Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 23/11/2018 at 11:34, nipoa said:

εσυ ασχολεισαι με το αντικειμενο και ξερεις. ξερεις ποσοι χιλιαδες ανυποψιαστοι χανουν τσακ μπαμ ενα διευρακι στα καλα καθομενα για και καλα χρηση που δεν εκαναν ? και ακομα οι εταιρειεσ συνεχιζουν αυτη τη γλοιωδη τακτικη.. και καλα δε το ξερουν, κλεισε το 4γ λεει - ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ 4Γ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ρεζιληδες εξεκιουτιβς

α.αν χασεις 2ευρω μπορεις να το ζητησεις απο την εταιρεια.δεν νομιζω οτιδεν θα στο πιστωσουν. αλλα οταν βλεπω τον αλλον να γραφει οτι εχει φαει 15 διευρα ως τωρα τι περιμενει? να σταματησει το κινητο μονο του? επισης δεν εχει νοημα να μην κλησεις το 4g.το 4g ξερεις που θα σου ειναι χρησιμο ? οταν θες να μιλας στο τηλεφωνο και να εχεις internet ταυτοχρονα.

εχω q telecom.αν εχω σημα οτιδηποτε εκτος απο 4g οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν μπορω να χρησιμοποιησω Mobile data.αντιθετα οταν εχω σημα 4g μπορω να κανω και τα δυο. ισως για αυτο το λογο να λενε οτι πολλες φορες κλεινεις τα data αλλα οταν εχει 4g μεταφερει data.δεν ξερω παραπανω πληροφοριες απλα μια υποθεση κανω με βαση αυτο που εχω παρατηρησει .

On 30/10/2018 at 23:30, TechnoState said:

.....πες το ping-pong ρε ηγέτη Pouline να τελειώνουμε! ... χαχαχαχα...ναι, αλλά που είμαι?!?!

Καπου στο Cloud

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 30/10/2018 στις 12:30 ΜΜ, Narayan είπε

Τώρα που λέτε για θεωρίες συννομωσίας θυμήθηκα τι είχα πάθει με την Vodafone πριν από καμμιά δεκαετία και βάλε.

Μου ερχόντουσαν SMS από αριθμούς που δεν γνώριζα που έλεγαν "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.". Καλούσα εγώ ο χαζός, το σηκώνει ο άλλος,

- Ναι μου στείλατε μύνημα

- Όχι κύριε δεν σας έστειλα λάθος κάνετε.

- Καλώς γειά.

Πρέπει να έγινε τρεις φορές με τρεις διαφορετικούς αριθμούς, μετά από αυτό δεν έδινα σημασία σε παρόμοια SMS που ερχόντουσαν. Μία φορά κάλεσε η φίλη μου έναν και από κακή μου τύχη βγήκε γυναίκα, τσουπ, της μπαίνει η ιδέα της δικής μου πως την κερατώνω κιόλας :wacko: εν τω μεταξύ με καλούν και διάφοροι σε άσχετες ώρες πως τους έστειλα το ίδιο μύνημα, μερικοί με έβρισαν κιόλας όταν τους εξηγούσα πως το ίδιο μου συνέβαινε...

Εν κατακλείδι μου μπήκε η ιδέα πως το κάνει επίτηδες η Vodafone για να καλούμε ο ένας τον άλλο και να χρεωνόμαστε, και το πέταξα το νούμερο (δεν έχω ξαναπάει σε κινητό Voda έκτοτε). Τώρα σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα μάλλον κάποιο θέμα θα είχε το σύστημά τους και έστελνε ό,τι 'να'ναι μυνήματα. 

Δεν ξέρω αν το ανέφερε άλλος, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό είναι η υπηρεσία της Vodafone στα καρτοκινητά με όνομα "call me back". Έβαζες μπροστά από το νούμερο που θες "#", και ερχόταν SMS με την φράση "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ". Vodafone καρτοκινητά προς Vodafone κάρτοκινητά, αν θυμάμαι καλά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλαβα μήνυμα απο vodafone οτι αλλάζει η πολιτική για το κλέψιμο με τα 2 ευρα.

Δίνεται η δυνατότητα απενεργοποίησης απο 17/12/2018 της αυτόματης αρπαγής 2ευρων. Όταν απενεργοποιηθεί (στείλε Χ στο 19109) θα χρεώνομαι 0,2 ευρώ ανά 1 ΜΒ!

Δημοσ.

Μου ήρθε κι εμένα. Πρέπει να έπεσε το κράξιμο του αιώνα και χαίρομαι που άνοιξα το θρεντ

Το 0,20 απλά ασχολίαστο...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/10/2018 στις 8:47 ΠΜ, poulinos είπε

πρεπει να ειναι η δεκατη φορα πoυ βλεπω αυτο το θεμα.

α.κλεινουμε 4g

b.κλεινουμε data

c.αλλαζουμε το apn

σιγα μην φωναξουμε και κανεναν χακερ για να μπει στις βασεις δεδομενων της cia πριν πεσουμε για υπνο

Δημοσ.
39 minutes ago, chrisxkar said:

σιγα μην φωναξουμε και κανεναν χακερ για να μπει στις βασεις δεδομενων της cia πριν πεσουμε για υπνο

δεν θες να το κανεις μην το κανεις.τοσο απλα.και αυτο ειναι πιο πολυ για οποιον δεν θελει γενικα να εχει data.και το apn να αλλαξει καποιος παλι λειτουργει.

και να το πω και ακομα πιο χυμα.σου προτεινουν μια λυση.θες να την κανεις καντην δεν θες να την κανεις μην την κανεις και μιλα με την εταιρεια .σε ολες τις περιπτωσεις αυτος που σου προτεινει μια λυση ειτε την ακολουθησεις ειτε οχι λιγο τον νοιαζει .εσυ αντιμετωπιζεις το χ προβλημα και οχι αυτος που στο προτεινει.

αντε γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να βοηθαει καποιος και να αντιμετωπιζει επιθετικη σταση.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Όσοι έχετε θέμα με χρέωση δεδομένων κοιτάξτε τι δικαιώματα έχετε δώσει στις εφαρμογές που κατεβάζετε έχει πολλές που ζητάνε να ανοίγουν αυτόματα τα δεδομένα για να κάνει refresh

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θες να το κανεις μην το κανεις.τοσο απλα.και αυτο ειναι πιο πολυ για οποιον δεν θελει γενικα να εχει data.και το apn να αλλαξει καποιος παλι λειτουργει.

και να το πω και ακομα πιο χυμα.σου προτεινουν μια λυση.θες να την κανεις καντην δεν θες να την κανεις μην την κανεις και μιλα με την εταιρεια .σε ολες τις περιπτωσεις αυτος που σου προτεινει μια λυση ειτε την ακολουθησεις ειτε οχι λιγο τον νοιαζει .εσυ αντιμετωπιζεις το χ προβλημα και οχι αυτος που στο προτεινει.

αντε γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να βοηθαει καποιος και να αντιμετωπιζει επιθετικη σταση.

Αυτό πάντως με την αλλαγή του ΑΡΝ μια χαρά δουλεύει, έτσι μόνο ησύχασα από την χρέωση ίντερνετ. Αυτό με τις εφαρμογές ισχύει αλλά το θέμα είναι πως θα τις βρεις?

Δημοσ.
11 minutes ago, link67 said:

Αυτό πάντως με την αλλαγή του ΑΡΝ μια χαρά δουλεύει, έτσι μόνο ησύχασα από την χρέωση ίντερνετ. Αυτό με τις εφαρμογές ισχύει αλλά το θέμα είναι πως θα τις βρεις?

αφου αλλαξες το  apn εισαι ενταξει ετσι και αλλιως.τωρα απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι συμπληρωματικα πχ να κλεισεις data να κοψεις 4g. για τις εφαρμογες ειναι στα settings και μετα permissions

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Όσοι έχετε θέμα με χρέωση δεδομένων κοιτάξτε τι δικαιώματα έχετε δώσει στις εφαρμογές που κατεβάζετε έχει πολλές που ζητάνε να ανοίγουν αυτόματα τα δεδομένα για να κάνει refresh

Αν δεν έχεις κάνει root το κινητό τότε είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις τα δικαιώματα των εφαρμογών. Συνήθως κατά την εγκατάσταση από το play store σε ενημερώνει για τα δικαιώματα, αλλά από κει και πέρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να τα δεχτείς είτε να μην εγκαταστήσεις την εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αν δεν έχεις κάνει root το κινητό τότε είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις τα δικαιώματα των εφαρμογών. Συνήθως κατά την εγκατάσταση από το play store σε ενημερώνει για τα δικαιώματα, αλλά από κει και πέρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να τα δεχτείς είτε να μην εγκαταστήσεις την εφαρμογή.

ανα κατηγοριες

ρυθμισεις -> εφαρμογες και ειδοποιησεις -> δικαιωματα εφαρμογων

ανα εφαρμογη

παρατεταμενο πατημα στο εικονιδιο της εφαρμογης -> "i" -> αδειες

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

ανα κατηγοριες

ρυθμισεις -> εφαρμογες και ειδοποιησεις -> δικαιωματα εφαρμογων

ανα εφαρμογη

παρατεταμενο πατημα στο εικονιδιο της εφαρμογης -> "i" -> αδειες

Σε μένα προσωπικά δεν λειτουργεί κανένα από τα 2. Μήπως αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις Android; Εγώ έχω την 5.

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Σε μένα προσωπικά δεν λειτουργεί κανένα από τα 2. Μήπως αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις Android; Εγώ έχω την 5.

Αν θυμάμαι καλά να κόψεις συγκεκριμένες άδειες από μια εφαρμογή είναι; πο την έκδοση 6 και μετά

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

αυτο ειναι για το 8 δε θυμαμαι να σ πω πως ηταν σ αλλες εκδοσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...