Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θες να το κανεις μην το κανεις.τοσο απλα.και αυτο ειναι πιο πολυ για οποιον δεν θελει γενικα να εχει data.και το apn να αλλαξει καποιος παλι λειτουργει.

και να το πω και ακομα πιο χυμα.σου προτεινουν μια λυση.θες να την κανεις καντην δεν θες να την κανεις μην την κανεις και μιλα με την εταιρεια .σε ολες τις περιπτωσεις αυτος που σου προτεινει μια λυση ειτε την ακολουθησεις ειτε οχι λιγο τον νοιαζει .εσυ αντιμετωπιζεις το χ προβλημα και οχι αυτος που στο προτεινει.

αντε γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να βοηθαει καποιος και να αντιμετωπιζει επιθετικη σταση.

λιγο χιουμορ παιδια δεν εβλαψε κανεναν.Εγω ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα κλεινω τα ντατα και ειμαι κομπλε δεν μου εχουν τυχει αυτα που γραφετε απλα μπηκα να δω το θρεντ διαβασα την απαντηση και χωρουσε να πεσει λιγο χιουμορ.

Για εμενα απο την στιγμη που πεφτω και κοιμαμαι με ανοιχτα ντατα και τα mb μου δεν μειωνονται ψιλιαζομαι οτι καποιοι εχετε κακα αππς στο κινητο τα αποια σας κλεβουν τα mb.Ξεσκαρταρετε τις εφαρμογες σας καθαριστε την χρηση bandwidth πριν πεσετε για υπνο και δειτε ποιος σας ληστευει χρηση ιντερνετ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 02/04/2019 at 11:25, chrisxkar said:

λιγο χιουμορ παιδια δεν εβλαψε κανεναν.Εγω ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα κλεινω τα ντατα και ειμαι κομπλε δεν μου εχουν τυχει αυτα που γραφετε απλα μπηκα να δω το θρεντ διαβασα την απαντηση και χωρουσε να πεσει λιγο χιουμορ.

Για εμενα απο την στιγμη που πεφτω και κοιμαμαι με ανοιχτα ντατα και τα mb μου δεν μειωνονται ψιλιαζομαι οτι καποιοι εχετε κακα αππς στο κινητο τα αποια σας κλεβουν τα mb.Ξεσκαρταρετε τις εφαρμογες σας καθαριστε την χρηση bandwidth πριν πεσετε για υπνο και δειτε ποιος σας ληστευει χρηση ιντερνετ

εννοειται για humor καμια αντιρρηση.απλα το λεω διοτι καλως η κακως η κατασταση ειναι ετσι και οπως φαινεται δεν αλλαζει.οποτε πρεπει να παρουμε τα μετρα μας που ειναιαυτα που εγραψα παραπανω.αλλιως καθε φορα που χρεωνεσαι θα στελνεις(οχι εσυ γενικα το λεω) μυνημα στον παροχο να σου πιστωνει δυο ευρω. ειδικα καποιος που δεν θελει τα Data μπορει να τα κλεισει μονιμα. κατα τα αλλα οσες φορες χρεωθηκα ηταν πραγματι γιατι ζητησα Data εκτος προγραμματος. οσες φορες απλα ειχα κλεισει τα data και ημουν με wifi ολα μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...