Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html

Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες. Χρηση κυριως gaming (pubg)

Ποια πιστευεται οτι ειναι καλυτερη και με ποια οθονη πρεπει να την συνδυασω για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα ?

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ.

θα σου προτεινα να δεις βιντεο στο yt που συγκρινει σε games τις 2 καρτες...επισης μετα πρεπει να συγκρινεις τιμες να δεις ποια απο τις 2 μπορεις να βρεις σε καλυτερη τιμη

γενικα εχουν πολυ μικρες διαφορες

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε

θα σου προτεινα να δεις βιντεο στο yt που συγκρινει σε games τις 2 καρτες...επισης μετα πρεπει να συγκρινεις τιμες να δεις ποια απο τις 2 μπορεις να βρεις σε καλυτερη τιμη

γενικα εχουν πολυ μικρες διαφορες

Το εχω κανει αυτο και γενικα βλεπω οτι η 1060 ειναι καλυτερη. O μονος ενδοιασμος που εχω ειναι μηπως ο συνδυασμος rx580 με monitor freesync εχει καλυτερο αποτελεσμα απο την 1060 με καποιο αλλο monitor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@artshadows Στο 2 video φαινεται οτι η RX580 ειναι καλυτερη στο pubg και στα αλλα που εχω δει εγω οτι η 1060 ειναι καλυτερη.

Εχω μπερδευτει αρκετα νομιζω γι αυτο αν μπορει καποιος πιο εμπειρος να δωσει τα φωτα του.😂

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ.

Εαν υπάρχει freesync monitor  να πας στην RX580.

Ίδιες είναι με μερικές διαφορές.

Οι nvidia σε games, έχουν καλύτερη βελτιστοποίηση.

Τα 8gb είναι πιο future proof απο τα 6Gb.
Η rx580 καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από την gtx1060
H rx580 ειναι σε καλη τιμη απο το amazon.fr (δες αναλογο topic σε προσφορές) και σε μια από τις καλύτερες εκδόσεις. (~220€).
Αυτή εδώ θεωρείται καλή έκδοση της 1060. (290+16€ μεταφορικα=306€).

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Εαν υπάρχει freesync monitor  να πας στην RX580.

Ίδιες είναι με μερικές διαφορές.

Οι nvidia σε games, έχουν καλύτερη βελτιστοποίηση.

Τα 8gb είναι πιο future proof απο τα 6Gb.
Η rx580 καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από την gtx1060
H rx580 ειναι σε καλη τιμη απο το amazon.fr (δες αναλογο topic σε προσφορές) και σε μια από τις καλύτερες εκδόσεις. (~220€).
Αυτή εδώ θεωρείται καλή έκδοση της 1060. (290+16€ μεταφορικα=306€).

Monitor θελω να αγορασω γιατι αυτην την στιγμη εχω την LG E2260  (χωρις να ξερω απο οθονες νομιζω οτι πλεον ειναι παλια και χρειαζεται αναβαθμιση)

οποτε και λογω της προσφορας πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να παω στην rx580? ( εχεις να προτεινεις καποιο καλο 24" monitor ?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Ας μείνουμε σε ένα topic.

Νομίζω ότι η σύγκριση σε 2 κάρτες γραφικων ταιριαζει σε αυτο το κομματι γι αυτο και το συνεχισα εδω.

Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος.

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω και γω για το freesync αν και ειναι πολυ υπερτιμημενο γενικα να ξερεις...εγω επιμενω να παρεις οτι βρεις σε καλυτερη τιμη καθως οι διαφορες τους ειναι το πολυ 5 fps πανω κατω αναλογα το game

εγω στο ιδιο διλημμα πηρα τελικα την gtx1060

Επεξ/σία από Anthony3091
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anthony3091 είπε

συμφωνω και γω για το freesync αν και ειναι πολυ υπερτιμημενο γενικα να ξερεις...εγω επιμενω να παρεις οτι βρεις σε καλυτερη τιμη καθως οι διαφορες τους ειναι το πολυ 5 fps πανω κατω αναλογα το game

εγω στο ιδιο διλημμα πηρα τελικα την gtx1060

εσύ δεν ησουν που ειχες freesync οθονη και πηρες gtx1060 ?......αν ναι, εκανες λαθος αγορα και μην το προτείνεις σε άλλους , αν εχεις freesync πας σε 580 δεν υπάρχει λογος να πας σε 1060 ισοδύναμες καρτες ειναι .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω που πηρα btw rx580 δεν το χρησιμοποιησα ποτε(ειχε inputlag) και αν μπορουσα τωρα θα την αλλαζα για 1060, σε καποια games καλως η κακως ειναι πιο δυνατη η nvidia, αρα αναλογως τι games παιζεις διαλεξε (πχ αν παιζεις fortnite παρε nvidia, στο pubg εχουν εφαμιλλες επιδοσεις νομιζω)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Όποια και από τις 2 να πάρεις θα είναι αυστηρά για 1080p. Επίσης το pubg χρειάζεται 8+ GB RAM και δυνατό single thread performance με πάνω από 4 threads στην cpu.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Votritis είπε

εσύ δεν ησουν που ειχες freesync οθονη και πηρες gtx1060 ?......αν ναι, εκανες λαθος αγορα και μην το προτείνεις σε άλλους , αν εχεις freesync πας σε 580 δεν υπάρχει λογος να πας σε 1060 ισοδύναμες καρτες ειναι .

εχεις λιγο μεσανυχτα...ψαξου

σε συνεχεια της απαντησης τωρα, προσωπικα θα επελεγα την gtx1060 για πολλους λογους...δεν ειναι μονο τα games που υπαρχουν τωρα, ειναι και αυτα που θα βγουν

Επεξ/σία από Anthony3091

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...