Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Και έλεγα να χτυπήσω ένα surface go. 

Μάλλον θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα. 

Εγω πάντως δεν θα περίμενα..

• Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Ναι αλλά είναι η stable version, δεν είναι καμιά beta που θα κολλάει 😀

άσε που οι καμπύλες του type C του μήλου θα είναι πιο στρογγυλεμένες!!! 😛

1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Όταν λέμε type-c σε iPhone/iPad, εννοούμε το βύσμα στο φορτιστή και όχι στο κινητό. 

προσπαθώ να καταλάβω αν κάνεις πλάκα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ktm13 είπε

Εγω πάντως δεν θα περίμενα..

Καλά, περιμένω και καμία καλή προσφορά για να είμαι ειλικρινής. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mants118 είπε

προσπαθώ να καταλάβω αν κάνεις πλάκα.

Σε πάω δημόσιο στοίχημα 200€.

Κοτας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Σε πάω δημόσιο στοίχημα 200€.

Κοτας;

χμμμ κρίνοντας από το avatar και αν δεν είσαι ο ίδιος ο Σαμαράς ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης μάλλον κάνεις πλάκα!!! 😛

edit: τώρα που το ξανασκέφτηκα έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις, στα νέα macbook που δεν έχει το κλασικό usb πως θα συνδέεται;;; άρα παίζει κι αυτό που έγραψες!!! ;)

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.

δεν ξερω τι να περιμενω τιμολογιακα παντα

.ο Α12 ειναι θηριο η μεγαλυτερη οθονη ελκυστικη θα ελεγα,αν βελτιωσει και αλλο την ηδη καλη μπαταρια του θα το τολμησω.αν βεβαια ειναι και καπως λογικη η τιμη του.ιδωμεν.ισως ειναι το μονο προιον της αππλε που δεν εχει αντιπαλο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

χμμμ κρίνοντας από το avatar και αν δεν είσαι ο ίδιος ο Σαμαράς ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης μάλλον κάνεις πλάκα!!! 😛

edit: τώρα που το ξανασκέφτηκα έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις, στα νέα macbook που δεν έχει το κλασικό usb πως θα συνδέεται;;; άρα παίζει κι αυτό που έγραψες!!! ;)

Δεν παίζει να εγκαταλήψει το Lightning slot, η Apple. Βγάζει λεφτά από αυτό.

Μια τυχαία ένδειξη: https://www.apple.com/shop/product/MKQ42AM/A/usb-c-to-lightning-cable-2-m?fnode=97

Ανεβάζω το πήχη: Ρισκάρω 500 ευρώ εγώ και 200 εσύ.

Κόπιασε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Και έλεγα να χτυπήσω ένα surface go. 

Μάλλον θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα. 

Και εγω θελω να δω τι θα παιξει με την Apple αλλιος παω για surfcace go που παιρνει και 512GB memory card .

Δημοσ.

Όντας το καλύτερο τάμπλετ της αγοράς τώρα που θα μικρύνει και τα bezel θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι. 

Εγώ έχω το pro 9.7 και περιμένω τα s10 οπότε θα κάτσω στ αυγά μου. Ο @Fotis13 θα το τσιμπήσει day one Και θα μας βάζει φωτο να κλαίμε Α λα εποχής ΠΑΣΟΚ ! 😛 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Όντας το καλύτερο τάμπλετ της αγοράς τώρα που θα μικρύνει και τα bezel θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι. 

Εγώ έχω το pro 9.7 και περιμένω τα s10 οπότε θα κάτσω στ αυγά μου. Ο @Fotis13 θα το τσιμπήσει day one Και θα μας βάζει φωτο να κλαίμε Α λα εποχής ΠΑΣΟΚ ! 😛 😛

Day one ξερο insta story θα ειναι και εσενα θα σου στειλω και prive !.

17 ώρες πριν, Istros είπε

Πολύ πιο όμορφο και ευτυχώς χωρίς notch.Ευτυχως έβγαλαν το home button γιατί συνέχεια χαλούσε.καλυτερα το face id

to  Home button χαλουσε και συνεχεια κιολας ?Δεν νομιζω δεν μου εχει συμβει σε κανενα ipad που ειχα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

to  Home button χαλουσε και συνεχεια κιολας ?Δεν νομιζω δεν μου εχει συμβει σε κανενα ipad που ειχα .

Προφανώς θα αγοράζετε μόνο πρώτης διαλογής συσκευές εσεις και δεν σας βγάζουν πρόβλημα.οι υπόλοιποι που αγοράζουν από το πανέρι την πατάνε.Απο το επίσημο site της apple:

"There does seem to be a systemic problem with the iPad home button. There are countless reports on the net of people who are experiencing problems with the button not working, and I'm now onto my second iPad in a row that's experiencing the same issue - when my first one stopped working I brought it to the Apple Store, who instantly replaced it without question, even though it wouldn't behave badly for me in the store. But now that new iPad is doing exactly the same thing."

https://discussions.apple.com/thread/4001064

Έχουν βγάλει και οδηγούς

https://www.imore.com/how-remedy-bad-home-button-or-power-button-iphone-using-assistive-touch?amp

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Προφανώς θα αγοράζετε μόνο πρώτης διαλογής συσκευές εσεις και δεν σας βγάζουν πρόβλημα.οι υπόλοιποι που αγοράζουν από το πανέρι την πατάνε.Απο το επίσημο site της apple:

"There does seem to be a systemic problem with the iPad home button. There are countless reports on the net of people who are experiencing problems with the button not working, and I'm now onto my second iPad in a row that's experiencing the same issue - when my first one stopped working I brought it to the Apple Store, who instantly replaced it without question, even though it wouldn't behave badly for me in the store. But now that new iPad is doing exactly the same thing."

https://discussions.apple.com/thread/4001064

Οι υπολοιποι ειναι εξαιρεση την ξερεις την λεξη  αυτη τι  σημαινει ?Εσυ ειπες πως το παθαινουν συνεχεια...

Ο κανονας ειναι οι περιπτωσεις σαν την δικη μου που δεν εχουν κανενα προβλημα ποτε τοσα χρονια.

Τωρα αν ο αλλος ειναι ουρακοταγκος και το πιεζει σαν τρελος  γιατι εχει νευρα η' γιατι ειδε ενα ντοκυμαντερ στην tv  που οι Αμερικανοι πατησαν στο Φεγγαρι  και του χτυπησε το συνωμοσιολογικο ocd του :P  και μετα ξεσπα πανω στο ipad δεν φταιει η συσκευη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...