panira Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Με πήραν τηλέφωνο για μια προσφορά στα 16 ευρώ από την wind, που περιλαμβάνει 24αρη Internet, 2 ώρες προς κινητά και απεριόριστα προς σταθερά(και δωρεάν τα έξοδα αλλαγής παροχου) . Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια χαμηλή τιμή άλλες εταιρείες οπότε μου έκανε εντύπωση Ποια είναι η άποψη σας? Μένω περιοχή Ζωγράφου Ευχαριστώ
czarjuly Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μου την έχουν κάνει και εμένα αυτή τη προσφορά αλλά με πίεζαν να διακόψω το συμβόλαιο που ήδη έχω με άλλη εταιρεία και τους είπα ότι δε παίζει τέτοια περίπτωση,σαν τιμή είναι καλή πάντως!
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 12:00 ΜΜ, panira είπε δωρεάν τα έξοδα αλλαγής παροχου Αυτό τι είναι πάλι; Μήπως πληρώνουν και την ποινή πρόωρης αποχώρησης; Θα ήμουν extremely επιφυλακτικός.
nikos_se Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εχουμε κανενα τηλεφωνο ρε παιδια εκει που κανουν αυτη τη προσφορα;;;
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 12:00 ΜΜ, panira είπε Καλησπέρα, Με πήραν τηλέφωνο για μια προσφορά στα 16 ευρώ από την wind, που περιλαμβάνει 24αρη Internet, 2 ώρες προς κινητά και απεριόριστα προς σταθερά(και δωρεάν τα έξοδα αλλαγής παροχου) . Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια χαμηλή τιμή άλλες εταιρείες οπότε μου έκανε εντύπωση Ποια είναι η άποψη σας? Μένω περιοχή Ζωγράφου Ευχαριστώ Επειδη το εργάκι το εχουμε δει πολλες φορες. Αν δεν το δεις γραμμένο σε συμβόλαιο μην το πιστεψεις. Οι περισσοτερες τετοιες "προσφορές" ειναι απο συνεργαζόμενο γραφείο που πουλά με "το κομμάτι" (πουλά πακετα και αλλων εταιρειων) και προκειμένου να υπογραψεις σου λένε αυτό που θες να ακουσεις και κρυβουν αλλα που δεν πρεπει να ακουσεις. Ενδεικτικα: Το προστιμο αν φυγεις απο τον αλλο παροχο, το πληρώνεις στον αλλο πάροχο. Η wind ετσι κι αλλιως δε χρεώνει έξοδα για να σε φέρει στο δικτυο της Το 16 μπορει να ειναι προ φορων/φπα ή για τους πρώτους Χ μηνες (π.χ πρωτους 6) και μετά τιμή καταλογου Δεν παρέχουν εξοπλισμό (κρυφό κόστος) ή αν παρέχουν ειναι κάποιο χρέπι που ετσι κι αλλιως θα πρεπει να αγοράσεις κατι αλλο. Οταν σε πάρουν ξανα, πες τους να σου στειλουν γραπτά με email την προσφορα τους στο οποιο να αναγραφονται ολες οι λεπτομέρειες σε παροχές, κόστη (ανα μηνα, εφαπαξ, κλπ) και γέλα με τις απαντησεις που θα πάρεις. Αν τώρα θες να γελάσεις ακομα περισσοτερο, ζητα να σου στειλουν το συμβόλαιο να το μελετήσεις, χωρίς να κάνεις αιτηση αλλαγης. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αυτό τι είναι πάλι; Μήπως πληρώνουν και την ποινή πρόωρης αποχώρησης; Θα ήμουν extremely επιφυλακτικός. Είναι ένα ποσο για να σε βαλει η εταιρεία στο δικτυο της, το οποιο δεν εχει καμια σχέση με το προστιμο αποχώρησης απο τον παλιο σου πάροχο, αν στον οποιο εχεις ακομα δεσμευτικό συμβόλαιο θα το πληρώσεις. 2
malmsteen1984 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 το έκανα και είναι έτσι όπως λέει. 16€ τελική τιμή. ιντερνετ έως 24 (δυστυχώς έπεσα σε ταχύτητα σε σχέση με forthnet που είχα), αστικά υπεραστικά, 2 ώρες προς vodafone,cosmote και 25 ώρες προς wind, και 50€ δωροεπιταγή public και μία κάρτα sim με 1 gb internet κάθε μήνα και σε ένα καρτοκινητό wind 2 ώρες προς όλους κάθε μήνα. φοβερή προσφορά.
Doubt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε το έκανα και είναι έτσι όπως λέει. 16€ τελική τιμή. ιντερνετ έως 24 (δυστυχώς έπεσα σε ταχύτητα σε σχέση με forthnet που είχα), αστικά υπεραστικά, 2 ώρες προς vodafone,cosmote και 25 ώρες προς wind, και 50€ δωροεπιταγή public και μία κάρτα sim με 1 gb internet κάθε μήνα και σε ένα καρτοκινητό wind 2 ώρες προς όλους κάθε μήνα. φοβερή προσφορά. Σε πήραν τηλέφωνο από κάποιο συνεργαζόμενο γραφείο; Έψαξες για "ψιλά γράμματα"; Μήπως ας πούμε τα 16€ ισχύουν για 6 μήνες ή κάτι τέτοιο; Φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε το έκανα και είναι έτσι όπως λέει. 16€ τελική τιμή. ιντερνετ έως 24 (δυστυχώς έπεσα σε ταχύτητα σε σχέση με forthnet που είχα), αστικά υπεραστικά, 2 ώρες προς vodafone,cosmote και 25 ώρες προς wind, και 50€ δωροεπιταγή public και μία κάρτα sim με 1 gb internet κάθε μήνα και σε ένα καρτοκινητό wind 2 ώρες προς όλους κάθε μήνα. φοβερή προσφορά. Δώσε του λίγο χρόνο να περάσει. Απειρα τα παράπονα πελατών επί αυτού.
TehJoHnX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μεγάλη προσοχή, γιατί κάνουν πολύ ελκυστικές πρόσφορες, χωρίς να διαβάζουν τα μικρά γράμματα. Πρόσφατη περίπτωση, προβληματικό ρουτερ, αντί να προτείνουν αντικατασταση (που την κατάφερα με χίλια ζόρια), δωσαν προσφορά vdsl με 1€ διάφορα στον λογαριασμό χωρίς να αναφέρουν για πόσο κτλπ με πρόσχημα ότι η γραμμή δεν είναι καλή και το vdsl θα την φτιάξει. Σήμερα δουλεύει μια χαρά με καινούργιο ρουτερ...
malmsteen1984 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Η προσφορα που μου εδωσαν ισχυει για 24 μηνες. Προφανως και διαβασα ολο το συμβολαιο στο οποιο ολα ειναι ξεκαθαρα. Σημερα επανηλθε η ταχυτητα οπως παλια μετα απο τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα. Το μονο μου προβλημα τελικα ειναι η αδυναμια συνδεσης στο greek team. Μαλλον ειναι μπλοκαρισμενο απο τη wind αλλα το αρνηθηκαν οταν τους ρωτησα... 1
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μακάρι ολα να κυλήσουν απροβλημάτιστα και σε ενα τέρμινο να μην ανοιγεις θεματα προβληματος με τη wind. Για το greek, βαλε στα dns του υπολογιστή ή του router σου (ή και στα 2) βαλε τα dns της cloudfare ( https://developers.cloudflare.com/1.1.1.1/setting-up-1.1.1.1/ ) ή αλλης εταιρείας που θες, αλλα γενικα αντικατεστησε του "μαμα" της wind
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Σ'ευχαριστώ για τη βοηθεια isay. Θα το δοκιμασω. Φυσικα πρεπει να ψαχτω λιγο πως αλλαζουν το dns γιατι δεν 3χω ιδεα πως γίνεται:)
eliasjuve Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Είχα κάνει το 2013 συμβόλαιο wind με 15 ευρώ, 24άρι και σταθερό χωρίς πακέτα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει. Έφυγα πριν 3 μήνες γιατί με πήγαν στα 28.
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το dns ποιο είναι? το 1.1.1.1 1.0.0.1 εδιτ: το βρήκα τελικά και το άλλαξα. ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από malmsteen1984 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα