Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Σαϊνόμπι είπε

Δεν είχα καταλάβει ότι χρειάζεται να βάζεις ένα δεκαευρω κάθε 3 μήνες. Νόμιζα πως με 8 ευρώ, έχεις ένα 1gb ανα μήνα για 8 μήνες.

Τα είχαμε τονίσει αυτά από την πρώτη στιγμή. 1 & 2
Τώρα είτε θα κάνεις "εκβιαστικά" ακόμα 3 δίμηνες ανανεώσεις (η ελάχιστη είναι 5€ αλλά πιθανόν να αυξηθεί😨), είτε απλώς θα πετάξεις την κάρτα στα σκουπίδια για να μην ξοδέψεις κι άλλα ευρώ...

Επεξ/σία από grinder_
  • Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη μεσα στο 2018 γκρινιαξα στην ΕΕΤΤ αρκετα (κυριως γιατι οι απαντησεις τους ηταν 100% στη 'γραμμη' που θα εδιναν οι ιδιες οι εταιριες), μπορει να μου πει καποιος γιατι πριν 3-4 μερες που περασε το 2μηνο και μου διεγραψαν το υπολοιπο (Q), μικροποσό καπου 0,37€, παραλληλα μπηκε ΦΡΑΓΗ εισερχομενων (!!!) κλησεων, δηλαδη ουσιαστικα, παροτι το κινητο ειχε σημα, ηταν εντελως "ανενεργο", ενω την ιδια ωρα η wind δεν αναγραφει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα μπει τετοια φραγη; !!!

Αναφορά σε κείμενο

Τέλος ανακοινώνεται πως από τις 15 Μαρτίου 2018 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND Card, Q και F2G. Συγκεκριμένα από την ανωτέρω ημερομηνία, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση τροποποιείται από 91 σε 60 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα διαγράφεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή.

Η μοναδικη πληροφορια απο τον "τιμοκαταλογο" τους μαλιστα αναφερει μονο το εξης:

Αναφορά σε κείμενο

https://www.wind.gr/gr/q/giati-q/xrewseis-q/

5. Η διάρκεια του προαγορασμένου χρόνου ομιλίας, από τη στιγμή της πρώτης ανανέωσης, ισχύει για 2 μήνες και το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής για 12 μήνες. Αν ο προαγορασμένος χρόνος ομιλίας δεν καταναλωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 2 μηνών, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας παραγράφεται αυτόματα.

6. Με το πέρας των αρχικών 4 μηνών από την ενεργοποίηση του καρτοκινητού και εφόσον δεν υπάρχει καμία κίνηση από τον συνδρομητή , οι εξερχόμενες κλήσεις φράσσονται αυτόματα. Από την ημερομηνία φραγής, υπάρχει ένα περιθώριο 35 ημερών για ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Με τη λήξη της προθεσμίας των 35 ημερών, ο αριθμός του κινητού σου τηλεφώνου διαγράφεται.

Ας μου πει καποιος (εδω "γελαω" με την ΕΕΤΤ) πού/πώς/πότε καλυψε η wind την νομικη της υποχρεωση να με ενημερωσει για τις μονομερεις ενεργειες που κανει στο καρτοκινητο μου! Μια φορα κι εναν καιρο που ξανεληγε το υπολοιπο (πριν χρονια) μου ειχε στειλει SMS τοσο για την ληξη αυτου, οσο και για το υπολοιπομενο χρονικο διαστημα μεχρι να μπει φραγη και εν τελει να διαγραφει ο αριθμος μου... Με SMS αυτα, ετσι; !  Πλεον για ΤΙΠΟΤΑ δεν ενημερωνει, η "αναρτηση" σε δικη τους σελιδα γενικα 1ον ουτως ή αλλως δεν την καλυπτει, 2ον ετσι κι αλλιως δεν αναφερει ολες τις ενεργειες στις οποιες προβαινει.

Επισης: "Διαρκεια ισχυος αξιας συνδιαλεξεων" ειναι ξεκαθαρο τι ειναι: Τα "λεφτα" που εχεις στην καρτα, οχι το αν θα καταργηθει η καρτα (αυτο αναφερεται συνηθως ως "πακετο συνδεσης" ή οπως στο νο6).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...