Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Βέβαια αυτό το "1Gb για 8 μήνες με 8 Ευρώ" είναι λίγο παραπλανητικό κατά την γνώμη μου.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται ότι πρέπει να "ταΐζουν" την κάρτα κάθε δίμηνο αλλιώς δεν θα πιστώνονται τα GB της προσφοράς που ΗΔΗ έχουν προπληρώσει.
Δηλαδή έχουμε 10€ συν τουλάχιστον 3 επόμενες ανανεώσεις των 5€.
Σύνολο 25€ για τα 8GB.
Δεν μοιάζει και τόσο "ελκυστικό" τώρα...😋

Aυτό είναι δεδομένο και πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους και για όλες τις προσφορές.

Η εποχή της τζάμπα (σχεδόν) διακράτησης καρτοκινητού για ένα χρόνο (με μόνο μια ανανέωση) έχει περάσει... διότι οι πάροχοι θέλουν να περιορίσουν τα "zombie" καρτοκινητά 

Από την στιγμή ομως που κάποιος το χρησιμοποιεί το τηλέφωνο (αρα βάζει κάτι κάθε διμηνο) δεν βλέπω γιατί να μην εκμεταλλευτεί την προσφορά. Εγώ ας πούμε την πήρα παρότι η Q είναι η δεύτερη γραμμή μου κυρίως για Data..

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ο φτηνότερος τρόπος να αποκτήσεις νούμερο q είναι από κατάστημα και ποσό κοστίζει; Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης ανα ημέρα;

αν το θες αμεσα,ναι συνήθως 5 ευρω τα χρεωνουν,ή μπορει και τζαμπα. Αναλογα και με το καταστημα μπορει να ζητησουν και κανενα 10ευρο για την πρωτη ανανεωση.

Πολιτικη ορθης χρησης αν εννοεις για τα mb,αναλογο με αυτο που κανει η vodafone,οχι,δεν υπαρχει.

Επεξ/σία από kostaspatra
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prometheas είπε

Aυτό είναι δεδομένο και πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους και για όλες τις προσφορές.

Η εποχή της τζάμπα (σχεδόν) διακράτησης καρτοκινητού για ένα χρόνο (με μόνο μια ανανέωση) έχει περάσει... διότι οι πάροχοι θέλουν να περιορίσουν τα "zombie" καρτοκινητά 

Από την στιγμή ομως που κάποιος το χρησιμοποιεί το τηλέφωνο (αρα βάζει κάτι κάθε διμηνο) δεν βλέπω γιατί να μην εκμεταλλευτεί την προσφορά. Εγώ ας πούμε την πήρα παρότι η Q είναι η δεύτερη γραμμή μου κυρίως για Data..

Το ανέφερα γιατί είδα πολλά μηνύματα "τρέχτε" και "που την βρίσκω την q" κτλ.
Και όχι, καθόλου δεδομένο δεν είναι.
Προπληρώνω κάτι για 8 μήνες που όμως θα έχω για 2 μήνες !😀
Αυτούς που "δεν ξέρουν" δεν θα πρέπει να τους ενημερώσει κάποιος;

Επίσης αυτό που γράφεις στο τέλος είναι λίγο αντιφατικό.
Εννοείται πως αυτός που είναι ήδη συνδρομητής της q μπορεί να την εκμεταλλευτεί.
Μιλάμε για τους νέους που απλά είδαν 8GB/8€ και θα "τσιμπήσουν" όπως εσύ καλή ώρα.
Εκεί ποντάρει η εταιρεία, να μαζέψει μερικούς για χρήση data και θα τους έχει στο περίμενε με τις "κυκλικές προσφορές".
Μακροπρόθεσμα το 1GB θα βγει "ξινό".
Been there, done that.😄

Αυτό σχολίασα, πως με 25€ για άντε 10gb πες, δηλαδή 2,5€/gb δεν είναι και για να τρέξει κάποιος...
Αν βάλεις και την ταλαιπωρία με την wind γενικότερα, που άλλοτε θα πιστώνονται στην ώρα τους τα gb άλλοτε όχι λόγο "συστημικού λάθους",
συν την αφαίρεση υπολοίπου για δήθεν χρήση με τα φανταστικά "μονόευρα" (που πλέον νομίζω τα έκανε 2€),
έ θα μπορούσε να θεωρηθεί και "αντιπροσφορά".

Γνώμη μου, για χρήση data υπάρχει το μόνιμο της φρογκ 2gb/4,44€.
Ναι θα κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα είσαι στο έλεος της "κάθε wind".
Επίσης ας κοιτάξει ο καθένας τι χρήση κάνει και εάν μπορεί να καλυφθεί από το βασικό του νούμερο, πχ. η vodafone τρέχει "αποκλειστικές προσφορές" καλώντας στο 1252 και μετά "5".
Τέλος το κόστος  φορητότητας πήγε στα 5€ από 30€ και θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για κάποιους.

• Like 3
Δημοσ.

Ενεργοποίησα την προσφορά.

Δεύτερο νούμερο έχω την q card. 

Ανανεώνω κάθε 2 μήνες πέντε ευρώ.  Έτσι θα χρησιμοποιώ τα δεδομένα που μόλις αγόρασα και ελπίζω σε 8 μηνες να ξαναβγεί η προσφορά

Δημοσ.

Συνήθως η εταιρεία αφήνει (ή τουλάχιστον άφηνε όταν την χρησιμοποιούσα) ένα νεκρό διάστημα 2-3 μηνών.
Άρα εκεί ή αναγκαστικά ανανεώνεις ή αφήνεις πιθανό υπόλοιπο που έχεις μαζέψει "να χαθεί".
Γι αυτό λέω ότι δεν αξίζει, γιατί είσαι "με την ελπίδα"...🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληροφοριακα: η αυξηση σε 2 ευρω  για χρηση δεδομενων εκτος πακετου αναβληθηκε προς το παρον. Επειδη υπαρχει καποια υποδειξη περι αυτου στο νεο κανονισμο της ΕΕΤΤ δεν νομιζω να επανελθει,τουλαχιστον σε αυτη τη μορφη.

Επισης (ξανα)εξυπηρετουνται online φορητοτητες για f2g/q από το site τους με κοστος την 10ευρη καρτα ανανεωσης.

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση πληροφοριας
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Δεν χρειάζεται μήνυμα, η προσφορά ισχύει για όποιον έχει 8 Ευρώ στο υπόλοιπό του...

Μου απαντάς σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

πληροφοριακα: η εφαρμογη του 2ευρου για χρηση δεδομενων εκτος πακετου αναβληθηκε προς το παρον. Επειδη υπαρχει καποια υποδειξη περι αυτου στο νεο κανονισμο της ΕΕΤΤ δεν νομιζω να επανελθει,τουλαχιστον σε αυτη τη μορφη.

Δηλαδη θα σταματησει η wind να χρεωνει το κλασικο 1 ευρω (το ανεβασε προσφατα, 2 το εκανε ; δεν θυμαμαι ακριβως) που εχει χρεωσει σε τοσους και τοσους αν δεν εχεις δεδομενα; Αυτο ειναι σιγουρο; Για δωσε μας την πληροφορια!

Επεξ/σία από matrixxx
ειχε λαθος διατυπωση δυστυχως, υπαρχει ακομα η εφαρμογη χρεωσης για χρηση δεδομενων εκτος πακετου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απ'οσο ειδα και σε αλλα φορουμ,μαλλον μηνυμα δεν ηρθε γενικως. Η εξυπηρετηση εχει πηξει,δεν απανταει κανεις. Το πιο βολικο ειναι να την εβαζε καποιος 1/11 αλλα δεν ξερουμε αν θα παιζει ως τοτε...αποφασισα να την παρω αμεσα τελικα,αν και δεν δουλεψε με την πρωτη προσπαθεια.Αν παρετε απαντηση "δεν ειναι διαθεσιμο στο προγραμμα σας",δοκιμαστε ξανα...

5 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δηλαδη θα σταματησει η wind να χρεωνει το κλασικο 1 ευρω (το ανεβασε προσφατα, 2 το εκανε ; δεν θυμαμαι ακριβως) που εχει χρεωσει σε τοσους και τοσους αν δεν εχεις δεδομενα; Αυτο ειναι σιγουρο; Για δωσε μας την πληροφορια!

να το πω πιο σωστα...ειχε ανακοινωσει αυξηση σε 2 ευρω την οποια ανεβαλλε, Την αυξηση ανεβαλλε,δεν ακυρωσε την υπηρεσια. Προς το παρον δηλαδη ισχυει το 1 ή 1,20 που χρεωνε.

https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/1526312964465/

Επεξ/σία από kostaspatra
προσθηκη ανακοινωσης
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αφήσεις υπόλοιπο να χαθεί.  Εκτός από την προσφορά που συζητάμε εδώ (για όποιον τέλος πάντων την θεωρεί ενδιαφέρουσα)  κατά καιρούς έρχονται καλές προσφορές σε Q για data & ομιλία τόσο σε countdown  offers όσο και με SMS.  Οπότε όλο και κάτι θα βρεθεί. 

Από και και πέρα ο καθένας πράττει με βάση τις ανάγκες του και μπορεί να διαλέξει τον πάροχο και τα πακέτα που τον εξυπηρετούν καλύτερα..

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, runner69 είπε

Μου απαντάς σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα.

Eχεις δίκιο, λάθος μου. Προσωπικά δεν έλαβα μήνυμα οπότε δεν γνωρίζω. Αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει..

Δημοσ.

α.δεν χρειαζεται να ερθει μυνημα για να το ενεργοποιησει καποιος.το ενενεργοποιησε ατομο και χωρις μυνημα.

β.οποιος το εχει ηδη ενεργοποιημενο απο την προηγουμενη φορα δεν μπορει να το ενεργοποιησει ακομα γιατι βγαζει οτι η προσφορα ειναι ηδη ενεργη.λογικα θα το αφησουν ανοιχτο για να προλαβει και αυτος ο κοσμος οπως ειχε γινει και την προηγουμενη φορα.πηγα να το ενεργοποιησω σε μενα που ληγει 11/11 και δεν με αφησε.

γ.απο ολες τις φορες που εχω βαλει αυτο το πακετο μια φορα νομιζω μου ειχε ερθει μυνημα.

Δημοσ.

Q & Frog πως τα πανε σε δυσκολες περιοχες ή και μεσα στην πολη σαν σημα σε ομιλια και σε data? Μηπως εχουν προβλημα ή ολα καλα; Σε συγκριση παντα με Wind & Cosmote 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, grinder_ είπε

Το ανέφερα γιατί είδα πολλά μηνύματα "τρέχτε" και "που την βρίσκω την q" κτλ.
Και όχι, καθόλου δεδομένο δεν είναι.
Προπληρώνω κάτι για 8 μήνες που όμως θα έχω για 2 μήνες !😀
Αυτούς που "δεν ξέρουν" δεν θα πρέπει να τους ενημερώσει κάποιος;

Επίσης αυτό που γράφεις στο τέλος είναι λίγο αντιφατικό.
Εννοείται πως αυτός που είναι ήδη συνδρομητής της q μπορεί να την εκμεταλλευτεί.
Μιλάμε για τους νέους που απλά είδαν 8GB/8€ και θα "τσιμπήσουν" όπως εσύ καλή ώρα.
Εκεί ποντάρει η εταιρεία, να μαζέψει μερικούς για χρήση data και θα τους έχει στο περίμενε με τις "κυκλικές προσφορές".
Μακροπρόθεσμα το 1GB θα βγει "ξινό".
Been there, done that.😄

Αυτό σχολίασα, πως με 25€ για άντε 10gb πες, δηλαδή 2,5€/gb δεν είναι και για να τρέξει κάποιος...
Αν βάλεις και την ταλαιπωρία με την wind γενικότερα, που άλλοτε θα πιστώνονται στην ώρα τους τα gb άλλοτε όχι λόγο "συστημικού λάθους",
συν την αφαίρεση υπολοίπου για δήθεν χρήση με τα φανταστικά "μονόευρα" (που πλέον νομίζω τα έκανε 2€),
έ θα μπορούσε να θεωρηθεί και "αντιπροσφορά".

Γνώμη μου, για χρήση data υπάρχει το μόνιμο της φρογκ 2gb/4,44€.
Ναι θα κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα είσαι στο έλεος της "κάθε wind".
Επίσης ας κοιτάξει ο καθένας τι χρήση κάνει και εάν μπορεί να καλυφθεί από το βασικό του νούμερο, πχ. η vodafone τρέχει "αποκλειστικές προσφορές" καλώντας στο 1252 και μετά "5".
Τέλος το κόστος  φορητότητας πήγε στα 5€ από 30€ και θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για κάποιους.

Ζητώ συγνώμη για το offtopic αλλά πήγε 5 η φορητότητα; Πολύ σημαντικό αυτό. Υπάρχει κάποια πηγή/νόμος για να παραθέσω αν μου αρνηθούν στο κατάστημα;

Btw, έβαλα και γω τη προσφορά, ευχαριστώ τον TS. Δυο χρόνια τώρα βάζω και είμαι ευχαριστημένος, απλώς θέλω να μετατρέψω και ένα άλλο κινητό σε Q και κολλούσα στα 30 της φορητότας (θέλω το νούμερο)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Q & Frog πως τα πανε σε δυσκολες περιοχες ή και μεσα στην πολη σαν σημα σε ομιλια και σε data? Μηπως εχουν προβλημα ή ολα καλα; Σε συγκριση παντα με Wind & Cosmote 

Q = ακριβώς ίδια κάλυψη με Wind μιας και πρόκειται για το ίδιο δίκτυο

Frog = ακριβώς ίδια κάλυψη με Cosmote μιας και πρόκειται για το ίδιο δίκτυο

(Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...