τιμολογια, ειναι σταθερες αναλογα με τα kVA της παροχης. Οποτε δεν χαλανε τον λογαριασμο τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση. δηλαδή με δούλευες πιο πριν; Στις 28/2/2019 στις 4:27 ΜΜ, Decadence είπε @naive Σωστα, αρα θα επρεπε να ειναι σε χαμηλοτερη κλιμακα αφου την δευτερη χρονια ειχα 30% λιγοτερη καταναλωση. Ή μας δουλεύεις γενικά όλους; Δεν ξέρω γιατί κάθεσαι και λες όλα αυτά τα μισόλογα και πρέπει να γίνουμε μάγοι για να καταλάβουμε τι πακέτο έχεις και τι σου χρεώνουν. Άλλωστε εδώ μιλάμε για οικιακά τιμολόγια, αρκετές παραμέτρους έχουμε ήδη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από naive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nauths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αν δεν εξοφλήσεις το εκκαθαριστικό το τελευταίο της ΔΕΗ ξέρουμε τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decadence Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 @naive Δε καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι, και εγω ψαχνοντας τα βρισκω τωρα, και τα μοιραζομαι, δεν τα ηξερα και απο πριν. Συζητηση σε φορουμ κανουμε, δεν ειμαστε συμβουλοι ενεργειας. Που αναφερει το τιτλος του topic οτι πρεπει να μιλαμε μονο για οικιακα τιμολογια? Εκτος αυτου εγραψα ξεκαθαρα οτι το προγραμμα που αναφερομαι κανει και για οικιακα τιμολογια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, Nauths είπε Αν δεν εξοφλήσεις το εκκαθαριστικό το τελευταίο της ΔΕΗ ξέρουμε τι παίζει; Διαταγη πληρωμης και μπορει να ζητησει απο την ΔΕΔΔΗΕ να διακοψει την παροχη σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα μου ρθε ο εκκαθαριστικος απο την ΗΡΩΝ για συνολο 3.500KW με χρεωσαν ρητρα ΟΤΣ 66,90...πολλα δεν ειναι;; τους πηρα τηλ. μου λεει μια κοπελια εφαρμοζεται ρητρα σε ολους τους παροχους καθοτι σαν κρατος αυτο τον χειμωνα ξεπεραστηκε η ζητηση σε σχεση με την παραγωγη,οποτε εισαγαμε ρευμα..με αλλα λογια παει περιπατο η υποτιθεμενη εκπτωση σε σχεση με ΔΕΗ...Βεβαια αυτη μου ειπε πως και στην ΔΕΗ εφαρμοζεται αλλα μπορει να το γραφουν αλλιως.. Ετσι ειναι; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από energy52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, energy52 είπε Σημερα μου ρθε ο εκκαθαριστικος απο την ΗΡΩΝ για συνολο 3.500KW με χρεωσαν ρητρα ΟΤΣ 66,90...πολλα δεν ειναι;; τους πηρα τηλ. μου λεει μια κοπελια εφαρμοζεται ρητρα σε ολους τους παροχους καθοτι σαν κρατος αυτο τον χειμωνα ξεπεραστηκε η ζητηση σε σχεση με την παραγωγη,οποτε εισαγαμε ρευμα..με αλλα λογια παει περιπατο η υποτιθεμενη εκπτωση σε σχεση με ΔΕΗ...Βεβαια αυτη μου ειπε πως και στην ΔΕΗ εφαρμοζεται αλλα μπορει να το γραφουν αλλιως.. Ετσι ειναι; Δεν ισχυει αυτο που ειπε ,απλα ετσι της εχουν πει να λεει για να μην φευγουν οι πελατες, η Δεη δεν εφαρμοζει ρητρα οτσ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, energy52 είπε .πολλα δεν ειναι;; τι πάει να πει πολλά ή λίγα, είναι όσα συμφώνησες να πληρώνεις στο συμβόλαιο που υπέγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, energy52 είπε Σημερα μου ρθε ο εκκαθαριστικος απο την ΗΡΩΝ για συνολο 3.500KW με χρεωσαν ρητρα ΟΤΣ 66,90...πολλα δεν ειναι;; τους πηρα τηλ. μου λεει μια κοπελια εφαρμοζεται ρητρα σε ολους τους παροχους καθοτι σαν κρατος αυτο τον χειμωνα ξεπεραστηκε η ζητηση σε σχεση με την παραγωγη,οποτε εισαγαμε ρευμα..με αλλα λογια παει περιπατο η υποτιθεμενη εκπτωση σε σχεση με ΔΕΗ...Βεβαια αυτη μου ειπε πως και στην ΔΕΗ εφαρμοζεται αλλα μπορει να το γραφουν αλλιως.. Ετσι ειναι; Η πλάκα είναι ότι αν θυμάμαι καλά πρέπει μέχρι του τέλους του 2020 το μερίδιο της ΔΕΗ να έχει πέσει στο 50% Προσωπικά μιλώντας, όσο υπάρχει η ΟΤΣ εγώ δε φεύγω από τη ΔΕΗ με τίποτα, αν το καλοσκεφτείς είναι και εντελώς μαλακία να υπογράψεις το οποιοδήποτε συμβόλαιο με μη σταθερούς όρους Σα να μου λέει π.χ. η Vodafone ότι αν ένα μήνα αν διακινούνται περισσότερα από Υ terrabyte στο δίκτυό της, εγώ θα πρέπει να πληρώνω καπέλο Είναι δυνατόν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δυστυχως ετσι συμβαινει οταν κανεις βεβιασμενες κινησεις κι ακους τον καθενα δεξια κι αριστερα...Τωρα κοιταζα λογαριασμο της πρωτεργια που χει ο πατερας μου και δεν βλεπω χρεωση ΟΤΣ, ισως επειδη εχει μικροτερη καταναλωση τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Περριτο να σας πω οτι αποβλακωθει στο διαβασμα Εαν καποιος μπορει να μου πει μια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιατερα Ειμαι στην ΔΕΗ και Παραθετω τα παρακατω στοιχεια 4μηνη καταναλωση 1231Kwh ημερησιο και 323Kwh Νυστερινο Ετησια καταναλωση 2018 --> 3259Kwh ημερησιο και 842Kwh Νυστερινο 2017 --> 3497Kwh ημερησιο και 879Kwh Νυστερινο Η βλέψεις μου ειναι για Protergia λογω αξιοπιστιας και τιμης με 3.9€ μηνιαιο παγιο ΠΩς το βλεπετε σαν λυση .Ενημερωτικα σε δυσκολους καιρους μετραμε και το 5€ Οικιακό - 30% 0,06286H 0,05619N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nauths Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, tata22 είπε Περριτο να σας πω οτι αποβλακωθει στο διαβασμα Εαν καποιος μπορει να μου πει μια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιατερα Ειμαι στην ΔΕΗ και Παραθετω τα παρακατω στοιχεια 4μηνη καταναλωση 1231Kwh ημερησιο και 323Kwh Νυστερινο Ετησια καταναλωση 2018 --> 3259Kwh ημερησιο και 842Kwh Νυστερινο 2017 --> 3497Kwh ημερησιο και 879Kwh Νυστερινο Η βλέψεις μου ειναι για Protergia λογω αξιοπιστιας και τιμης με 3.9€ μηνιαιο παγιο ΠΩς το βλεπετε σαν λυση .Ενημερωτικα σε δυσκολους καιρους μετραμε και το 5€ Οικιακό - 30% 0,06286H 0,05619N Υπ όψιν μόνο από το πάγιο έχεις την 4πλασια χρέωση σε σχέση με ΔΕΗ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, tata22 είπε Περριτο να σας πω οτι αποβλακωθει στο διαβασμα Εαν καποιος μπορει να μου πει μια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιατερα Ειμαι στην ΔΕΗ και Παραθετω τα παρακατω στοιχεια 4μηνη καταναλωση 1231Kwh ημερησιο και 323Kwh Νυστερινο Ετησια καταναλωση 2018 --> 3259Kwh ημερησιο και 842Kwh Νυστερινο 2017 --> 3497Kwh ημερησιο και 879Kwh Νυστερινο Η βλέψεις μου ειναι για Protergia λογω αξιοπιστιας και τιμης με 3.9€ μηνιαιο παγιο ΠΩς το βλεπετε σαν λυση .Ενημερωτικα σε δυσκολους καιρους μετραμε και το 5€ Οικιακό - 30% 0,06286H 0,05619N Mε βάση τις καταναλώσεις σου: Υποτίθεται μάλιστα ότι στο allazo revma παίρνει υπόψη και την διακύμανση της ΟΤΣ στην σύγκριση Προσωπικά, αν άλλαζα (επειδή έχω παρόμοιες καταναλώσεις με εσένα) θα πήγαινα ΕΛ.ΤΑ λόγω υψηλότερης Ο.Τ.Σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Να φύγεις από τη ΔΕΗ για να πας στα ΕΛΤΑ; Ζεις επικίνδυνα μου φαίνεται! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Να φύγεις από τη ΔΕΗ για να πας στα ΕΛΤΑ; Ζεις επικίνδυνα μου φαίνεται! 😜 Γιατί, τι μπορεί να συμβεί δηλαδή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 minute ago, AristidisZ said: Γιατί, τι μπορεί να συμβεί δηλαδή ; Τα ΕΛΤΑ είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ΔΕΗ, οικονομικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις