RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Για καιρό είχαμε το Speedport Entry 2i από την Cosmote αλλά τώρα που αλλάξαμε σε Wind και o Οτε λέει πως θέλει πίσω το router, σύνδεσα ένα παλιό TP link TP W89. To router συνδέετε, το PC με καλώδιο έχει σύνδεση κανονικά αλλά το κινητό (android redmi note4) αρνείται να συνδεθεί. Καμιά ιδέα ? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από RedPanda
slk200gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 διστυχος στις φωτο δεν φαινονται τα γραμματα ,αφου συνδεεσε με καλωδιο αρα το θεμα πρεπει ννα ειναι στο wifi αλλα οπως ειπα δεν μπορω να το διαβασω αν θελεις βγαλε την καρτελα του wifi σε καλυτερη αναλυση
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 αλλαξε το bandwidth απο 20/40 σε σκέτο 20 και δοκίμασε σε 802.11G Η συσκευή δεν το βλέπει καθόλου; 1
panoc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Έχεις κρατήσει το ίδιο ssid και κωδικό ; αν ναι σβήσε το αποθηκευμένο WiFi από το κινητό και σύνδεσε το πάλι. 1
RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αλλαξε το bandwidth απο 20/40 σε σκέτο 20 και δοκίμασε σε 802.11G Η συσκευή δεν το βλέπει καθόλου; Για κάποιο μυστήριο λόγο ο συνδυασμός της αλλαγής SSID id και mode σε 802.11G νομίζω πως δούλεψε. Θα συνεχίσω τις δοκιμές. Τα WPS και WDS τα έχω ανενεργά ?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 ναι κράτησε τα off δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιείς. Δοκίμασε πάλι σε mixed mode να δεις τι παίζει. Αν δεις αποσυνδέσεις κλπ γυρνα το σε G
RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Κάτι σίγουρα παίζει γιατί τώρα δεν συνδέονται τα playstation τα οποία είχαν συνδεθεί κατευθείαν στην αρχή... Μπορείτε να μου πείτε γιατί τώρα το PS4 δεν το βγάζει καν στο DHCP table ?!
RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τώρα θα μου πείτε ΓΙΑΤΙ δεν συνδέετε το PS4 εκτός και αν βάλω manually το mac wifi address στο DHCP table ???? Αυτό δεν πρέπει να γίνει αυτόματα ? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από RedPanda
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 αν θυμάσαι τις ρυθμίσεις του TP LINK (usename+passrword για να συγχρονίσει) πάτα του ενα reset. Υπάρχει περίπτωση να παίζεις με static IP στο PS4 για να έχεις NAT Open + Port Forwarding;
RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω στο PS4 όλα στο auto τα βάζω. (εντομεταξύ, λίγο off topic αλλά ένας λόγος που επιστρέφω το router του ote είναι γιατί μία φορά που πήρα τηλέφωνο για τεχνική υποστήριξη, μου λέει "περίμενε κάνω μερικές ρυθμίσεις από εδώ και κάνει reset το router χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω αν το μόνο που έκανε remotely ήταν το reset ή είχε πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Οκ το πρόβλημα είχε λυθεί τότες αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Ένοιωσα σαν να μου έβαλε χέρι. χαςταγκ μιτου)
slk200gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, RedPanda είπε Δεν ξέρω στο PS4 όλα στο auto τα βάζω. (εντομεταξύ, λίγο off topic αλλά ένας λόγος που επιστρέφω το router του ote είναι γιατί μία φορά που πήρα τηλέφωνο για τεχνική υποστήριξη, μου λέει "περίμενε κάνω μερικές ρυθμίσεις από εδώ και κάνει reset το router χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω αν το μόνο που έκανε remotely ήταν το reset ή είχε πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Οκ το πρόβλημα είχε λυθεί τότες αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Ένοιωσα σαν να μου έβαλε χέρι. χαςταγκ μιτου) ενας απο τους λογους που εβαλα του εμποριου αλλα μην νομιζεις οτι η wind δεν μπορει να μπει στο ρουτερ τους
RedPanda Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Όταν λες ρουτερ τους εννοείς ρούτερ που αυτοί σου έχουνε πουλήσει ή απλά ρούτερ (όπως το δικό μου τώρα TP link TP W89 αγορασμένο από τρίτο) συνδεδεμένο σε αυτούς ?
slk200gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, RedPanda είπε Όταν λες ρουτερ τους εννοείς ρούτερ που αυτοί σου έχουνε πουλήσει ή απλά ρούτερ (όπως το δικό μου τώρα TP link TP W89 αγορασμένο από τρίτο) συνδεδεμένο σε αυτούς ? πηρα ενα asus και τωρα μονο την ταχυτητα που κλειδωνει βλεπουν ,θυμαμαι καποτε που ειχα το δικο τους μου λεει ο τεχνικος εεε εχεις 16 συσκευες συνδεδεμενες τι περιμενες να μην εχεις αποσυνδεεσεις ,και εμεινα μαλακας γιατι πραγματι ηταν 16 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από slk200gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα