Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, marios32 είπε

Ζητώ συγνώμη για το offtopic αλλά πήγε 5 η φορητότητα; Πολύ σημαντικό αυτό. Υπάρχει κάποια πηγή/νόμος για να παραθέσω αν μου αρνηθούν στο κατάστημα;

Btw, έβαλα και γω τη προσφορά, ευχαριστώ τον TS. Δυο χρόνια τώρα βάζω και είμαι ευχαριστημένος, απλώς θέλω να μετατρέψω και ένα άλλο κινητό σε Q και κολλούσα στα 30 της φορητότας (θέλω το νούμερο)

Δεν υπάρχει "νόμος" μιας και είναι θέμα των εταιρειών, όπως ήταν και η αύξηση βέβαια.
Από το καλοκαίρι το είχαν κάνει νομίζω, δεν μπορώ τώρα να ψάξω ανακοινώσεις.
Πάντως το έχουν περάσει στους τιμοκαταλόγους τους.

Για να μην μπλέκεις όμως με το κάθε κατάστημα κάνε την αίτηση μόνος σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε με τα κεντρικά.

@SeNNinhA Για την φρογκ δεν ισχύει αυτό μιας και χρησιμοποιεί το δίκτυο της cosmote με την ίδια προτεραιότητα που ισχύει για όλους τους άλλους.

Επεξ/σία από grinder_
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρωταω γιατι παλιοτερα W & Frog για πιο budget επιλογες ειχαν αρκετες αποσυνδεσεις οταν το δικτυο ηταν φορτωμενο γιατι δεν ειχαν προτεραιοτητα σε αυτο. Πχ ειχα wind και επιανα data και q οχι. Αλλα δεν ξερω τι λεει σημερα.

Δημοσ.

μια χαρά μας ήρθε μιας και μόλις χθές τελείωσε το προηγούμενο 8μηνο

μπράβο στον TS που το κατάλαβε!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Ρωταω γιατι παλιοτερα W & Frog για πιο budget επιλογες ειχαν αρκετες αποσυνδεσεις οταν το δικτυο ηταν φορτωμενο γιατι δεν ειχαν προτεραιοτητα σε αυτο. Πχ ειχα wind και επιανα data και q οχι. Αλλα δεν ξερω τι λεει σημερα.

Έχω Q εδώ και 3-4 χρόνια. Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. (Θεσσαλονίκη) Το δίκτυο μέσα στην πόλη (και έξω) όπου έχω πάει ήταν ικανοποιητικό. Τώρα αν θες LTE+ speeds, μάλλον δεν κάνει για σένα 😛

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πάντως κατά τη διάρκεια του 8μηνου που πέρασε υπήρξαν 2-3 φορές που για 24-48 ώρες δεν είχα καθόλου δίκτυο (δοκιμασμένο σε διαφορετικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας και με τα δύο νούμερα q και συσκευές που χρησιμοποιώ την προσφορά). Πέρα απ'αυτές τις περιπτώσεις η ταχύτητα ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios32 είπε

Έχω Q εδώ και 3-4 χρόνια. Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. (Θεσσαλονίκη) Το δίκτυο μέσα στην πόλη (και έξω) όπου έχω πάει ήταν ικανοποιητικό. Τώρα αν θες LTE+ speeds, μάλλον δεν κάνει για σένα 😛

3g μου κανει. Αρκει να εχω σημα. 

Δημοσ.

Για όσους ρωτάνε μέχρι πότε ισχύει, μόλις μου ήρθε το παρακάτω sms

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ KAI 1/11! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να έρθουν με διαφορετικές ημερομηνίες ανάλογα πότε λήγει το προηγούμενο 8μηνο του καθενός.

• Like 4
Δημοσ.

Σε δοκιμη νεου αριθμου που μολις ενεργοποιηθηκε, εβγαλε οτι εχει ληξει.

Αρα ηταν οντως μεχρι 1/11.

Next time...

Δημοσ.

δοκίμασε αν θες και κάποια άλλη μέρα γιατί και τις προηγούμενες φορές έκλεινε και άνοιγε αρκετές φορές

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Πήρα νέο αριθμό Q για να ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη προσφορά, όταν ήταν ενεργή (31/10).

Πριν λίγες μέρες έλαβα sms που λεει πως αν δεν ανανεώσω το διαθέσιμο υπόλοιπο μου έως 31/12, θα χαθεί το πακέτο μιας και λήγει η "διάρκεια ισχύος του καρτοκινητου" μου. 

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει λάβει και κάποιος άλλος παρόμοιο μήνυμα και αν όντως είναι αναγκαία η ανανέωση του υπολοίπου ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους μήνες του πακέτου. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές! 

Δημοσ.
2 hours ago, diplo said:

Ναι, χωρίς υπόλοιπο σταματάνε όλα τα πακέτα

Δεν είχα καταλάβει ότι χρειάζεται να βάζεις ένα δεκαευρω κάθε 3 μήνες. Νόμιζα πως με 8 ευρώ, έχεις ένα 1gb ανα μήνα για 8 μήνες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Σαϊνόμπι είπε

Δεν είχα καταλάβει ότι χρειάζεται να βάζεις ένα δεκαευρω κάθε 3 μήνες. Νόμιζα πως με 8 ευρώ, έχεις ένα 1gb ανα μήνα για 8 μήνες.

Μπορείς να βάλεις πεντάευρω (το ελάχιστο δηλαδή) μέσω της εφαρμογής σίγουρα και πιθανόν και απο κατάστημα Wind.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...