Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, torq είπε

Το σκ με πήρε τηλέφωνο γείτονας να πάω να του ρυθμίσω το νέο του κινητό. Και μερικοί μας λένε ότι ο κόσμος ξέρει από τεχνολογία. αν του συμβεί κάτι τέτοιο πιστέυετε θα βγάλει άκρη τι φταίει ή θα τα ρίξει στην κακια εταιρία που κοιτάει να τον κλέψει.

Μπα, σε εσένα θα τα ρίξει που "προσφέρθηκες" να του ρυθμίσεις το κινητό.

Spoiler

Με έχουν κατηγορήσει για κάτι που έπαθε κινητό μόνο και μόνο επειδή το είχα ρυθμίσει να συνδέεται στο Wifi του σπιτιού πριν 2 χρόνια.

• Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά μιλάμε αυτή η πατέντα που έχουν βρει είναι όλα τα λεφτά (στα ντάτα) για να μας αρπάζουν τα 2ευρα. Την έχω πατήσει και εγώ δυστυχώς, δύο μέρες σερί. Το θέμα είναι πως την πρώτη είχα κάνει ανανέωση 10€ αλλά αντί να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 8,5€...ενεργοποιήθηκε αυτή η πατάτα και αυτόματα πήγα στα 7,80€ κάρτα. Απαξίωσα και από τα νεύρα μου ούτε υπομονή να ακούσω το απαρχαιωμένο τραγουδάκι στην αναμονή καμιά 100η φορές δεν είχα. Έλεος!

Δημοσ.

Θυμάμαι από τους έβριζα και εγώ όταν επί 3 συνεχόμενες φορές μου είχαν φάει τα 2ευρα,που τελικά μου έδωσαν πίσω. Μετά από λίγο καιρό διαπίστωσα ότι όταν μόλις άνοιγα τα δεδομένα 10 kb έφευγαν αμέσως, άσχετα που είχα κλείσει όλα τα προγράμματα από τη χρήση ίντερνετ 

Δημοσ.
32 minutes ago, cumulus said:

Θυμάμαι από τους έβριζα και εγώ όταν επί 3 συνεχόμενες φορές μου είχαν φάει τα 2ευρα,που τελικά μου έδωσαν πίσω. Μετά από λίγο καιρό διαπίστωσα ότι όταν μόλις άνοιγα τα δεδομένα 10 kb έφευγαν αμέσως, άσχετα που είχα κλείσει όλα τα προγράμματα από τη χρήση ίντερνετ 

Να υπενθυμισω οτι ειτε λεγεται mobile internet ειτε vdsl ειτε adsl η συνδεση για να ανεβει οπως και να διατηρηθει κανει ανταλλαγη δεδομενων.μικρη μεν αλλα υπαρκτη. ετσι δουλευει το ιντερνετ. καπως πρεπει να ξερει η μια πλευρα την υπαρξη της αλλης να το πω με οσο πιο απλα λογια γινεται οποτε πρεπει να υπαρχει καποια ανταλλαγη δεδομενων οτι εισαι εκει ναι ειμαι εδω.εσυ εισαι εκει.ναι και εγω εδω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vodafone....καμία εμπιστοσύνη....με το έτσι θέλω ξαφνικά άρχισαν να με χρεώνουν πρίν κάποιο χρονικό διάστημα για Internet/per day ενώ το κίνητο είχε τα πάντα κλειστά (από manual updates, deny apps , πρόσβαση μέσω mobile net, δόκιμες με μόνιμη σύνδεση στο home wifi μόνο και καμιά χρήση του κινητού μιας και το είχα ως δεύτερο κλπ) !!! Σε επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν (μετά και απο απάντηση του τεχνικού !!!) το φοβερό....οι χρεώσεις σωστές (χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ή οτιδήποτε πληροφορία που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές και να δικαιολογεί την χρεώση....) αλλά λόγω καλής συνεργασίας θα σας τα αφαιρέσουμε/πιστώσουμε σε επόμενους λογαριασμούς...Μόνη λύση η φραγή προς το Internet....Μετά απο λίγο και την ενεργοποίηση κάποιας προσφοράς που είχα κάνει (και την άρση της φραγής), μου το ξανάκαναν...και σε σχετική επικοινωνία μου ξαναείπαν το ίδιο παραμύθι χωρίς όμως να γίνει επιστροφή/πίστωση χρημάτων...

Άμεση διακοπή, μετατροπή σε καρτοκινητό σε άλλον πάροχο και ησύχασα !!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vanni είπε

Προφανώς δεν κατανοείς την λειτουργία των κινητών τηλεφώνων οπότε θα σου πρότεινα προκειμένου  να φυλαχτείς από τις κακές εταιρείες να πάρεις ένα που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές.

Χαριτωμένο. Αυτό που έγραψα είναι πολύ απλό. Έχεις να απαντήσεις κάτι ουσιαστικό πέρα από την αναιτιολόγητη προσωπική επίθεση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kifinas είπε

Χαριτωμένο. Αυτό που έγραψα είναι πολύ απλό. Έχεις να απαντήσεις κάτι ουσιαστικό πέρα από την αναιτιολόγητη προσωπική επίθεση;

Για να απαντήσω κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική ερώτηση όταν λοιπόν μου λες ότι μια εφαρμογή θα μπορούσε με ένα κουμπί να σου κόψει τα δεδομένα ώστε καμία άλλη εφαρμογή να μην μπορεί να κάνει χρήση των δεδομένων τότε θα ξανά πω προφανώς δεν υπάρχει κατανόηση λειτουργίας και γιαυτό φαντάζει τόσο απλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το έχω στο 3G μόνο,(με κλειστό το 3G) είναι ασφαλες απο ανεπιθύμητες χρεώσεις?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vanni είπε

Για να απαντήσω κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική ερώτηση όταν λοιπόν μου λες ότι μια εφαρμογή θα μπορούσε με ένα κουμπί να σου κόψει τα δεδομένα ώστε καμία άλλη εφαρμογή να μην μπορεί να κάνει χρήση των δεδομένων τότε θα ξανά πω προφανώς δεν υπάρχει κατανόηση λειτουργίας και γιαυτό φαντάζει τόσο απλό.

Πάμε λοιπόν ξανά. Ο topic starter χρεώθηκε για μια υπηρεσία. Αν πάει στον πάροχο του, αν μπει μέσα στην Vodafone και πει, δεν θέλω να έχω την συγκεκριμένη υπηρεσία, θα του την βγάλουν; Όχι. Θα συνεχίσουν να τον χρεώνουν για μια υπηρεσία που έχει ζητήσει ότι δεν επιθυμεί. Καταλαβαίνεις τώρα το πρόβλημα;

Για πιο περίπλοκα θέματα, όπως πως θα μπορούσε να ελέγχει τις υπηρεσίες που λαμβάνει, σε επόμενο μήνυμα, αφού πρώτα πιάσουμε τα βασικά. 

Και μια υπενθύμιση από το μακρινό 2012...Κάποιοι συνετίστηκαν, κάποιοι όχι  

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0035.html

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Το τι κάνω δεν έχει σημασία. Το software το δικό τους έχει θέμα, όχι του κινητού. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει παντού. Οπότε άσε τις μαλ... 

Καλα τραβα πιες κανενα φρεντο τωρα και παρατησε μας

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/10/2018 στις 8:07 ΠΜ, xaratsi είπε

Κι ενώ λοιπόν έχεις απολαύσει έναν σχετικά σύντομο εναγκαλισμό με τον Μορφέα, ξυπνάς το πρωί και έχεις νεάκια(βλ.φωτο) 

ΥΓ1.Υπνοβάτης δεν υπήρξα ποτέ.Τα data ηταν κλειστα.

ΥΓ2. Κάποιο παιδί θα αναγκαστεί να ακούσει τα ΚΟΣΜΙΑ παράπονά μου στις 10:00 που ανοίγει το support desk - μην προλαβαίνοντας να ρίξει την πρώτη δαγκωνιά στη σφολιάτα του-

ΥΓ3 Μοιραστείτε και εσείς περιπτώσεις που ξυπνησατε με αυτό το όμορφο SMS :)

_20181029_075250.JPG

Αυτόματη ενεργοποίηση δεδομένων δεν θα έπρεπε να γίνεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ.

Σήμερα εγώ - Αύριο εσύ Ως πότε;

Σε παρόμοια περίπτωση που είχα με data δεν τα πλήρωσα ποτε . Πλήρωνα το υπόλοιπο αφαιρώντας αυτά καθώς είχε καταντήσει αηδία .

πηγα κανονικά δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δικαιώθηκα . 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

.... καπως πρεπει να ξερει η μια πλευρα την υπαρξη της αλλης να το πω με οσο πιο απλα λογια γινεται οποτε πρεπει να υπαρχει καποια ανταλλαγη δεδομενων οτι εισαι εκει ναι ειμαι εδω.εσυ εισαι εκει.ναι και εγω εδω.

.....πες το ping-pong ρε ηγέτη Pouline να τελειώνουμε! ... χαχαχαχα...ναι, αλλά που είμαι?!?!

Δημοσ.

η φαση μου θυμιζει πριν καμια 20ρια χρονια οταν ειχε πρωτοξεκινησει το wap που εδινε η vodafone στα γεροντια κινητα μ'ενα κοκκινο κουμπακι "live" εχει που συνηθως ειχε το επισης κοκκινο κουμπακι τερματισμου κλησης, και χρεωνε αβερτα παροχη wap καθε φορα που το παταγαν κατα λαθος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Τι έγινε; Δεν πήρες τα χάπια σήμερα; 

Μπα δεν ειχα χρονο, διαβαζα τις παπ αριες που εγραφες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...