Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια καρεκλα genesis 550 πριν απο 3-4 μηνες,επικοινωνησα με το e-shop γιατι τα μπρατσα της εχουν αρχισει και μαδανε φευγουν ολοκληρα κομματια αλλα μου λενε οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση,υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα μπας και βγαλω ακρη ? αποδειξη αγορας υπαρχει κανονικα 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μολις μου εστειλαν και mail που επιβεβαιωνομαι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΓΑΖΟ

Αγαπητέ κύριε, καλησπέρα σας.Η φθορά που έχει προκληθεί στο χερούλι, δεν καλύπτετε από την εγγύησης.Το κόστος για την αλλαγή του είναι στα 20€, σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας το στείλουμε, ενημερώστε μας αν είναι το δεξί ή το αριστερό.Με εκτίμηση.Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοσ.

Και πολύ καλά λένε. Αν πάρω και την γδαρω με κοπιδι και πω παιδιά σκίστηκε μόνη της θα με πιστέψουν? Φυσικά και όχι. Σαν να λέμε μου έπεσε το κινητό και έσπασε, παρακαλώ φτιάξτε το μου τζαμπε!

Δημοσ.

Για ποιο λογο να την χαλασω ρε μεγαλε δεν ειμαι 15 χρονων, την πληρωσα 140 ευρω η φθορα εγινε απο μονη της και δεν ζητησα να μου φερουν καινουργια ουτε να μου κοψουν πιστωτικο αλλα να αλλαχτουν τα μπρατσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να εχουν φθαρθει καμια 5αρια καρεκλες με δερματινη τα 30 κοντα χρονια που ασχολουμαι με τους υπολογιστες.

ΚΑΜΙΑ δεν καλυπτοταν απο εγγυηση γιατι ναι ειναι φυσικη φθορα.

Ειναι σαν τα λαστιχα του αυτοκινητου. Αν σου φυγει ενα μικρο κομματι στον δρομο μετα απο μηνες οδηγησης θα σε καλυψει η εταιρεια;

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Πρεπει να εχουν φθαρθει καμια 5αρια καρεκλες με δερματινη τα 30 κοντα χρονια που ασχολουμαι με τους υπολογιστες.

ΚΑΜΙΑ δεν καλυπτοταν απο εγγυηση γιατι ναι ειναι φυσικη φθορα.

Ειναι σαν τα λαστιχα του αυτοκινητου. Αν σου φυγει ενα μικρο κομματι στον δρομο μετα απο μηνες οδηγησης θα σε καλυψει η εταιρεια;

Η goodyear το κανει (και σαν πληροφορια για οσους δεν το γνωριζουν) ενα λαστιχο μεχρι τα 10.000χλμ οποιαδηποτε και αν ηταν η αιτια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chsam είπε

Η goodyear το κανει (και σαν πληροφορια για οσους δεν το γνωριζουν) ενα λαστιχο μεχρι τα 10.000χλμ οποιαδηποτε και αν ηταν η αιτια.

Επειδη εχω Goodyear (S001 των 700ε) δεν το κανει αυτο, μονο αν χαλασει το λαστιχο μεσα στον πρωτο χρονο παιζει να σου δωσει καινουργιο η να σου καλυψει το μεγαλυτερο κοστος για αγορα καινουργιου.

Μπερδευεις το να χαλασει το λαστιχο και να μην ειναι λειτουργικο με το να φυγει ενα μικρο κομματι απο το λαστιχο (παλι το λαστιχο θα ειναι λειτουργικο απλα θα λειπει ενα κομματι λογο φθορας).

Ασε που εδω μιλαμε για κοστος 140ε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Επειδη εχω Goodyear (S001 των 700ε) δεν το κανει αυτο, μονο αν χαλασει το λαστιχο μεσα στον πρωτο χρονο παιζει να σου δωσει καινουργιο η να σου καλυψει το μεγαλυτερο κοστος για αγορα καινουργιου.

Μπερδευεις το να χαλασει το λαστιχο και να μην ειναι λειτουργικο με το να φυγει ενα μικρο κομματι απο το λαστιχο (παλι το λαστιχο θα ειναι λειτουργικο απλα θα λειπει ενα κομματι λογο φθορας).

Ασε που εδω μιλαμε για κοστος 140ε.

Αν φυγει μικρο κομματι που δεν επηρεαζει κατι οκ, αλλα αν ειναι κατι που επηρεαζει την αποδοση και δεν επισκευαζεται τοτε αλλαζεται με καινουριο.

7. Αντικείμενο κάλυψης

• Καλύπτουμε τυχαίες ζημιές ελαστικών που δεν επιδιορθώνονται, όπως ζημιές μετά από κλατάρισμα, κτύπημα σε πεζοδρόμιο ή λακκούβες, κοψίματα κλπ.
• Ο μέγιστος αριθμός ελαστικών που μπορούν να αντικατασταθούν μέσω του προγράμματος εγγύησης ελαστικών άνευ χρέωσης είναι 1 (ένα)
• Τα ελλαστικά που επανατοποθετούνται στο όχημα μετά από πιθανή ζημιά δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chsam είπε

Αν φυγει μικρο κομματι που δεν επηρεαζει κατι οκ, αλλα αν ειναι κατι που επηρεαζει την αποδοση και δεν επισκευαζεται τοτε αλλαζεται με καινουριο.

7. Αντικείμενο κάλυψης

• Καλύπτουμε τυχαίες ζημιές ελαστικών που δεν επιδιορθώνονται, όπως ζημιές μετά από κλατάρισμα, κτύπημα σε πεζοδρόμιο ή λακκούβες, κοψίματα κλπ.
• Ο μέγιστος αριθμός ελαστικών που μπορούν να αντικατασταθούν μέσω του προγράμματος εγγύησης ελαστικών άνευ χρέωσης είναι 1 (ένα)
• Τα ελλαστικά που επανατοποθετούνται στο όχημα μετά από πιθανή ζημιά δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Εμενα μου ειχε σκασει και μου ειπαν απλα να καλυψουν το μεγαλυτερο μερος για αγορα νεου (επειδη επιδορθωνοταν).

Οπως και να εχει οταν μιλαμε για ΦΥΣΙΚΗ ΦΘΟΡΑ σε τετοια πραγματα δεν καλυπτονται απο εγγυηση ΕΚΤΟΣ αν η εγγυηση το αναφερει (ακομα και Secretlab των 300-400ε ΔΕΝ καλυπτονται).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εμενα μου ειχε σκασει και μου ειπαν απλα να καλυψουν το μεγαλυτερο μερος για αγορα νεου (επειδη επιδορθωνοταν).

Οπως και να εχει οταν μιλαμε για ΦΥΣΙΚΗ ΦΘΟΡΑ σε τετοια πραγματα δεν καλυπτονται απο εγγυηση ΕΚΤΟΣ αν η εγγυηση το αναφερει (ακομα και Secretlab των 300-400ε ΔΕΝ καλυπτονται).

Μα ακριβως, οπως βλεπεις στους ορους δωρεαν αλλαγη γινεται μονο οταν δεν ειναι λειτουργικο .Εμενα μου το αλλαξανε και το μονο που πληρωσα ηταν τα εργατικα.Μεγαλο συν για ελαστικα.

Φυσικα δεν θα καλυπτεται η βλαβη λογω φυσικης φθορας, ετσι κ αλλιως στον εναν χρονο ή 20.000χλμ που ειναι η εγγυηση πρεπει να τα ξεσκιζεις σαν τρελος για να επελθει φυσικη φθορα.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chsam είπε

Μα ακριβως, οπως βλεπεις στους ορους δωρεαν αλλαγη γινεται μονο οταν δεν ειναι λειτουργικο .Εμενα μου το αλλαξανε και το μονο πληρωσα ηταν τα εργατικα.

Φυσικα δεν θα καλυπτεται η βλαβη λογω φυσικης φθορας, ετσι κ αλλιως στον εναν χρονο ή 20.000χλμ που ειναι η εγγυηση πρεπει να τα ξεσκιζεις σαν τρελος για να επελθει φυσικη φθορα.

Μα αυτο σου εξηγω, η δερματινη στις καρεκλες φθειρεται με τον χρονο επειδη καθομαστε επανω της (η στην περιπτωση σου εχεις τα χερια σου επανω).

Απολυτα λογικο ειναι να μην σε καλυπτουν οπως καμια εταιρεια που φτιαχνει καρεκλες (σε λογικα πλαισια τιμης βεβαια) δεν το κανει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μα αυτο σου εξηγω, η δερματινη στις καρεκλες φθειρεται με τον χρονο επειδη καθομαστε επανω της (η στην περιπτωση σου εχεις τα χερια σου επανω).

Απολυτα λογικο ειναι να μην σε καλυπτουν οπως καμια εταιρεια που φτιαχνει καρεκλες (σε λογικα πλαισια τιμης βεβαια) δεν το κανει.

Μα δεν διαφωνω καπου, ανεφερα το παραδειγμα των ελαστικων για να τονισω οτι εναποκειται στην εταιρια τι θα προσφερει, και συμφωνα και με αυτο κριτηριο επιλεγουμε προιοντα.Απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν μαθει να διαβαζουν τους ορους των εγγυησεων με αποτελεσμα να υπαρχουν (καποιες φορες) λαθος απαιτησεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chsam είπε

Μα δεν διαφωνω καπου, ανεφερα το παραδειγμα των ελαστικων για να τονισω οτι εναποκειται στην εταιρια τι θα προσφερει, και συμφωνα και με αυτο κριτηριο επιλεγουμε προιοντα.Απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν μαθει να διαβαζουν τους ορους των εγγυησεων με αποτελεσμα να υπαρχουν (καποιες φορες) λαθος απαιτησεις.

Ασε σε μπερδεψα με τον φιλο που εφτιαξε αυτο το θεμα :)

Ελπιζω με οσα ειπαμε να καταλαβε οτι δεν τετοια θεματα δεν καλυπτονται απο εγγυησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα κι εγώ - όπως και ο καθένας, φαντάζομαι - να καλύπτονται από εγγύηση τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ απολύτως λογικό το ότι δεν καλύπτονται. Είναι φθορά, για την οποία είναι αδύνατον να διαπιστωθεί αν φέρει ή όχι ευθύνη ο χρήστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...