NGeo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 μεγαλωνει μεγαλωνει ο δεινοσαυρος και στο τελος ψοφαει
sdevil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimtsef είπε έξυπνη κίνηση Για αυτους ναι.. Για το Λινουξ, θα δουμε. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από sdevil 1
Melven Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 βαρβάτη εξαγορά...για να δούμε με το RHEL πως θα εξελιχθεί.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Θα βγούνε περισσότερο βελτιωμένες εκδόσεις του red hat linux?
benign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Whitehurst γραφει στο blog του οτι θα χρησιμοποιησουν την ευκαιρια απο τεχνολογικης και οικονομικης αποψης που τους δινει η IBM, για να διαδωσουν πιο γρηγορα ακομη και να βελτιωσουν το linux και τον ανοιχτο κωδικα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους εμπιστευομαι στο θεμα ασφαλειας πλεον αλλα σαν ενας απλος χρηστης ,μπορει να αλλαξω σε αλλο distro οποτε θελω.Απλα το ειχα συνηθισει και μου αρεσε το Fedora. Οτι ξεχωριζει το αγοραζουν και το οικειοποιουνται οι μεγαλες εταιριες,νομος του καπιταλισμου. ( Παντως ηδη εδω και αρκετα χρονια συνεργαζονταν οι δυο εταιριες.) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από benign
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Παιδια επειδη ειμαι ασχετος με το λινουξ Μια εταιρια οπως η red hat, απο που εχει εσοδα? 🙄
aris1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Παιδια επειδη ειμαι ασχετος με το λινουξ Μια εταιρια οπως η red hat, απο που εχει εσοδα? 🙄 Εγω έχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις:Βασικά ποια επιχείρηση λειτουργεί με red hat Linux? Τι πρόγραμματα (επαγγελματικά) έχει στο οικοσύστημα της που δεν έχουν οι άλλοι; Πόσο κοστίζει μια διανομή red hat?
Human Soul Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Ο μεγάλος αδερφός πλέον κοιτάει και επισήμως το linux ;
coffeex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, aris1986 είπε Εγω έχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις:Βασικά ποια επιχείρηση λειτουργεί με red hat Linux? Τι πρόγραμματα (επαγγελματικά) έχει στο οικοσύστημα της που δεν έχουν οι άλλοι; Πόσο κοστίζει μια διανομή red hat? Έχει μπόλικες υπηρεσίες από τις οποίες βγάζει χρήμα.
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 τα εσοδα ερχονται απο τις αδειες (πολυ μικρο ποσοστο) και το support οταν εχεις τεραστιες εταιριες για πελατες, απο servers για οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι χρηματιστηρια που τρεχουν το λογισμικο τους και πανω απο ολα εχουν την υποστηριξη τους ειναι λογικο να εχει τετοια αξια η εταιρια αυτη https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Hat#Mergers_and_acquisitions 4 1
benign Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Μιλάμε για το deal. Ναι πρεπει να ειναι η ακριβοτερη εξαγορα εταιριας λογισμικου στην ιστορια. 1
drpaneas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μας βλέπω να μας παίρνει η Microsoft εμάς (SUSE)
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimtsef είπε Για την IBM σίγουρα προς το καλύτερο.. η REDHAT απλά θα υποδουλωθεί στις ορέξεις της πρώτης.. υποδουλωθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα