Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οι υπολοιποι ειναι εξαιρεση την ξερεις την λεξη  αυτη τι  σημαινει ?Εσυ ειπες πως το παθαινουν συνεχεια...

Ο κανονας ειναι οι περιπτωσεις σαν την δικη μου που δεν εχουν κανενα προβλημα ποτε τοσα χρονια.

Τωρα αν ο αλλος ειναι ουρακοταγκος και το πιεζει σαν τρελος  γιατι εχει νευρα η' γιατι ειδε ενα ντοκυμαντερ στην tv  που οι Αμερικανοι πατησαν στο Φεγγαρι  και του χτυπησε το συνωμοσιολογικο ocd του :P  και μετα ξεσπα πανω στο ipad δεν φταιει η συσκευη .

Άμα ξέρεις να διαλέγεις συσκευή!!όσο για την πίεση που αναφέρεις πρέπει να βγάλουν κανένα οδηγό με το τι πίεση θα ασκεί ο χρηστης και η εγγύηση να καλύπτει συγκεκριμένη πίεση στο κουμπί όχι να το πιέζει ο κάθενας με δυναμη και μετά να θέλει και αντικατάσταση δωρεάν.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Day one ξερο insta story θα ειναι και εσενα θα σου στειλω και prive !.

Τι να κάνουμε που χρειαζόμαστε και budget Για αρκετά ρουχα/παπούτσια , δε βγαίνω μάνα μου για όλα! 😛

Insta block θα παίξει 😛

Για χρωμα τι λες ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Τι να κάνουμε που χρειαζόμαστε και budget Για αρκετά ρουχα/παπούτσια , δε βγαίνω μάνα μου για όλα! 😛

Insta block θα παίξει 😛

Για χρωμα τι λες ; 

Δεν ξερω δεν εχω αποφασισει ακομα ,αν και ειναι σημαντικο γιατι τα ipad τα εχω παντα  χωρις θηκη .Θα  αποφασισω μετα την παρουσιαση .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, gnsX said:

Εννοείται το χρώμα είναι πολύ σημαντικό για ένα επαγγελματικό εργαλείο όπως το iPad.

Όταν θες να πάρεις αυτοκίνητο, πας στην αντιπροσωπεία και λες "φέρτε μου όποιο έχετε πρόχειρό"? 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Όταν θες να πάρεις αυτοκίνητο, πας στην αντιπροσωπεία και λες "φέρτε μου όποιο έχετε πρόχειρό"? 😛 

Την τιμη ρωταει δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο φτηνο να ειναι και να  εχει  ροδες...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Την τιμη ρωταει δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο φτηνο να ειναι και να  εχει  ροδες...

Αφού ρε μαν εχεις συγκεντρώσει τον μισό πλούτο της χώρας, που να τα βρούμε οι υπόλοιποι τα λεφτά.

2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν είναι εργαλείο δουλειάς φυσικά και η ημερομηνια παράδοσής παίζει ρόλο μεγαλύτερο απ το χρώμα. Αν το θες για βόλτες, περιμένεις κι ένα χρόνο να σου έρθει η παραγγελία στο ροζακι που θα ζητούσες.😛

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gnsX said:

Αφού ρε μαν εχεις συγκεντρώσει τον μισό πλούτο της χώρας, που να τα βρούμε οι υπόλοιποι τα λεφτά.

Αν είναι εργαλείο δουλειάς φυσικά και η ημερομηνια παράδοσής παίζει ρόλο μεγαλύτερο απ το χρώμα. Αν το θες για βόλτες, περιμένεις κι ένα χρόνο να σου έρθει η παραγγελία στο ροζακι που θα ζητούσες.😛

Οπότε αν το μοντέλο που ήθελες άμεσα υπήρχε μόνο σε ροζ με βούλες, θα το έπαιρνες? 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Οπότε αν το μοντέλο που ήθελες άμεσα υπήρχε μόνο σε ροζ με βούλες, θα το έπαιρνες? 

Οπότε αν το χρώμα για εργαλείο δουλειάς είναι σημαντικό, θα περίμενες 1 χρόνο να στο φέρουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, gnsX said:

Οπότε αν το χρώμα για εργαλείο δουλειάς είναι σημαντικό, θα περίμενες 1 χρόνο να στο φέρουν;

Από τη στιγμή που θα το θεωρούσα σημαντικό, ναι προφανώς! Και για να γυρίσω στα του ipad, προφανώς και το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο για τα γούστα του καθενός και σαν εργαλείο δεν είναι και το παν στη δουλειά. Είναι απλά ένα αξεσουάρ! :) 

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gnsX είπε

Αν είναι σημαντικό φυσικά. Εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Αν είναι σημαντικό φυσικά. Εννοείται.

Ε εντάξει, αν είναι τόσο σημαντικό το χρώμα βγαίνεις ΟΑΕΔ για έναν χρόνο, μπορούν κ οι μηχανικοί πλέον

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gnsX είπε

Ε εντάξει, αν είναι τόσο σημαντικό το χρώμα βγαίνεις ΟΑΕΔ για έναν χρόνο, μπορούν κ οι μηχανικοί πλέον

Όχι. Απλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι άλλο προσωρινά μέχρι να βγει αυτό που θέλεις πραγματικά. Τώρα αν εσύ προτιμάς να βγεις στον ΟΑΕΔ για ένα χρόνο επειδή μόνο αυτό βλέπεις ως λύση, πάω πάσο.

Και στην περίπτωση του iPad ή κάποιου άλλου tablet μπορείς να κρατήσεις το μοντελο που έχεις μέχρι να βγει το επόμενο. 

Επίσης δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου με το χρώμα. Πρέπει όλες οι "επαγγελματικές" συσκευές να βγαίνουν πχ είτε σε μαύρο είτε σε ασημί? Και γιατί το χρώμα δεν έχει σημασία κατά τη γνώμη σου σε μία συσκευή όπως το iPad?  

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όχι. Απλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι άλλο προσωρινά μέχρι να βγει αυτό που θέλεις πραγματικά. Τώρα αν εσύ προτιμάς να βγεις στον ΟΑΕΔ για ένα χρόνο επειδή μόνο αυτό βλέπεις ως λύση, πάω πάσο.

Και στην περίπτωση του iPad ή κάποιου άλλου tablet μπορείς να κρατήσεις το μοντελο που έχεις μέχρι να βγει το επόμενο. 

Επίσης δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου με το χρώμα. Πρέπει όλες οι "επαγγελματικές" συσκευές να βγαίνουν πχ είτε σε μαύρο είτε σε ασημί? Και γιατί το χρώμα δεν έχει σημασία κατά τη γνώμη σου σε μία συσκευή όπως το iPad?  

Σχολίασα το "είναι σημαντικό", προφανώς και έχει τη βαρύτητα του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gnsX είπε

Σχολίασα το "είναι σημαντικό", προφανώς και έχει τη βαρύτητα του

Εάν κάτι έχει βαρύτητα για κάποιον τότε προφανώς και είναι σημαντικό. Εσύ γενίκευσες προσπαθώντας να περάσεις ειρωνικά ότι εφόσον το iPad θεωρείται "επαγγελματικό" εργαλείο, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το χρώμα του εφόσον κατά τη γνώμη σου δεν είναι σημαντικό. Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει για όλους. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για μια συσκευή την οποία μπορείς να χρησιμοποιείς και για πράγματα εκτός δουλειάς. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...