AristidisZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Επειδή έχω έχω ξεκάθαρη εικόνα με τα google search που κάνω, μπορεί κάποιος να μου πει βάσει ποιας τιμής της ΟΤΣ χρεώνουν οι εναλλακτικοί προμηθευτές ; Η εκκαθάριση γίνεται κάθε 4 μήνες όπως στη ΔΕΗ ; Αν ναι, δίνει η ΡΑΕ μία μέση τιμή κάθε μήνα και από εκεί βγάζουν έναν μέσο όρο ; Υπάρχουν κάπου ιστορικά ; 1
nvel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 χρεώνουν βάσει της μέσης τιμής ΟΤΣ που φαίνεται στο μηνιαίο δελτίο συναλλαγών πχ σεπτεμβρίου αλλά πρέπει να δεις στους όρους της σύμβασης για ποιους μήνες υπολογίζουν την μέση τιμή 1 1
AristidisZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μερσί Αν κάνουμε δηλαδή την υπόθεση εργασίας ότι χρεώνουν με βάση τη μέση μηνιαία τιμή, βλέπω ότι π.χ. τους τελευταίους μήνες αν δεν έχεις ουδέτερη ζώνη κοντά στο 70, πέφτει ξύλο Αν λοιπόν εγώ πάω σε εναλλακτικό πάροχο με ουδέτερη ζώνη π.χ. 40-55 €/MWh, θα πρέπει να πληρώνω +12€ / mwh για την κατανάλωση λόγου χάρη του Σεπτεμβρίου ; Αν είναι έτσι, μπαίνεις με τα μπούνια μέσα ακόμα και σε σχέση με ΔΕΗ...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Κατι παπατζες που λενε ότι δεν σας το χρεωνουμε και το απορροφάμε το πιστεύουμε η ουτε καν?
AristidisZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Κατι παπατζες που λενε ότι δεν σας το χρεωνουμε και το απορροφάμε το πιστεύουμε η ουτε καν? Βασικά είτε δε ξέρουν τι τους γίνεται, είτε το αποκρύπτουν σκοπίμως (αν και κρίνοντας από τη συνομιλία που είχα με μία μαντάμ από Elpedison τείνω προς το 1ο συμπέρασμα)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Βασικά είτε δε ξέρουν τι τους γίνεται, είτε το αποκρύπτουν σκοπίμως (αν και κρίνοντας από τη συνομιλία που είχα με μία μαντάμ από Elpedison τείνω προς το 1ο συμπέρασμα) Γιατι το λες αυτό? Δεν το απορροφάνε δηλαδή? Επισης για τα συμβολαια χωρις δεσμευση ξερεις κατι?Υπαρχουν ψιλα γραμματα που πρεπει να προσεξουμε?
AristidisZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι το λες αυτό? Δεν το απορροφάνε δηλαδή? Επισης για τα συμβολαια χωρις δεσμευση ξερεις κατι?Υπαρχουν ψιλα γραμματα που πρεπει να προσεξουμε? Κοίτα, ρώταγα την συγκεκριμένη κάποια πράγματα και προφανώς δεν ήξερε να μου απαντήσει Δεν έχω φτάσει σε σημείο να πάρω συμβόλαιο στο χέρι μου για να το διαβάσω, ούτως ώστε να δω τα "ψιλά γράμματα" Βασικά 30/11 λήγει το κοινωνικό και σκέφτομαι που θα πάω, για αυτό άρχισα να ψάχνομαι...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Γιατι στο κοβουν? Από κοινωνικο νομιζω δεν συμφερει τιποτα,πιο πολλα θα πληρωνεις ότι και να γινει
AristidisZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι στο κοβουν? Γιατί παντρεύτηκα, αχαχαχαχα
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 elpedison έχει πέσει πολύ ρήτρα με όριο τα 55. ευτυχώς κέρδισα μπόλικα στην αρχή που είχα το 1ευρώ τη μέρα και ο χειμώνας του 16 τράβαγε μπόλικο air condition Νοέμβρη τελειώνει η δέσμευση μου και πάω σε Voltera με ρήτρα στα 70
AristidisZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε elpedison έχει πέσει πολύ ρήτρα με όριο τα 55. ευτυχώς κέρδισα μπόλικα στην αρχή που είχα το 1ευρώ τη μέρα και ο χειμώνας του 16 τράβαγε μπόλικο air condition Νοέμβρη τελειώνει η δέσμευση μου και πάω σε Voltera με ρήτρα στα 70 Volterra με βάση το δικό μου προφίλ κατανάλωσης είναι η πιο συμφέρουσα, + ότι έχει και την πιο ψηλή τιμή για ΟΤΣ Κάτι είδα βέβαια στο site της elpedison για προστασία τιμής με 1.5€ / μήνα, αλλά δεν έχει λεπτομέρειες
vagos789 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 τα ΕΛΤΑ απο οσο θυμαμαι δεν εχουν καθολου ρητρα
AristidisZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, vagos789 είπε τα ΕΛΤΑ απο οσο θυμαμαι δεν εχουν καθολου ρητρα Μπα έχουν και αυτοί
vagos789 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στις νεες συνδεσεις,εγω παντως στον λογαριασμο μου ακομα δεν εχω δει τετοια χρεωση
naive Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τον Οκτώβριο η ΟΤΣ ήταν πολύ ψηλά. Τσεκάρετε το λογαριασμό σας και δείτε πόσο είναι η επιβάρυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις