xaratsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι πως δεν θα χρεώνεστε απο mobile data, ζητήστε απλά από το πάροχό σας να σας απενεργοποιήσει γενικότερα τα mobile data στη σύνδεσή σας. Αυτο θα μου/μας αντι-προτεινουν 100%. Πρακτικα ομως δεν ειναι λυση το ποναει χερι-κοβει χερι. Ολοι θα χρειαστουμε τα data εκτος κτιριων-ρουτερ. Αρα παλι 2ευρακι; Καλυτερα να τα ριχναμε ως ευχη στη Φοντάνα ντι Τρέβι Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από xaratsi 1
tarantules Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Βέβαια το θέμα είναι πως δεν σας ανοίγουν οι εταιρίες κινητής τα δεδομένα αλλά οι ίδιες οι συσκευές σας. Οι εταιρίες ακολουθούν απλά την πολιτική: "με το που μου ζητήσει data η συσκευή σου, αρχίζω και σε χρεώνω". Επίσης φαντάζομαι πως αν "τραβούσατε" 1Gb data χωρίς κάποιο προπληρωμένο πακέτο, η χρέωση στο λογαριασμό σας θα ήταν πολύ περισσότερη από τα 2 ευρώ... Αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι πως δεν θα χρεώνεστε απο mobile data, ζητήστε απλά από το πάροχό σας να σας απενεργοποιήσει γενικότερα τα mobile data στη σύνδεσή σας. Μπορεί σε αρκετές των περιπτώσεων κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή να ανοίξει μόνη της τα data από άγνοια του χρήστη , αλλά σε αρκετές άλλες περιπτώσει δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Δεν είναι όλοι άσχετοι όσο νομίζετε και γνωρίζουν πολύ καλά τι apps βάζουν στη συσκευή τους και ποια τραβάει ή όχι data. Ούτε το να απενεργοποιήσει κάποιος τα data είναι λύση όταν τα χρειάζεται.Το θέμα είναι οτι οι εταιρίες θα έπρεπε να ζητάνε πρώτα τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά να ξεκινάνε τη χρέωση εν γνώση του χρήστη και όχι αφού χρεώσουν να στο λένε κατόπιν εορτής. Πως δηλαδή οι εταιρίες πλέον (βάση ΕΕΤΤ) όταν φτάνεις στο 80% του πακέτου χρήσης σε ειδοποιούν είτε με ηχητικό είτε με μήνυμα και δεν μπορούν να κάνουν αυτό το απλό; 2
xaratsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ενας λογος που δεν θα παρω ποτε smartphone.Και επειδη δεν νιωθω την αναγκη να βγαλω selfie με τον φραπε και να το μοιραστω μετους ''φιλους'' μου 😃 Ε καποια στιγμη θα σταματησει η παραγωγη των παλιων αξιοπιστων τοτε τι;
παπι Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Βέβαια το θέμα είναι πως δεν σας ανοίγουν οι εταιρίες κινητής τα δεδομένα αλλά οι ίδιες οι συσκευές σας. Οι εταιρίες ακολουθούν απλά την πολιτική: "με το που μου ζητήσει data η συσκευή σου, αρχίζω και σε χρεώνω". Επίσης φαντάζομαι πως αν "τραβούσατε" 1Gb data χωρίς κάποιο προπληρωμένο πακέτο, η χρέωση στο λογαριασμό σας θα ήταν πολύ περισσότερη από τα 2 ευρώ... Αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι πως δεν θα χρεώνεστε απο mobile data, ζητήστε απλά από το πάροχό σας να σας απενεργοποιήσει γενικότερα τα mobile data στη σύνδεσή σας. Η πολιτική που ακολουθούν είναι "πως να τους κλέψουμε". Το λέω ωμα, αλλά έτσι είναι από την ώρα που είναι ενεργοποιημένο by default. Και πραγματικά εκεί στο ΕΕΤΤ πέρα βρέχει. 1
dhmak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, με smartphone από το 2010 και με σύνδεση q δεν με έχουνε χρεώσει ποτέ έως σήμερα, κάτι εν' αγνοία μου. Αν ξέρεις τι και πώς το κάνεις δεν έχεις φόβο ούτε από το εκάστοτε έξυπνο κινητό σου, ούτε από τον πάροχο σου. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από dhmak
bluesattack Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, xaratsi είπε Ε καποια στιγμη θα σταματησει η παραγωγη των παλιων αξιοπιστων τοτε τι; Μεχρι να σταματησειιι...εμεις να ειμαστε καλα 😃 Εδω βρισκεις στις αγγελιες pentium I , μην σου πω commodore , δεν θα βρουμε ενα τηλεφωνο ?😄
παπι Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dhmak είπε Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, με smartphone από το 2010 και με σύνδεση q δεν με έχουνε χρεώσει ποτέ κάτι εν'αγνοία μου. Αν ξέρεις τι και πώς το κάνεις δεν έχεις φόβο ούτε από το εκάστοτε έξυπνο κινητό σου, ούτε από τον πάροχο σου. Τώρα τελευταία βγηκε αυτή η λαμόγια. Και γω είχα μείνει από data, τα κλείνω, μετά από ώρα που είχα χρόνο τα ανοίγω να περάσω κάρτα στο whatsup και τσουπ sms σας πήραμε 1€ γιατί έτσι γουστάρουμε. 1
chsam Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, παπι είπε Τώρα τελευταία βγηκε αυτή η λαμόγια. Και γω είχα μείνει από data, τα κλείνω, μετά από ώρα που είχα χρόνο τα ανοίγω να περάσω κάρτα στο whatsup και τσουπ sms σας πήραμε 1€ γιατί έτσι γουστάρουμε. Ετσι ακριβως και μενα με Q μου συνεβη αρκετες φορες. Αλλα στην κλεψια (ολοι οι παροχοι) πρωτοι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχω προσωπικη εμπειρια γιατι εχω 3 vodafone red1 που στα 2 κινητα ουτε κατά διανοια δεν μου χρειαζοντε τα 1500ΜΒ αλλα τα κραταω γιατι είναι με 23 ευρω τον μηνα ΤΕΛΙΚΟ παγιο το καθενα . Στο ένα όμως της κορης μου στο 80% της καταναλωσης της πηγε sms και αυτή διαλεξε με 5 ευρω καποια ΜΒ (δεν θυμαμαι ποσα...). Δεν ενεργοποιηθηκαν από μονα τους. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Lanike71 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Οι ασαφεις και δυσνόητοι όροι αλλά και η υπερχρεωση, είναι σήμα κατατεθέν αυτών των εταιριών. Είχα και γω ίδια προβλήματα αλλά με ένα τηλεφώνημα το απενεργοποιησα και τέλος.
chsam Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν εχω προσωπικη εμπειρια γιατι εχω 3 vodafone red1 που στα 2 κινητα ουτε κατά διανοια δεν μου χρειαζοντε τα 1500ΜΒ αλλα τα κραταω γιατι είναι με 23 ευρω τον μηνα ΤΕΛΙΚΟ παγιο το καθενα . Στο ένα όμως της κορης μου στο 80% της καταναλωσης της πηγε sms και αυτή διαλεξε με 5 ευρω καποια ΜΒ (δεν θυμαμαι ποσα...). Δεν ενεργοποιηθηκαν από μονα τους. Η vodafone ειναι μια εταιρια (δεν ξερω για αλλες) που ενημερωνει με μηνυμα πριν τελειωσουν τα δεδομενα, οντως.Στην Q που ειμαι εγω 16 χρονια δεν υπαρχει καμια τετοιου ειδους ενημερωση περα απο ενα μηνυμα οταν ειναι να ληξει καποιο πακετο ομιλιας που εχεις αγορασει.Αν δεν κοιτας μανιωδως και συνεχεια το υπολοιπο των δεδομενων , θα χρεωθεις χωρις καμια προειδοποιηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μια απο τα ιδια ειναι και η wind. Οποτε τυχει να εχω χρηματα μεσα στο καρτοκινητο μου δε δισταζουν με κλειστα 4g/data ουτε στο wireless δε το βαζω και ερχονται μυνηματα του ιδιου τυπου μεχρι που τρωνε τα 3-4 ευρω που εχω μεσα ησυχαζουν και με αφηνουν ησυχο. Βεβαια θα επρεπε η ΕΕΤΤ που κοιμαται αιωνες τωρα να ριξει ενα προστιμο σε ολους αυτους τους μερακληδες παροχους που βρισκουν τροπο να βγαζουν χρηματα με αυτη την απατη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, chsam είπε Η vodafone ειναι μια εταιρια (δεν ξερω για αλλες) που ενημερωνει με μηνυμα πριν τελειωσουν τα δεδομενα, οντως. Αυτό με τις νεες ρυθμισεις τηε ΕΕΤΤ είναι υποχρεωτικο για ολους αλλα δεν ξερω αν το εφαρμοσουν. Ισως το προστιμο που τυχον θα τους επιβληθει , αν το πληρωσουν κι αυτό , να είναι πιο μικρο από το κερδος από την μη ειδοποιηση .
nipoa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 νομ,ιζουν ειναι γυπες και θα βουτανε ετσι απο το πουθενα το διευρακι τους απο τον καθενα συνδρομητη. μετα καντε τα μαθηματικα. κλεφτες ξεφτιλισμενοι 3
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, xaratsi είπε Κι ενώ λοιπόν έχεις απολαύσει έναν σχετικά σύντομο εναγκαλισμό με τον Μορφέα, ξυπνάς το πρωί και έχεις νεάκια(βλ.φωτο) ΥΓ1.Υπνοβάτης δεν υπήρξα ποτέ.Τα data ηταν κλειστα. ΥΓ2. Κάποιο παιδί θα αναγκαστεί να ακούσει τα ΚΟΣΜΙΑ παράπονά μου στις 10:00 που ανοίγει το support desk - μην προλαβαίνοντας να ρίξει την πρώτη δαγκωνιά στη σφολιάτα του- ΥΓ3 Μοιραστείτε και εσείς περιπτώσεις που ξυπνησατε με αυτό το όμορφο SMS Αυτόματη ενεργοποίηση δεδομένων δεν θα έπρεπε να γίνεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ. Σήμερα εγώ - Αύριο εσύ Ως πότε; Μια από τα ίδια και σε εμένα. Εδώ και 2 μήνες μου έρχονται τα μηνύματα κάθε μα κάθε μέρα και όταν μια φορά το απενεργοποίησα μου φάγαν 1,50. Το ξαναενεργοποίησα και δεν μου ξαναέκλεψαν λεφτά αλλά έρχεται καθημερινά το σπαμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα